New York Nightclub Experience

New York Nightclub Experience

New York Nightclub Experience er for dem, der gerne vil feste på natklubber i New York. Du slipper for at stå i kø og for problemer med udsmiderne og kommer selvfølgelig ind på New Yorks hotteste natklubber. Det er en god mulighed for at møde nye mennesker og for at danse til den lyse morgen på nogle af New Yorks bedste natklubber. New York Nightclub Experience starter klokken 22.45 ved et centralt mødested i Midtown. Her møder du værten og de andre deltagere på turen. Den nedenstående information er baseret på mine egne erfaringer, men bemærk venligst, at natklubberne kan variere fra tur til tur.

Denne tur er ikke tilgængelig i øjeblikket. Du kan i stedet tage med på en rundtur til rooftop-barer for at opleve nattelivet i New York.

Manhattans natteliv

Vi startede i Midtown og satte kursen mod den første natklub. Stedet var slet ikke turistet. Værten var meget venlig, og vi havde tid til at tale sammen. Herfra tog vi videre til en anden natklub i området. Natklubberne kan variere fra tur til tur, så enten går du mellem stederne, eller du bliver kørt med privat transport. Tre drinks er med i prisen. Værten tog hjem, så snart vi ankom til det sidste sted, men du kan sagtens blive hængende på natklubben, hvis du har lyst. Transport tilbage til turens startpunkt er ikke inkluderet. Den hurtigste måde at komme rundt på ved denne tid af døgnet er enten med subway eller taxa. Det er forskelligt hvor mange folk, der er med på turen, men det maksimale antal deltagere er 40. Gruppen er ofte international, og værten taler engelsk og nogle gange et yderligere sprog. På grund af den strenge dresscode på de fleste natklubber, anbefaler jeg, at du sørger for at have pænt tøj på.

New York Nightclub Experience - Drinks New York Nightclub Experience Club

Erics tip: Først og fremmest er det et rigtigt godt tilbud! Normalt er det lidt svært og dyrt at komme ind på en natklub i New York, især for større grupper. På denne tur kommer du ind på nogle af byens bedste natklubber. På en aften i byen bruger jeg normalt mellem 100 og 200 $ på drinks og entré. Turen her koster en brøkdel af det og er inklusive tre drinks. Et andet plus er, at mange folk var på turen alene, så du skal ikke tøve med at booke, hvis du rejser alene.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, hvor der står de informationer, du skal bruge. Du behøver ikke at printe værdibeviset ud.

 • Varighed: Rundturen har ikke et fast sluttidspunkt, men den afsluttes ved den sidste natklub. Bemærk venligst, at der ikke er inkluderet transport tilbage til turens startpunkt.
 • Afgangssted: 542 9th Avenue (Midtown)
 • Afgangstidspunkt: kl. 19.00. Sørg for at møde op mindst 15 minutter før. Hvis du kommer for sent, kan det ikke garanteres, du kan komme med på turen. Turarrangøren gør dog sit bedste for, at du kan komme med
 • Afgangsdage: fredag og lørdag
 • Minimumsalder: 21 år. Medbring altid gyldig billed-ID (pas)
 • På nogle rooftop-barer og natklubber skal man benytte garderoben. Prisen for dette er ikke inkluderet i turen.
 • Dresscode: Ingen sneakers, baggy jeans eller shorts
  • Anbefalet til mænd: pæne jeans og buttondown-skjorte eller jakkesæt med sorte sko
  • Anbefalet til kvinder: Et pænt outfit, der passer til en aften i byen, med (behagelige) stilfulde sko
 • Turarrangøren er ikke ansvarlig for skader forårsaget af deltagere på turen. Desuden forbeholder turarrangøren sig retten til at bede deltagere, der ikke opfører sig ordentligt, om at forlade rundturen.
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev