Makeup i New York

Makeup i New York

Makeup i New York kan du selvfølgelig finde masser af steder. Her er også masser af steder, du kan købe andre skønhedsprodukter og kosmetik. I New York kan du desuden købe mærker, der ikke forhandles i Danmark. Drugstore, trendy makeup-butikker og stormagasiner er de bedste steder at shoppe makeup og skønhedsprodukter i New York. Dog har butikker som Victoria’s Secret også skønhedsprodukter. Hvis du er vild med kosmetik, så vil du med garanti blive begejstret over de mange fantastiske produkter, der kan købes i New York. Ikke mindst er makeup og skønhedsprodukter ofte også en del billigere end i Danmark. Sørg derfor endelig for, du har plads i kufferten til en masse lækre produkter.

Makeup og skønhedsprodukter der ikke kan fås i Danmark

Takket være internationale bloggere, tutorials og tv-programmer er produkter og mærker blevet kendte i Danmark, selvom de kan være svære at få fat i derhjemme. Der er et meget større udvalg af makeup i New York end i Danmark, så her kan du formentlig finde de produkter, du er på jagt efter. Der er eksempelvis mange, der køber Redness Relief øjendråber, som reducerer røde øjne og har en beroligende effekt. Deodorant Lady Speed Stick er også en favorit hos mange!

De bedste kosmetikbutikker i New York

Jeg har spurgt min kone, hvilke butikker i New York, der har de bedste skønheds- og plejeprodukter. Nedenfor finder du hendes bedste tips.

Sephora

Er du fan af make up, så kommer du ikke uden om Sephora. Butikken har udelukkende fokus på skønhedsprodukter, og her forhandles der mærker som Bumble & Bumble, NARS, Make Up For Ever (MUFE), Urban Decay, KVD Vegan Beauty og Rosebud Salve. Den flotteste af Sephoras butikker finder du på adressen 119 Fifth Avenue.

Makeup i New York - Sephora Makeup i New York - Sephora indenfor

Bath & Body Works

Der er altid mange mennesker i Bath & Body Works, og det er der en god grund til. Her sælges der nemlig fine og sjove produkter til gode priser, og der er jævnligt gode tilbud. Tilbud som “Buy 3 Get 2 FREE’ og “4 for $20” kan være svære at modstå, hvis du er en rigtig tilbudshaj. Butikken byder på alt inden for skønhedsprodukter og kropspleje, men også duftlys og andre ting til hjemmet.

Makeup i New York - Bath and Body Works Makeup i New York - Bath and Body Works indenfor

Cosmetic Market

Cosmetic Market forhandler både billige og eksklusive mærker. Produkterne er normalt ikke fra den nuværende sæson/kollektion, og derfor sælges de med store rabatter. Her kan du finde neglelak til 1,50 $ og en lækker foundation til 5 $. Butikken er derfor som et outlet, men det kan bestemt godt betale sig at se sig omkring derinde. Sørg for at tjekke, om produktet har den rette farve, inden du går til kassen. Det hænder sig nemlig, at produkterne bliver byttet rundt og havner i den forkerte emballage.

Drugstores

De amerikanske drugstores minder om Matas i Danmark. Den største forskel er, at der også legetøj og fødevarer i de amerikanske drugstores. Her er desuden et kæmpestort udvalg, og alting er meget billigt i forhold til i Danmark. Blandt de kendte drugstores kan nævnes CVS, Duane Reade og Walgreens. Nogle af Duane Reade og Walgreens’ butikker holder åbent 24 timer i døgnet. I de fleste drugstores kan du få et medlemskort, som giver dig mange fordele, hvis du jævnligt køber produkter i deres butikker i New York. Du kan købe makeup og skønhedsprodukter fra mærker, der kan være svære at finde i Danmark, som f.eks. Covergirl, Milani, Neutrogena og Wet ‘n’ Wild. Du finder også velkendte mærker som L’Oréal, Revlon, Rimmel og Maybelline der. Skønhedsprodukterne fra St. Ives (prøv deres Apricot Scrub) og Aveeno er meget populære.

Makeup i New York CVS Makeup i New York - Duane Reade

Mindre makeup-butikker og parfumerier

Foruden de store drugstores og stormagasinerne er det absolut også værd at lægge vejen forbi de mindre specialbutikker. I SoHo finder du bl.a. den første Nars Cosmetics, som er en lille og hyggelig butik, hvor de sælger alle deres egne produkter. Ikke så langt derfra ligger Bond No. 9, hvor der sælges lækre parfumer. De velduftende parfumer er dyre, men alligevel er butikken bestemt værd at lægge vejen (og næsen) forbi.

Le Labo i NoLiTa (North of Little Italy) er endnu et parfumeri, som det er værd at besøge. Her finder du de såkaldte soulful fragrances, som er parfumer af høj kvalitet. Her forhandles der klassikere, såsom ROSE 31, SANTAL 33 og TUBEREUSE 40 (som kun kan købes i New York). Du kan endda designe din egen parfumeetikette. Det er den perfekte butik at købe en god gave i!

Makeupartisters favoritmærker

Space NK byder på et bredt udvalg af luksuriøs kosmetik. Mærkerne, der her forhandles, er mindre kendte i Danmark. Butikken er flot indrettet, og varerne er opstillet på en overskuelig måde. Det er derfor et godt sted at tage på jagt efter nye skønhedsprodukter til samlingen.

M.A.C. er et af de større og mest velkendte mærker, og de har flere butikker i New York. Den største af slagsen er deres flagship store på Times Square, som normalt er fyldt med mennesker. Tag til Greenwich Village, hvis du gerne vil i en mindre MAC butik, hvor der ikke er så mange mennesker. Det er endda rimeligt billigt at shoppe i M.A.C. i New York! For eksempel koster en MAC læbestift omkring 40 kr. mindre end i Danmark.

Woodbury Common Outlets

Elsker du at shoppe, men har du ikke lyst til at bruge en formue? Så tag på en dagstur til Woodbury Common. Her er der mere end 220 butikker fyldt med designertøj, men også mange skønhedsbutikker. Det store outlet-center ligger omkring en times kørsel fra New York City. Her finder du makeup- og skønhedsbutikker, såsom:

  • BareMinerals
  • The Cosmetics Company Store (med bl.a. Bobbi Brown, Clinique og Lancôme)
  • L’Occitane
  • Lancôme Outlet
  • Perfumania (50% rabat på parfumer)

Macy’s og Bloomingdale’s

I det luksuriøse stormagasin Macy’s forhandler de kosmetik og skønhedsprodukter fra mærker som Chanel og Dior. Tip: Download min Eric’s New York app, og få 10% rabat!

Bloomingdale’s er et stormagasin, der minder en del om Macy’s. Her finder du også kendte luksusmærker. Dog er der mere rummeligt i Bloomingdale’s, hvilket gør det mere behageligt at shoppe der.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter