MoMA Museum of Modern Art i New York

Køb billetter nu
MoMA Museum of Modern Art i New York

MoMA Museum of Modern Art i New York er et must for alle fans af moderne kunst. MoMA er et af de helt store museer for moderne kunst i Nordamerika. Her er både en spektakulær permanent samling og flere forskellige midlertidige udstillinger. Køber du billetterne, der sælges herunder, kan du springe billetkøen over. Desuden kan du besøge MoMA PS1 i Long Island City inden for 14 dage med samme billet.

Køb dine MoMA tickets her

Hvad skal jeg se på 1,5 time på Museum of Modern Art?

Sørg for at tjekke, om der er en midlertidig udstilling, du rigtigt gerne vil se. På 6. etage (den øverste) er der altid en eller to vigtige udstillinger, som ofte er værd at se. Hvis du ikke gider se den, så tag rulletrappen lige til højre for indgangen hele vejen op til 5. etage, så du rigtigt kan fornemme bygningen. Her kan du nyde mesterværker af nogle af verdens mest berømte kunstnere såsom Cézanne, Van Gogh og Picasso. Gå derefter nedenunder, hvor den permanente samling fortsætter med værker af blandt andre Pollock, Warhol og Rothko. En fantastisk oplevelse!

Gå en etage længere ned for lettere underholdning. MoMA har nemlig en god designafdeling på 3. etage, og desuden er arkitekturen på denne etage værd at opleve. Har du mere tid? Så se en udstilling mere, eller se en film, hvis du trænger til at hvile fødderne. På hver etage er der venlige medarbejdere ved informationsskrankerne, der kan hjælpe dig med at finde noget underholdende.

Tips til dit besøg

Om sommeren kan du nyde en kop kaffe i skulpturhaven udenfor. Om vinteren kan du tage på en af caféerne i nabolaget, selvom disse ofte er proppede (og rimeligt dyre). Der er som oftest ret travlt på museet. Prøv at tage hen på MoMA, omkring en halv time efter det åbner (der er oftest en lang kø, lige når det åbner), da der ikke burde være så lang kø på det tidspunkt. Når du ankommer, er der altid kø ved garderoben, hvor du (gratis) kan opbevare din jakke. Alle tasker og poser, med undtagelse af små håndtasker, skal efterlades i garderoben. Har du planer om at shoppe samme dag, vil jeg derfor anbefale, at du venter med det, til du er færdig med dit besøg på MoMA.

Gratis audioguider kan benyttes af alle besøgende. Det er små bærbare afspillere, hvor du kan taste forskellige numre ind og høre mere om et kunstværk.

Shopping på MoMA

MoMA har en stor gavebutik i selve museumsbygningen, men også en på den anden side af gaden med blandt andet møbler og spisestel. Der er også en MoMA-butik i SoHo (på 81 Spring Street).

MoMA Museum of Modern Art i New York - Installation

Eksklusiv VIP-tur før åbningstid

For en ganske særlig oplevelse så tag med på denne eksklusive VIP-tur på MoMA tidligt om morgenen, hvor museet stadig er lukket for offentligheden. Med en professionel kunsthistoriker som din guide, går du gennem museet og ser de mange mesterværker. Da denne gruppe er de eneste besøgende på museet ved denne tid, vil rummene være gabende tomme, og du får derfor lejlighed til at kaste et godt blik på de ellers så omsværmede mesterværker. Almindelig adgang til museet er inkluderet, så efter din eksklusive VIP-tur kan du blive, så længe du har lyst.

Book dine billetter til en VIP-tur på MoMA her

MoMA Museum of Modern Art i New York - VIP-tur MoMA Museum of Modern Art i New York - Tomt museum

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du kan printe ud og bytte til en billet på museet (du kan også vise værdibeviset på mobilen for at få billetten). Undgå den lange billetkø ved at gå til billetskranken for besøgende, der allerede har købt billet. Denne billetskranke er i lobbyen.

  • Åbningstider:
    • Dagligt fra kl. 10.30 til 17.30
  • Sted: 11 West 53rd Street

Køb MoMA Museum of Modern Art billetter her

New York Pass og Explorer Pass inkluderer også adgang til MoMA Museum of Modern Art i New York. Foruden MoMA er der mange flere top museer i New York, du kan besøge.

MoMA Museum of Modern Art i New York - Skulpturer MoMA Museum of Modern Art i New York - Kunst

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter