The Vessel New York

Køb billetter nu
Hudson Yards Vessel i New York

The Vessel i New York er en bygning i Hudson Yards ved High Line Park. Det har en oval facon og består af en række trapper, der er forbundet af platforme. Det er ikke helt nemt at forklare, hvad Vessel er. Man kan måske bedst beskrive Vessel som en mellemting mellem en bygning, et kunstværk og et monument. Først og fremmest er det et blikfang i Hudson Yards, for enden af High Line Park. Det er den britiske designer Thomas Heatherwick, der står bag Vessel.

Book dine Vessel Flex billetter her

Vessel er midlertidigt lukket

Billetter til Vessel i New York

Du skal have en adgangsbillet til Vessel. Du kan få gratis billetter på forhånd her. Med disse billetter skal du dog vælge et præcist 10-minutters besøgstidspunkt på forhånd. Så hvis vejret bliver dårligt, eller hvis dine planer bliver ændret under dit ophold i New York, er det ikke muligt at ændre dine Vessel billetter. Du kan også vælge Flex billetter. Med disse betaler du et lille beløb, men til gengæld er din besøgstid mere fleksibel. Du beslutter på forhånd hvilken dag, du ønsker at besøge stedet, men du kan frit vælge det tidspunkt, der passer bedst.

Køb dine fleksible billetter til Vessel her

Hvad er Vessel?

Med sine 154 forbundene trapper og hele 2.500 trin er Vessel absolut et bygningsværk, der tiltrækker sig opmærksomhed. Det er 15 etager højt, så turen op til toppen er god motion. Udsigten fra de 80 udsigtsplatforme gør dog turen op det hele værd. Konstruktionen har elementer, der gentager sig, og som leder tankerne hen på værker af den hollandske kunstner M. C. Escher. Alligevel er det vidt forskelligt, hvad folk synes, den usædvanlige bygning ligner. Vokstavle, bikube, klatrestativ eller endda en kurv er blandt de forslag, jeg er stødt på.

Hvor ligger Vessel?

Vessel ligger i Manhattans nyeste kvarter, Hudson Yards. Nærmere bestemt ligger det i Public Square and Gardens at Hudson Yards, som er en hyggelig park i området, der er spækket med træer og planter. Du kan se den, hvis du går langs High Line. Den vidtstrakte park er midtpunktet i den østlige del af Hudson Yards, som ellers består af otte bygninger med forskellige funktioner. Her er kontorer, butikker, lejligheder og et kulturinstitut ved navn The Shed. Derudover er der bygningen 30 Hudson Yards, hvor Edge Hudson Yards Observation Deck findes. Denne del af Hudson Yards ligger mellem 30th og 34th Street samt 10th og 11th Avenue.

Erics tip: Jeg synes rigtig godt om Vessel, og den er bestemt et besøg værd. Et besøg tager heller ikke så lang tid; en halv time er formentlig nok for de fleste. Bygningen ligger tæt på High Line, og det er oplagt at kombinere besøget med at udforske mere af Hudson Yards. Der er en elevator til kørestolsbrugere og gangbesværede. Husk at holde godt fast i dit kamera, når du tager billeder henover rækværket!

Hudson Yards Vessel i New York - Vessel Hudson Yards Vessel i New York - Udsigt fra Vessel

Vessel guidet tur

Hvis der ikke er flere tilbage af de ovennævnte billetter, eller hvis du gerne vil besøge Vessel i selskab med en guide, så kan du booke denne guidede tur til Vessel, Hudson Yards og High Line Park. Turen starter nær Chelsea Market. Sammen med resten af turgruppen går du ind i High Line parken og går langs den nedlagte højbane, der er blevet til et grønt åndehul. For enden af High Line er området Hudson Yards, hvor Vessel ligger. Du bevæger dig op ad de mange trappetrin i det imponerende bygningsværk og får en flot udsigt over byen fra et unikt perspektiv.

Book en guidet tur til Vessel, Hudson Yards og High Line her

Praktisk information

  • Sted: Vessel ligger i Public Square and Gardens i Hudson Yards.
  • Åbningstider: åbent dagligt fra kl. 10.00 til 21.00 (om vinteren lukker Vessel kl. 19.00).

Hvad er Vessel i Hudson Yards?

Hudson Yards Vessel i New York, også kendt som "New York's Staircase", er et bygningsværk i kvarteret Hudson Yards ved High Line Park. Det bestemt værd at besøge Vessel. Læs hvorfor på siden her.

Skal man have en billet for at besøge Vessel i Hudson Yards?

Ja, det er nødvendigt at have en billet for at besøge Vessel. Der er forskellige måder at skaffe billetter på, men jeg anbefaler at bestille dem på forhånd, da der er et begrænset antal billetter.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter