Hamilton Tour i New York

Køb billetter nu
Hamilton Tours i New York

Hamilton tours i New York giver dig et indblik i livet for USA´s første finansminister Alexander Hamilton. Under toursene besøger du Wall Street, New York Stock Exchange og Hamiltons grav. Du får mulighed for at lære alt om den periode, han levede i. Du kan synge med på sangene fra musicalen af samme navn eller komme ansigt til ansigt med en vaskeægte Alexander Hamilton.

Book Hamilton Tour i New York her

Hamilton Tour i New York

Under Hamilton touren i New York vil du ikke kun lære om Alexander Hamiltons liv, men du vil også lære alt om historien om Downtown Manhattan. Du vil første besøge Trinity Church, hvor Hamilton er begravet, og Federal Hall hvor George Washington blev udnævnt som USA´ s første præsident. På Wall Street kan du beundre New Yorks Stock Exchange, som er en af Hamiltons store succeser. Herefter kan du slentre ned ad en af New Yorks ældste gader til Fraunces Tavern, en bar, hvor Hamilton ofte kom for at få drinks med Washington.

Praktisk information

Når du har købt, vil du modtage en kupon via e-mail. Du behøver ikke at udskrive denne kupon.

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangssted: Financial District
  • Afgangstid: Tjek når du booker

Book Hamilton Tour her

Hamilton Tours i New York - Fraunces Tavern Hamilton Tours i New York - Trinity Church

Hamilton Musical Tour

En kombination af livet og musicalen kan findes i Hamilton Musical Tour. Ved hjælp af forskellige sange fra showet bliver du ført til steder, der fortæller historien om Alexander Hamilton. Gå rundt i gaderne på Lower Manhattan, og syng med på hitsene fra musicalen.

Praktisk information

Når du har købt, vil du modtage en kupon via e-mail. Du behøver ikke at udskrive denne kupon.

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangsted: Financial District
  • Afgangstid: Tjek når du booker

Book Hamilton Musical Tour her

Alexander Hamilton

Alexander Hamilton blev født i 1755 på Nevis, en af de Caribiske øer. I hans teenageår kom han til New York og blev assistent i kommandoen i militæret. Efter krigen blev Hamilton valgt til kongressen for Konføderationen. Han udviklede sig yderligere til en succesfuld statsmand med hjælp fra vicepræsidenten Burr. Hamilton kunne regne med støtte fra præsident Washington, mens Jefferson og Madison var hans største modstandere. Alle disse mænd betragtes som de grundlæggere, der formede USA til det, som vi kender dag.

Hamilton on Broadway

Du kan opleve Hamiltons historie ikke kun i New Yorks gader, men også på Broadway. Musicalen er meget nyskabende på grund af valget af musik; historien er næsten udelukkende rappet og sunget. Desuden bliver de historisk set hvide karakterer spille af sorte og latinamerikanske skuespillere. Book dine Hamilton on Broadway billetter på forhånd, inden du tager til New York.

Hamilton Tours i New York - Wall Street

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev