NBC Studio Tour i New York

Køb billetter nu
NBC Studio Tour i New York

En NBC Studio Tour i New York er ideel, hvis du er vild med populære amerikanske tv-programmer såsom “The Today Show” og “Saturday Night Live”. På denne guidede tur får du et kig bag kulisserne i forskellige berømte tv-programmers studier. Guiden viser dig desuden nogle af de mest kendte filmlokationer i New York.

Book dine billetter til en NBC Studio Tour i New York her

Besøg NBC Studios

Først på programmet er en guidet tur gennem New Yorks gader. Her ser du forskellige berømte tv- og filmlokationer. Guiden fortæller dig om de forskellige steder, der har lagt kulisse til velkendte programmer og film. Herefter fortsætter turen med et besøg i to officielle tv-studier. Det er i disse studier tv-programmer såsom “Saturday Night Live” og “The Tonight Show” bliver filmet. Du fortsætter sammen med guiden og resten af turgruppen til audio- og videostudierne samt NBC’s kontrolcenter. Her får du desuden en introduktion til produktionsprocessen for et tv-show. Turens højdepunkt er muligheden for at kreere dit eget tv-segment sammen med resten af turgruppen. Tv-segmentet får du også tilsendt til din e-mail efterfølgende.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du printe ud og bruge som billet til turen, eller du kan vise det frem på din smartphone.

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangssted: Pulitzer Fountain (foran Plaza Hotel), ved 59th Street og Fifth Avenue
  • Afgangstider:
    • Mandag, onsdag og fredag: kl. 12.00
    • Lørdag: kl. 13.30

Book en NBC Studio Tour her

Erics tip: Denne guidede tur er mest interessant for dem, der kan lide amerikanske tv-programmer. Hvis du ikke er den store fan af den slags programmer, synes jeg derfor, du skal springe turen her over. Jeg anbefaler desuden ikke at tage børn med på turen, medmindre de også er fans af amerikanske tv-programmer.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev