Macy’s i New York

Macy's i New York

Macy’s i New York er byens største stormagasin. Faktisk fylder Macy’s hele husblokken på Herald Square og har hele 11 etager. Tager du på shopping i Macy’s, finder du formentlig (næsten) alt, du er på udkig efter. Velkendte mærker og designere er især repræsenterede i Macy’s.

Shopping i Macy’s

Macy’s i New York er for nogle et rent paradis og for andre helvede på jorden. Det kan være svært at finde, det du leder efter, fordi Macy’s er så stor. Selvom du ikke har det helt store shoppegen, så er Macy’s en oplevelse og derfor alligevel et besøg værd. Ved juletid bør du helt sikkert tage et kig indenfor. Dog er der omkring jul rigtigt travlt om eftermiddagen på lørdage, så det er bedst at vælge et andet tidspunkt at aflægge Macy’s et visit.

Det er værd at vide, at Macy’s faktisk består af to bygninger, og du måske må gå gennem den ene bygning for at komme ind i den anden. Spørg endelig personalet om hjælp, hvis du farer vild. Mange af afdelingerne er inddelt i en sektion til mænd og en til kvinder. Det er smart at overveje, hvilke mærker du er på udkig efter på forhånd, da der eksempelvis er tusindvis af forskellige kjoler.

Vil du gerne hvile fødderne efter dit besøg i Macy’s? Så hop på en hop-on-hop-off-bus, og nyd et par afslappende timer med sightseeing på Downtown-ruten. Har du lyst til endnu mere shopping, så anbefaler jeg, du besøger et outlet i New York.

Eksklusiv rabat i Macy’s! Download min Eric’s New York app, og find Macy’s på kortet. Vis rabatkoden ved skranken, og få 10% rabat (vilkår og betingelser gælder).

Macy's i New York - Set fra gaden Macy's i New York - Indenfor

Guidet historisk tur i Macy’s

Har du planer om at tage på shopping i Macy’s? Så start med den 45 minutter lange guidede tur i Macy’s. Guiden viser dig rundt i forskellige afdelinger, og undervejs lærer du alt om det enorme stormagasins 150 år lange historie. Guiden fortæller også om bl.a. Macy’s marketing, merchandising og visuelle teknikker. Der findes ikke en bedre måde at starte din shoppingtur på!

Book guidet historisk tur i Macy’s her

Macy’s Visitor Savings Pass

Som turist kan du få et Macy’s Visitor Savings Pass. Dette rabatkort giver dig 10% rabat på nogle af stormagasinets varer. Vær opmærksom på, at det ikke er alle varer i Macy’s, det gælder. Rabatten gælder eksempelvis ikke makeup, men hvis du planlægger at købe tøj, så kan det bestemt betale sig at anskaffe rabatkortet. Det fås i Visitor’s Center på mezzaninen.

Jul i Macy’s

Ved juletid er de pyntede vinduer i Macy’s et stort trækplaster, og mere end 10.000 ser dem i myldretiden. Der er også julepyntet inde i selve stormagasinet, og på 8. etage er der et Santaland. Det er helt sikkert værd at lægge vejen forbi Macy’s og se den flotte julepynt, hvis du er i New York omkring jul. Der er julepyntet fra ugen, hvor det er Thanksgiving, indtil den 26. december. I Macy’s i New York kan du selvfølgelig også købe julepynt, og hvorfor ikke købe en lille ting med hjem til juletræet som minde om din tur til New York?

Macy's i New York - Julepynt Macy's i New York - Vinduesudstilling

Macy’s Flower Show

Under det årlige Macy’s Flower Show er stormagasinet fyldt med blomsterarrangementer i to uger. Det foregår i slutningen af marts, og det er helt sikkert værd at lægge vejen forbi, hvis du er i New York på dette tidspunkt. Macy’s Flower Show er blevet afholdt siden 1946, og hvert år med et nyt tema. Tidligere har temaet eksempelvis været “Once upon a Spring Time”, “Carnival” og “America the Beautiful”. Mindst en million blomster bliver brugt til hvert Flower Show.

Macy's i New York - Flower Show Macy's i New York - Flower Show blomsterdekorationer

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter