2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Little Italy i New York

Little Italy i New York

Little Italy i New York

Little Italy i New York er i løbet af de seneste år blevet mindre og mindre, fordi det tilstødende kvarter Chinatown udvider sig. Den italienske indflydelse på området er også blevet mindre, fordi mange oprindelige beboere har valgt at flytte til andre bydele med mange italienere. Heldigvis kan du stadig opleve Little Italys bankende hjerte, hvis du tager dig tid til en rolig gåtur gennem kvarterets gader, Newyorkere har for vane at give kvarterer navne, og den nordlige del af Little Italy kaldes NoLita (en forkortet version af Northern Little Italy). Jeg har ladet mig fortælle, at ejendomsmæglere gerne navngiver områder for at få dem til at lyde trendy. De ægte italienske butikker og restauranter findes endnu på Grand Street og Mulberry Street. De er ikke så billige, men kvaliteten er ok de fleste steder.

Mad og drikke i Little Italy

Er du på jagt efter et sted med mafiahistorie, så tag til Umberto’s Clam House på 132 Mulberry Street. På restaurantens forhenværende adresse, der ligger to blokke væk, blev gangsteren Joe Gallo skudt, mens han spiste fisk. Den samme skæbne overgår næppe dig, for Little Italy i New York er gået hen og blevet et meget sikkert – måske endda lidt kedeligt – kvarter. Tag på Mulberry Street Bar på 176 Mulberry Street.  Den ser måske nok lidt skummel ud, men det skal en bar næsten også i Little Italy. Baren blev også brugt i tv-serien “The Sopranos”.

Erics tip: Hvis du gerne vil lære mere om området, så tag på en guidet tur, hvor du også lægger vejen forbi SoHo og Chinatown. Guiden fortæller dig om disse kvarterers historie, og det giver dig et godt overblik over området. Turen foregår til fods og starter på Spring Street i SoHo og fortsætter i Little Italy og Chinatown. Book dine billetter her.

Little Italy i New York - Mulberry Street Little Italy i New York - Street art

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter