Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Macy’s i New York

Macy’s i New York

Macy's i New York

Macy’s i New York er byens største stormagasin. Faktisk fylder Macy’s hele husblokken på Herald Square og har hele 11 etager. Tager du på shopping i Macy’s, finder du formentlig (næsten) alt, du er på udkig efter. Velkendte mærker og designere er især repræsenterede i Macy’s.

Shopping i Macy’s

Macy’s i New York er for nogle et rent paradis og for andre helvede på jorden. Det kan være svært at finde, det du leder efter, fordi Macy’s er så stor. Selvom du ikke har det helt store shoppegen, så er Macy’s en oplevelse og derfor alligevel et besøg værd. Ved juletid bør du helt sikkert tage et kig indenfor. Dog er der omkring jul rigtigt travlt om eftermiddagen på lørdage, så det er bedst at vælge et andet tidspunkt at aflægge Macy’s et visit.

Det er værd at vide, at Macy’s faktisk består af to bygninger, og du måske må gå gennem den ene bygning for at komme ind i den anden. Spørg endelig personalet om hjælp, hvis du farer vild. Mange af afdelingerne er inddelt i en sektion til mænd og en til kvinder. Det er smart at overveje, hvilke mærker du er på udkig efter på forhånd, da der eksempelvis er tusindvis af forskellige kjoler.

Vil du gerne hvile fødderne efter dit besøg i Macy’s? Så hop på en hop-on-hop-off-bus, og nyd et par afslappende timer med sightseeing på Downtown-ruten.

Macy's i New York - Set fra gaden Macy's i New York - Indenfor

Macy’s Visitor Savings Pass

Som turist kan du få et Macy’s Visitor Savings Pass. Dette rabatkort giver dig 10% rabat på nogle af stormagasinets varer. Vær opmærksom på, at det ikke er alle varer i Macy’s, det gælder. Rabatten gælder eksempelvis ikke makeup, men hvis du planlægger at købe tøj, så kan det bestemt betale sig at anskaffe rabatkortet. Det fås i Visitor’s Center på mezzaninen.

Macy's i New York - Julepynt Macy's i New York - Vinduesudstilling

Jul i Macy’s

Ved juletid er de pyntede vinduer i Macy’s et stort trækplaster, og mere end 10.000 ser dem i myldretiden. Der er også julepyntet inde i selve stormagasinet, og på 8. etage er der et Santaland. Det er helt sikkert værd at lægge vejen forbi Macy’s og se den flotte julepynt, hvis du er i New York omkring jul. Der er julepyntet fra ugen, hvor det er Thanksgiving, indtil den 26. december. I Macy’s i New York kan du selvfølgelig også købe julepynt, og hvorfor ikke købe en lille ting med hjem til juletræet som minde om din newyorkertur?

Macy's i New York - Juletræ Macy's i New York - Udefra

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter