Performing Arts Center i New York

Performing Arts Center i New York

Performing Arts Center (PAC) i New York er et center for scenekunst. Bygningen er en del af World Trade Center-komplekset i Downtown Manhattan og hedder officielt Ronald O. Perelman Performing Arts Center. Bygningen er opkaldt efter en af de største sponsorer, Ronald 0. Perelman. PAC NYC er et unikt sted for teater, dans musik og opera.

Contents

PAC’s unikke arkitektur i New York

Performing Arts Center har en yderst unik arkitektur, som man ikke må gå glip af. Den kubeformede bygning ligger ved siden af One World Trade Center og Vender ud mod 9/11 Memorial. Facaden på bygningen består af tynde plader af marmor med årer. Disse pladser er fastspændt af to glasplader, der tillader lys at komme ind om dagen. Om natten oplyses området af lys inde fra bygningen af. Der er også en stor trappe udenfor, hvor folk kan sidde og se 9/11 Memorial. Trappen, som fører til bygningens indgang, er placeret under et udkraget hjørne.

Performing Arts Center i New York - aften

Fremtidens Performing Arts Center

PAC NYC er fokuseret på fremtiden gennem de seneste tekniske udviklinger, og det afspejles i bygningen. For eksempel er toiletterne kontaktløse, og forestillinger kan ses live, på skærme eller på scenen ved hjælp af virtuel og augmented reality. Med disse elementer håber Performing Arts Center at kunne overgå publikums forventninger. Centret har også fleksible rum. Der er tre standard auditorier, men væggene derinde kan flyttes, så der kan skabes elleve forskellige rum. Der kan laves et intimt rum til 99 gæster eller en stor sal, der har plads til 1200 mennesker.

Oversigt over PAC NYC

Bygningen er inddelt i tre etager. Første sal er et offentligt sted, hvor folk kan nyde en drink eller en bid mad. Her opføres også offentlige forestillinger, som alle kan komme og se. Anden etage er dedikeret til øvelokaler og omklædningsrum. Scenerne finder du på øverste etage.

Performing Arts Center i New York – udenfor

Hvem er Ronald O. Perelman?

Ronald O. Perelman er en af finansiørerne af Performing Arts Center i New York. Læs mere om det her.

Hvor er Performing Arts Center i New York?

Performing Arts Center ligger i World Trade Center-komplekset på Lower Manhattan. Læs mere her.

Hvad er den hvide firkantede bygning, der bygges ved siden af One World Trade Center?

Den hvide firkantede bygning, der bygges ved siden af One World Trade Center, er Perelman Performing Arts Center. Læs mere om det her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev