Hell’s Kitchen i New York

Hell's Kitchen i New York

Hell’s Kitchen i New York er det kvarter på Manhattan, som du kommer igennem, når du går fra Times Square mod Hudson River. Det strækker sig fra Eighth Avenue til floden og mellem 59th Street i nord og  34th Street i syd. Området kaldes også for Clinton og Midtown West og har ret grønne gader. has Hell’s Kitchen er et kvarter, der byder på mange karakteristiske bygninger og flere af New Yorks ikoniske restauranter.

Atmosfæren i Hell’s Kitchen

Placeringen nær mange af New Yorks største attraktioner, såsom Central Park og Broadway-teatrene gør Hell’s Kitchen til et godt udgangspunkt for sightseeing. Kvarteret er dog også i sig selv værd at udforske. Det er et livligt område og en vaskeægte smeltedigel. Her bor alle mulige slags mennesker, fra studerende til familier og fra de stenrige til de mindrebemidlede. Her ligger også stalden med hestene, der er spændt for hestevognene i Central Park. Derfor er det ikke usædvanligt at høre lyden af hestehove. Fra den nærliggende havn lyder cruiseskibenes signalhorn, hvilket også kan høres i området. Beliggenheden ved floden har i det hele taget en stor indflydelse på kvarteret. Intrepid Museum og anløbsbroen, hvor man stiger på Circle Line-cruises ligger også her. Hop-on-hop-off-busser kører desuden gennem Hell’s Kitchen.

Hell's Kitchen i New York - Kvarter Hell's Kitchen i New York - Sport

Spisning i Hell’s Kitchen

Restauranter er der mange af i Hell’s Kitchen. Især omkring 9th Avenue finder du mange mindre spisesteder, og her er vitterligt noget for enhver smag. Mangfoldigheden i kogekunst og priser er ligeså stor som blandt kvarterets indbyggere. Du finder alt fra irsk til afghansk, fra dyre wagyu-bøffer til pizzaslices til 1 dollar og fra Memphis til Marseille.

Du kan nyde kogekunst fra Marseille i det franske brasseri af samme navn. Foruden franske retter er her også en stor burger på menuen, som hedder 5 Napkin Burger. Den blev i sig selv så stor en success, at Five Napkin Burger blev til en uafhængig restaurant og sidenhen en kæde af restauranter. Her kan du sætte tænderne i uden tvivl en af de lækreste burgere i New York. I Hell’s Kitchen ligger også John’s Pizza, der er et af byens bedste pizzeriaer. Det ligger på 44th Street, mellem 8th og 9th Avenue. Hvis du gerne vil udforske kvarteret på en guidet tur og samtidig nyde lokale delikatesser, så tag på en Hell’s Kitchen Food Tour.

Erics tip: Gotham Market er et godt sted at spise frokost i Hell’s Kitchen. Madmarkedet består af en række små spisesteder. Der er et bredt udvalg, fra tacos til sushi og pizza, så her kan alle være med.

Hell's Kitchen i New York - Restaurant Hell's Kitchen i New York - Attraktioner

Attraktioner i Hell’s Kitchen

Seværdighederne ved og på floden spiller, som tidligere nævnt, en vigtig rolle i Hell’s Kitchen. På West 46th Street finder du Intrepid Sea, Air & Space Museum. Her kan du bl.a. se rumfærgen Enterprise og det legendariske hangarskib Intrepid. Det er en ganske særlig oplevelse at opleve det på nært hold. Du kan stige ombord på New York-cruises med middag, Circle Line Cruises og andre sightseeing-cruises ved anløbsbroen syd for museet. Og hvis du foretrækker, at blive på land, så kan du leje en cykel der!

Natteliv i Hell’s Kitchen

Hell’s Kitchen er et kvarter fyldt med barer og et livligt natteliv. Det er derfor et godt sted at tage til, hvis du gerne vil drikke drinks. Der er ikke så mange natklubber i Hell’s Kitchen, men i stedet mange vinbarer og andre mindre steder, hvis du kan nyde en hyggelig aften. Vil du gerne på en mere fancy bytur i New York? Så tag på rooftop-baren Press Lounge på 48 Hotel. Her kan du nyde en cocktails med en udsigt  over Hudson til den ene side og Hell’s Kitchen til den anden.

Hoteller i Hell’s Kitchen

Det ovennævnte Ink 48 er et godt hotel i Hell’s Kitchen, men det ligger lidt afsides. Hvis du foretrækker at bo lidt tættere på Midtown og Times Square, så er det moderne Yotel et godt valg. Hvis du er til et mere klassisk hotel, så er der Belvedere Hotel på West 48th Street. To blokke derfra finder du det luksuriøse Riu Plaza Hotel, der byder på mange faciliteter.

Hell's Kitchen i New York - Hyggelig gade Hell's Kitchen i New York - Natteliv

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev