Victoria’s Secret i New York

Victoria’s Secret i New York

Victoria’s Secret i New York er det bedste sted at købe lingeri – det har jeg i hvert fald ladet mig fortælle. I hele USA er Victoria’s Secret er et populært lingerimærke. De er ikke blot kendt for at sælge lingeri, men også for tøj til kvinder og skønhedsprodukter. Victoria’s Secret er kendt for deres pink bæreposer, det årlige modeshow samt kvalitets- og serviceniveauet. Hvad end du køber i butikken, så putter de dine varer i en pink bærepose. Overordnet set er Victoria’s Secret ikke et billigt mærke, men de har altid tilbud, som f.eks. 5 par trusser for 30 $. Dollarkursen er stadig  forholdsvist favorabel, så er det er billigere at købe nogle ting i USA end i Danmark.

Victoria’s Secret New York – de største butikker

Der er flere butikker i New York, hvoraf nogle er på Manhattan, så det er ikke svært at finde en. I shoppingcentret The Mills at Jersey Gardens kan du endda finde et outlet. Den største Victoria’s Secret butik i New York ligger på 640 Fifth Avenue. Flagship-butikken på Fifth Avenue har fire etager, og det er faktisk den største Victoria’s Secret butik i verden!

Victoria’s Secret i New York - Kollektion Victoria’s Secret i New York - Lingeri

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev