New York til Niagara Falls 2-dages tur

Køb billetter nu
New York til Niagara Falls 2-dages tur

Tag med på denne 2-dages tur fra New York til Niagara Falls. Her rejser du med bus fra New York til de berømte vandfald ved grænsen til Canada, og dagen efter går turen tilbage til New York. Niagara Falls er det perfekte sted at besøge for enhver, der vil beundre naturens skønhed og kraft. På denne tur besøger du både den amerikanske og den canadiske side af Niagara Falls, Du tilbringer natten på et hotel ikke langt derfra, og dagen efter får du lejlighed til at beundre vandfaldene en sidste gang, inden turen går tilbage til New York. På bliver der mulighed for at shoppe amok, da bussen stopper ved outlet-butikker.

Book din New York til Niagara Falls 2-dages tur her

Seneca Lake og Niagara Falls

Bussen kører fra New York tidligt om morgenen og er fremme ved Niagara Falls sidst på eftermiddagen. Køreturen hertil er i sig selv smuk. Du kører nemlig forbi naturskønne steder som Delaware Gap og Watkins Glen State Park i området Finger Lakes. Her får du lejlighed til at tage en gåtur gennem Watkins Glen Canyon og se (mindre) vandfald. Turen går derefter videre forbi Seneca Lake, inden bussen ankommer til Niagara Falls. Her ser du American Falls (den del af Niagara Falls, der ligger på den amerikanske side af grænsen), Sister Island og Goat Island. På turen er der dagen igennem en professionel guide. Om aftenen ser du lysshowet ved Niagara Falls, hvor vandfaldene lyser op i alle regnbuens farver. Natten tilbringer du på et hotel på enten den amerikanske eller canadiske side af grænsen.

Maid of the Mist og Journey Behind the Falls

Dagen efter ser du Niagara Falls helt tæt på. Du kan høre vandfaldenes høje dundren og tågen lægger sig omkring dig (pas på kameraet!) ombord på færgen Maid of the Mist, der sejler mellem maj og oktober. Besøger du Niagara Falls mellem november og april, så kommer du i stedet med på ‘’Journey Behind the Falls.’’ Her går du gennem Scenic Tunnels, der ligger bag vandfaldene, 13 etager nede. Omkring middagstid sætter bussen kursen tilbage mod New York. På tilbagevejen får du mulighed for at ‘’shop ‘til you drop,’’ for bussen gør nemlig holdt ved en af verdens største outlet-centre. Her finder du massevis af mærkevarer til skarpe priser, så mon ikke, du nok skal få gjort nogle røverkøb?

New York til Niagara Falls 2-dages tur - Bride Veil Falls New York til Niagara Falls 2-dages tur - Maid of the Mist

Erics tip: Begge dage på denne udflugt er meget lange, så sørg for at have komfortabelt tøj på, og tag dit bedste selfie-humør med! Dag 2 byder også på et stop ved outlet-butikker, så hav det in mente. Hvis du hellere vil tilbringe en dag ved Niagara Falls, så book denne Niagara Falls dagstur med bus.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Dette kan du printe ud og tage med, eller du kan vise det på din mobiltelefon.

  • Afgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellem 8th og 9th Avenue).
  • Afgangstid: klokken 06.30

Bemærk: Alle passagerer skal have et gyldigt rejsedokument (pas) for at komme ind i Canada. Har du et dansk pas? Så behøver du ikke at søge om visum. Det er heller ikke nødvendigt at anskaffe en eTA (Electronic Travel Authorization) til Canada, da du krydser grænsen i bus.

Book din New York til Niagara Falls 2-dages tur her

New York til Niagara Falls 2-dages tur - Horseshoe Falls

Måske du også er interesseret i:

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev