Jane’s Carousel i Brooklyn

Jane's Carousel i Brooklyn

Jane’s Carousel i Brooklyn er en smuk karrusel i en firkantet glasbygning. Du kan derfor altid tage en karruseltur, hvad end solen skinner fra en skyfri himmel, eller det regner. Du kan også prøve den, hvad end du har børn med eller ej. Ja, Jane’s Carousel er vitterligt for folk i alle aldre. Der er ingen, der kigger skævt til dig, hvis du tager en tur, selvom du er voksen, så hold dig ikke tilbage! Det koster kun 2 $ for en tur. Området omkring Jane’s Carousel kaldes DUMBO, hvilket er en forkortelse for Down Under The Manhattan Bridge Overpass. Området blev hårdt ramt af orkanen Sandy i oktober 2012, og Jane’s Carousel blev oversvømmet. Karrusellen er oprindeligt fra Youngstown i Ohio og havde ved oversvømmelsen kun været åben i et år i Brooklyn. Heldigvis blev skaderne hurtigt udbedret, og i dag er karrusellen endda endnu smukkere end før.

Jane’s Carousel tildelt designpris

Den flotte Jane’s Carousel i Brooklyn Bridge Park har endda vundet en designpris i kategorien offentligt rum. Jane’s Carousel består faktisk af to dele, som er smukke i sig selv, og tilsammen udgør en interessant hele. Den gamle karrusel med fine udsmykninger har underholdt børn i New York helt siden 1922, og den minimalistiske, transparente glasboks blev skabt af Jean Nouvel Atelier i 2011. Beliggenheden lige ud til vandet bidrager også til helhedsindtrykket, da vandets genspejlinger giver et specielt skær. Især er det et smukt syn at se karrusellen om aftenen, når dens lys reflekteres i glasset. Den kan endda ses fra den anden side af East River, Manhattan Bridge og Williamsburg Bridge. Har du planer om at fri til din kæreste? Så er det her bestemt et romantisk sted at gøre det.

Praktisk information

  • Billetpris: 2 $
  • Åbningstider:
    •  13. maj – 15. September 2019: fra kl. 11.00-19.00
    • 16. september 2019 – 10. maj 2020: torsdag-søndag, fra kl. 11.00-18.00
  • Varighed af en karruseltur: 2-3 minutter
  • Hvordan kommer man derhen? Tag subway-linje F til York Street, linje A/C til High Street eller linje 2/3 Clark Street

Jane's Carousel i Brooklyn - Karrusellen

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter