Helikoptertur uden døre i New York

Køb billetter nu
Helikoptertur uden døre i New York

En helikoptertur uden døre i New York er en unik måde at udforske byen på. På denne flyvetur kan du tage nogle virkeligt imponerende fotos af Manhattan. Denne helikoptertur er den perfekte aktivitet, hvis du leder efter en uforglemmelig oplevelse, et adrenalinkick, eller hvis du har en særlig lejlighed, du vil fejre i New York. Helikopteren har ingen vinduer eller døre, så du kan bogstaveligt talt dingle med benene over byen. Hvis du da tør! Turen er perfekt til at tage luftfotos af New York, da der hverken er noget, der blokerer udsigten eller genspejling i vinduer. Det er derfor den bedste helikoptertur i New York for spirende fotografer og for enhver, der er på udkig efter en ganske særlig oplevelse.

Helikopterture uden døre er ikke tilgængelige i øjeblikket. Book i stedet en af de andre helikopterture.

Helikoptertur uden døre

Fra luften har du en fortryllende udsigt over New York. Det er en fantastisk mulighed for at betragte skyskraberne, Brooklyn Bridge og Frihedsgudinden i fugleperspektiv. Flyveturen viser jer alle Manhattans højdepunkter at se. Uden døre er der ikke noget, der blokerer din udsigt, og det giver dig endda muligheden for at få taget en flot sko-selfie med Frihedsgudinden bogstaveligt talt for dine fødder. Kameraer, telefoner og andre løse objekter sikres med et kabel, så du skal ikke være bange for at miste noget.

Helikoptertur uden døre i New York - Selfie Helikoptertur uden døre i New York - Frihedsgudinden

Erics tip: “Jeg har prøvet et par af de almindelige helikopterture i New York, så jeg var meget spændt på denne her tur. Jeg må sige, jeg var vild med den! Det er en helt anden oplevelse end på de andre helikopterture, jeg har været på. Det er helt sikkert en aktivitet, som passer til adrenalinjunkies, fotografer og folk der, ligesom mig, har været på de “almindelige” helikopterture og gerne vil prøve noget nyt”.

Helikoptertur uden døre i New York - Sko-selfie

Praktisk information

Efter booking modtager du et værdibevis via e-mail. Du kan printe værdibeviset ud og bruge som billet, eller du kan vise det på din mobiltelefon.

  • Afgangssted: Kearny, New Jersey heliport
  • Afgangstid: dagligt (inkl. søndage)
  • Minimumsalder: Minimumsalderen for et sæde med åben dør er 12 år. Børn under 18 år skal have tilladelse fra forældrene for at komme med
  • Hvordan man kommer dertil? Den billigste måde at komme til Kearny heliport på er med PATH. Fra Journal Square station kan du tage Lyft eller en taxa, og du er ved heliporten om 10 minutter
  • Hvis du vil booke denne oplevelse, skal du sørge for at vælge Doors-off Helicopter Flight
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev