Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Hadestown Broadway billetter

Hadestown Broadway billetter

Hadestown Broadway billetter

Du kan nemt købe Hadestown Broadway tickets online. Jeg anbefaler, at du køber dine teaterbilletter, inden du rejser til New York, da det sparer dig både tid og penge. Tag ind på Walter Kerr Theatre, og se denne forestilling, som har vundet en Tony Award for bedste musical. Den byder på en moderne fortolkning af den græske myte om Orfeos og Eurydike. Dødsrigets gud, Hades, prøver at lokke Eurydike til underverdenen, og det er op til Orfeus at redde hende fra denne skæbne.

Køb dine billetter til Hadestown her

Orfeus og Eurydike

Den græske gud Hermes agerer fortæller i musicalen, og de tre Skæbner spiller også en rolle. Dødsrigets gud, Hades, hersker over sin egen undergrundsfabrik ved navn Hadestown. Hans kone, Persefone, tilbringer sommeren med Orfeus og Eurydike, men vender tilbage til fabrikken, så snart vinteren melder sin ankomst. Hades begynder at lede efter arbejdere til hans fabrik og støder på Eurydike. Vil hun mon tage med ham til Hadestown? Og hvilken indflydelse får kærlighedsforholdet mellem Orfeus og Eurydike? Den klassiske historie berører overraskende nok aktuelle temaer – sammenstødet mellem industri og natur, tvivl og tillid samt angst og kærlighed – og det er en rørende fortælling.

Hadestown Broadway billetter - Dans Hadestown Broadway billetter - Tre Skæbner

Hvordan køber jeg Hadestown Broadway billetter?

Det er let at købe Hadestown Broadway tickets via nedenstående link. Jeg anbefaler, du køber billetter online, inden du rejser til New York. Hvorfor skal du købe dem på forhånd? Fordi mange shows er meget populære, og derfor er de ofte udsolgt. Det sparer dig også tid, og vigtigst af alt, så behøver du ikke bekymre dig om at skulle skaffe billetterne, når du er i New York.

Det er nemt at købe billetter:

  • Klik på nedenstående link, og vælg en dato
  • Udfyld dine oplysninger, og betal
  • Tjek at du har modtaget bekræftelsesmailen med værdibeviset
  • Hent billetterne på teatret på dagen for forestillingen ved at vise værdibeviset og gyldig billed-ID (dit pas)

Køb dine billetter til Hadestown her

Information om forestillingen

  • Minimumsalder: anbefales fra 8 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret
  • Varighed: 2 timer og 30 minutter
  • Sted: Walter Kerr Theatre, 219 West 48th Street

Køb dine billetter til Hadestown her

Har du ikke lyst til at se Hadestown?

Se en række andre Broadway-shows her

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter