New York til Washington D.C. dagstur med tog

Køb billetter nu
Lincoln Memorial

Det er nemt at rejse fra New York til Washington D.C. med toget. Her i hovedstaden er der meget, meget mere at opleve end blot Det Hvide Hus. Hvad med at besøge seværdigheder som kirkegården Arlington Cemetery eller de gratis Smithsonian-museer? Dagsturen starter fra Penn Station i Midtown Manhattan, og den inkluderer frokost og en tur med hop-on-hop-off-bus.

Book New York til Washington D.C. dagstur med tog her

En dag i Washington D.C.

Selve togturen tager mellem 3 og 3,5 time. Undervejs kan du nyde udsigten over landskabet, og om formiddagen ankommer du til Washington D.C. Med i prisen er en 2-retters frokost med priority seating på Hard Rock Cafe. Både før og efter frokosten har du god tid til at udforske byen på egen hånd. Du kan tage på den inkluderede tur med hop-on-hop-off-bus, der tager dig rundt til byens seværdigheder. Du kan hoppe af ved de steder, du gerne vil undersøge nærmere. Sørg for at have komfortabelt tøj og sko på, da du først er tilbage i New York sent om aftenen. Jeg anbefaler, at du medbringer en lille taske med vand og snacks samt solcreme om sommeren.

New York to Washington D C by Train Day Trip Arlington Cemetery New York to Washington D C by Train Day Trip White House

Sightseeing: Det Hvide Hus og Arlington Cemetery

Hop-on-hop-off-bussen stopper ved eller i nærheden af blandt andet Capitol, Library of Congress, Georgetown og selvfølgelig Det Hvide Hus. Der er også fin tid til at besøge Lincoln Memorial og mindesmærkerne dedikeret til Korea- og Vietnamkrigens faldne soldater. Du kan endda se det berømte vagtskifte ved Arlington Cemetery. Sørg for at hoppe tilbage på bussen tidligt nok til at du kan nå dit tog tilbage til New York.

Erics tip: En dag i Washington D.C. er ikke lang tid, for der er masser af ting at se. Eftersom du har friheden til at gøre, som du vil, foreslår jeg, at du planlægger et dagsprogram på forhånd. På den måde kan du få så meget som muligt at se og spare tid. Hvis du foretrækker at have din rejseplan allerede lavet til dig, så tag en dagstur til Washington D.C. med bus, så du er sikker på at se alle hovedstadens højdepunkter. Alternativt kan du booke en 2-dages tur til Amish Country, Philadelphia og Washington, og tilbringe en ekstra dag i byen. Tro mig, det er absolut det værd!

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du printe ud eller vise på din mobiltelefon

  • Bemærk: Booker du denne tur 15 dage eller mindre inden afgang, så forekommer der et ekstra gebyr.
  • Afgangssted: Pennsylvania Station (33rd Street, mellem 7th og 8th Avenue).

Book en dagstur fra New York til Washington D.C. med tog her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev