Street Art Tour i New York

Køb billetter nu
Street Art i New York

En street art tour i New York er den perfekte måde at se graffitikunstneres kunstværker på New Yorks mange mure. Se værker af for eksempel Banksy og Eduardo Kobra. Især Bushwick i Brooklyn og Lower East Side på Manhattan er kendt for deres mange kunstmalerier. Når du tager på en graffititur i New York med en guide, ser og lærer du mere, end du ville gøre på egen hånd.

Book Brooklyn Street Art Tour her

Book Manhattan Street Art Tour her

Contents

Street Art Tour i Brooklyn

Brooklyn er det bankende hjerte for street art i New York. i 1970’erne blev der sprøjtet graffiti på metroerne, der stod på Brooklyns undergrundsbaner. De rullende kunstværker udviklede sig fra tilfældige kruseduller til malerier med unikke stilarter. På trods af dette ønskede New York City Transit Authority ikke, at deres vogne blev brugt, og begyndte at afværge kunstnere. Som følge heraf blev Brooklyns industrielle vægge til deres nye lærreder.

Især Bushwick-kvarteret er kendt for sine mange vægmalerier. Bushwick Collective er et projekt, som både kendte og mindre kendte kunstnere deltager i hvert år. De får et stykke væg, hvorpå de mest ekstraordinære kunstværker bliver kreeret. Williamsburg og Greenpoint er også kvarterer fulde af kreativitet, og det afspejler sig virkelig i gaderne. En sjov måde at lære mere om street art i Brooklyn på, er ved at booke en tour.

Book Brooklyn Street Art Walking tour her

Street Art i New York -Brooklyn Williamsburg Street Art i New York - Williamsburg

Street Art Tour på Manhattan

Du kan også beundre street art på væggene af bygningerne på Manhattan. Ofte er der lavet store vægmalerier, som indeholder et underliggende budskab. Et velkendt sted i byen er Houston Bowery Wall. Dette stykke væg i Lower East Side blev malet af Keith Haring i 1982. I årenes løb fulgte mange andre kunstnere efter ham, bl.a. Banksy og Shepard Fairey. Med et par måneders mellemrum bliver væggen malet af en ny kunstner, så det er muligt, at det vægmaleri, du gerne ville se, er væk.

På hjørnet af West 79th Street og Broadway kan du finde et kunstværk af Banksy. “Hammer Boy” er en simpel silhuet af et barn, der holder en hammer, og det ser ud som om han slår på en boksemaskine. Det er sjovt at gå forbi, når man udforsker Upper West Side. Hvis du vil opleve mere street art på Manhattan, kan du booke en tour.

Book Street Art tour gennem Lower East Side her

Street Art i New York - Manhattan NYC Street Art i New York -Manhattan

Erics tip: “Er du stor fan af street art? Så bør du helt sikkert bo på citizenM Bowery, som ligger i nærheden af Lower East Side. Hotellet huser Museum of Street Art, en hyldest til det legendariske 5 Pointz, et tidligere vartegn for street art. Museet ligger i hotellets trappeopgang og strækker sig over 20 etager, hvor mange graffiti kunstneres værker bliver udstillet. Jeg anbefaler at tage elevatoren op til øverste etage og derefter går trapperne ned til bunden.”

Forskellige typer af Street Art

Der findes tre forskellige typer street art: graffiti, vægmalerier og street art. Graffiti laves ofte om natten og består af ord og kruseduller. Et værk, der er baseret på et billede eller objekt, kaldes street art. Street art og vægmalerier laves om dagen. Et vægmaleri er et vægmaleri, der fylder en hel væg. I street art er det kun en lille del af væggen, der er dækket.

Det er ikke kun kunstnere, der har opdaget street art, men også virksomheder, og det kan ses overalt i byen. Flere og flere brands reklamerer gennem et stort vægmaleri eller street art i hele byen. Disse er ofte meget kreative og perfekte til et sjovt billede.

Hvad koster en billet til en Street Art tour i New York?

Street art tour billetter er tilgængelige fra 225 kr.

Hvad er den bedste måde at se street art i New York på?

Den bedste måde at se street art i New York på er at booke en tour. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev