Helikoptertur uden døre i New York

Køb billetter nu
Helikoptertur uden døre i New York

En helikoptertur uden døre i New York er en unik måde at udforske byen på. På denne flyvetur med FlyNYON kan du tage nogle virkeligt imponerende fotos af Manhattan. Denne helikoptertur er den perfekte aktivitet, hvis du leder efter en uforglemmelig oplevelse, et adrenalinkick, eller hvis du har en særlig lejlighed, du vil fejre i New York. Helikopteren har ingen vinduer eller døre, så du kan bogstaveligt talt dingle med benene over byen. Hvis du da tør! Turen er perfekt til at tage luftfotos af New York, da der hverken er noget, der blokerer udsigten eller genspejling i vinduer. Det er derfor den bedste helikoptertur i New York for spirende fotografer og for enhver, der er på udkig efter en ganske særlig oplevelse.

Book helikoptertur uden døre her

Hvis den ovenstående tur ikke er tilgængelig, kan du booke denne helikoptertur uden døre

Billig FlyNYON helikoptertur

Fra luften har du en fortryllende udsigt over New York. Det er en fantastisk mulighed for at betragte skyskraberne, Brooklyn Bridge og Frihedsgudinden i fugleperspektiv. Flyveturen tager cirka 15 minutter, og undervejs får du alle Downtown Manhattans højdepunkter at se. Uden døre er der ikke noget, der blokerer din udsigt, og det giver dig endda muligheden for at få taget en flot sko-selfie med Frihedsgudinden bogstaveligt talt for dine fødder. Kameraer, telefoner og andre løse objekter sikres med et kabel, så du skal ikke være bange for at miste noget. Helikopteren letter fra en lufthavn i New Jersey, der ligger en kort køretur fra Manhattan.

Erics tip: Jeg har prøvet et par af de almindelige helikopterture i New York, så jeg var meget spændt på denne her tur. Jeg må sige, jeg var vild med den! Det er en helt anden oplevelse end på de andre helikopterture, jeg har været på. Det er helt sikkert en aktivitet, som passer til adrenalinjunkies, fotografer og folk der, ligesom mig, har været på de “almindelige” helikopterture og gerne vil prøve noget nyt. Og så er denne her helikoptertur endda billigere end de fleste almindelige helikopterture!

Helikoptertur uden døre i New York - Selfie Helikoptertur uden døre i New York - Frihedsgudinden

Praktisk information

Efter booking modtager du et værdibevis via e-mail. Du kan printe værdibeviset ud og bruge som billet, eller du kan vise det på din mobiltelefon.

  • Varighed: 15 minutter
  • Afgangssted: Kearny, New Jersey Heliport
  • Afgangstid: dagligt (inkl. søndage) mellem kl. 09.00 og 22.00
  • Minimumsalder: 12 år eller derover for at sidde på en plads ved en åben dør. Børn under 18 år skal have tilladelse fra forældrene for at komme med

Book helikoptertur uden døre her

Hvis den ovenstående tur ikke er tilgængelig, kan du booke denne helikoptertur uden døre

Ekstra lang helikoptertur uden døre

Det kan være, du synes en 15-minutters helikoptertur er for kort. Hvis du eksempelvis er fotograf, så vil du måske gerne have bedre tid til at tage nogle flotte luftfotos? I så fald kan du vælge denne helikoptertur, som varer omkring 30 minutter og dermed giver dig en god mulighed for at fotografere hele Manhattan fra luften.

Book en ekstra lang helikoptertur uden døre her

Helikoptertur uden døre i New York - Sko-selfie

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter