NFL Experience Times Square

NFL Experience Times Square

NFL Experience Times Square er en attraktion, der er dedikeret til amerikansk fodbold. Målet med oplevelsen er at sikre, du “enter as a fan, become a player and leave a champion.” NFL Experience er en interaktiv oplevelse, hvor besøgende kan opleve amerikansk fodbold på flere forskellige måder.

NFL Experience er lukket. Jeg anbefaler at tage på en Madison Square Garden All Access Tour i stedet

Contents

En attraktion dedikeret til amerikansk fodbold

Er du fan af American Football, og f.eks. New York-holdene New York Jets og New York Giants, så bør du bestemt besøge NFL Experience. NFL Experience strækker sig over 4 etager. Dit besøg starter med, at du tager elevatoren op til den øverste etage. Her er der et teater, hvor der projekteres billeder foran og ved siden af dig. Du sidder på en stol, der bevæger sig, og følger spillerne gennem sæsonen. Undervejs dukker der også et par overraskelser op. På de andre etager finder du en række forskellige aktiviteter. Her kan du se, hvor god du selv er til at spille amerikansk fodbold, og se hvor højt du kan hoppe. Du kan også sammenligne størrelsen på dine hænder med en spillers hænder, og se hvor god du er til at kaste en amerikansk fodbold. Desuden kan du ved hjælp af den nyeste teknologi prøve spilledragter og en masse andet!

NFL Experience er en sjov interaktiv oplevelse for enhver fan af amerikansk fodbold. Her kan du rigtig fordybe dig i sporten og spillerne. Har du mon potentialet til at udvikle dig fra spiller i begyndelsen af sæsonen til at blive vinderen af Super Bowl? Hvis du trænger til at få stillet sulten efter dit besøg, så kan du snuppe en bid mad i caféen NFLX Eats. Her kan du prøve ægte stadion-inspireret mad, hvilket lige sætter prikken over i’et på besøget. Hvis du gerne vil gøre ferien fuldendt, så bør du absolut købe billetter til en ægte kamp. Se sportskalenderen i New York med kommende kampe.

Erics tip: NFL Experience er et perfekt sted at besøge for enhver, der gerne vil vide mere om amerikansk fodbold. Derudover gør de interaktive elementer det til et sjovt sted for børn, selv hvis de (og du) ikke ved det helt store om amerikansk fodbold. Der er normalt mindre travlt inden middag. Derfor anbefaler jeg, du besøger NFL Experience om morgenen for at undgå de helt store menneskemængder.

NFL Experience Times Square - Indenfor NFL Experience Times Square - Objekter

Praktisk information

  • Åbningstider: dagligt fra kl. 10.00-20.00
  • Sted: 20 Times Square, på hjørnet af 7th Avenue og 47th Street
  • Besøgende bør være iført komfortabelt, løstsiddende tøj og lukkede sportssko (som for eksempel sneakers)
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev