Bryggerier i New York

Bryggerier i New York

Bryggerier i New York er den helt perfekte destination for en sjov eftermiddag eller aften blandt de lokale newyorkere. Enhver ølentusiast kan slå sig løs i byen, da der er så mange fantastiske bryggerier at finde. Alt fra historiske New York-bryggerier til moderne bryggerier, der eksperimenterer med usædvanlige smagsoplevelser – bryghusene på disse topbryggerier byder på noget til enhver smag! Jeg er en rigtig øl-elsker, så jeg har listet alle mine yndlingsbryggerier i New York – nogle på grund af de velssmagende øl og andre på grund af den hyggelige stemning på stedet og de lokale mennesker, der besøger dem. Skål!

Contents

Bryggerier i New York

De bedste bryggerier i New York er til at finde i Brooklyn og Queens. Før i tiden var der mange tyske og østrigske immigranter i området, so allerede bryggede deres egen øl. På det tidspunkt blev 10% af al øl i USA brygget i Brooklyn. Det er stadig et sted, hvor newyorkerne kan nyde noget lækkert øl.

Erics tip: “Bryggerier er et hyggeligt sted for newyorkere at få en drink, og de kan sagtens sammenlignes med barerne i Danmark. Specielt i weekenden elsker newyorkerne at tage på bryggeri med deres venner, men også ofte med deres børn. Så det er også steder, hvor der kun kommer få turister, og hvor man kan lære de “rigtige newyorkere” at kende.”

Brooklyn Brewery

New Yorks største og mest velkendte bryggeri er Brooklyn Brewery, og det er ganske ikonisk. Dette bryggeri i Williamsburg er et af mine favoritter; ølhallen er altid hyggelig, og man kan se meget af bryggeprocessen her. Brooklyn Brewery i New York blev grundlagt i 1988 og er bedst kendt for sin bryggeprocess. Brygmestrene, som har vundet mange priser, kombinerer det traditionelle med det moderne, hvilket giver øllene en fyldig smag. Deres mest populære øl er Brooklyn Lager, som bestemt er værd at prøve!

Lokation: 79 North 11th Street i Williamsburg, Brooklyn

Bedste bryggerier i New York - Brooklyn Brewery Bedste bryggerier i New York - Brooklyn Brewery indenfor

Fifth Hammer Brewing Company

Dette bryggeri i Long Island City er et moderne sted; du sidder i en garage omgivet af øltønder. Udvalget skifter hele tiden, men der er altid alle mulige slags øl at vælge imellem. Fifth Hammer Brewing Company fokuserer på kreativitet, så de tilbyder altid unikke smagsoplevelser. Ud over at have gode øl arrangerer de også en masse events som musik- og spilaftener.

Lokation: 10-28 46th Avenue i Long Island City, Queens

Bedste bryggerier i New York - Fifth Hammer Brewing Company

Rockaway Brewing Company

Rockaway Brewing Company startede i Rockaway Beach, deraf navnet, men al deres øl bliver nu produceret i Long Island City. Dette mikrobryggeri i New York er kendt for sine specialøl, som kombinerer alle slags smage. Du kan få en af øllene direkte fra hanen eller en “flight of beers”, som giver dig mulighed for at smage lidt af hvert.

Lokation: 46-01 5th Street i Long Island City, Queens

Bedste bryggerier i New York - Rockaway Brewing Company Bedste bryggerier i New York - Rockaway Brewing Company

TALEA Beer Co.

TALEA Beer Co. har flere lokationer rundt i New York, men deres bar i Williamsburg er min favorit. Dette ølmærke blev grundlagt af to kvinder, som følte, at ølmarkedet ikke altid passede til alle, og det ville de gerne ændre på. Deres øl er ikke så bitre og har en frugtagtig smag. Når du går forbi TALEA, opdager du ikke med det samme, at det er et bryggeri, men det er bestemt værd at besøge!

Lokation: 87 Richardson Street i Williamsburg, Brooklyn

Erics tip: “Mange af de bedste bryggerier i New York ligger i Williamsburg og Greenpoint. Det er ikke blot sjovt at lære bryggerierne og deres øl at kende, men også disse kvarterer i Brooklyn. Det kan du gøre med vandreruten Williamsburg – Greenpoint, som du finder i min Eric’s New York app!

EBBS Brewing Co.

EBBS Brewing Co. i Williamsburg er et godt sted at hygge sig! Deres sortiment omfatter en række velsmagende lokale øl som IPA’er, stouts og ales. Dette bryggeri i Brooklyn fokuserer på innovation og kreativitet, hvilket også afspejles i indretningen og emballagen. Det er et sted, hvor venner mødes for at nyde en hyggelig stemning.

Lokation: 182 North 8th Street i Williamsburg, Brooklyn

Tørst

Du kan finde mere eller mindre enhver slags øl på Tørst! Denne danske ølbar har mere end 20 øl på hanerne og mere end 200 typer dåseøl på menuen. Derudover kan du bestille forskellige snacks til din øl. Hvis du ikke er så vild med øl, serverer de også masser af god vin og cocktails! Interiøret har et skandinavisk twist, som får det til at se elegant og moderne ud.

Lokation: 615 Manhattan Avenue i Greenpoint, Brooklyn

Other Half Brewing

Dette bryggeri ligger i Domino Park, Williamsburg, og er smukt placeret tæt på vandet. Du kan prøve en øl, de allerede har på menuen, eller prøve en af deres eksperimenter i tapperiet. Other Half Brewing blev grundlagt af tre venner, som ønskede at lave øl, som de selv ville drikke, brygget af et firma, som de gerne ville være en del af. Det, jeg virkelig sætter pris på, er, at de arbejder sammen med lokale, hvilket betyder, at de også bidrager til lokalsamfundet.

Lokation: 34 River Street in Williamsburg, Brooklyn

Bedste bryggerier i New York - Other Half Brewing

Rooftop-barer i New York

Hvis du gerne vil have en øl med udsigt over New York, er der en række bryggerier, som har en rooftop bar!

Greenpoint Beer and Ale

Greenpoint Beer and Ale ligger i Greenpoint, Brooklyn. Fra bryggeriets rooftop, som har en vandtank i farvet glas, kan man se ud over Greenpoint. Bryggeriet er et sted, hvor mange lokale hænger ud. Du kan også købe et spil. Jeg kan virkelig godt lide, at deres øl har sjove navne!

Lokation: 1150 Manhattan Avenue i Greenpoint, Brooklyn

Bedste bryggerier i New York -Greenpoint Beer and Ale Bedste bryggerier i New York - Greenpoint Beer and Ale rooftop

Berry Park

Berry Park er egentlig ikke et bryggeri, men kan snarere ses som en ølhave. Her kan man drikke alle slags øl, som ofte serveres i krus. Man kan også se Manhattans skyline fra tagterrassen. Det er et hyggeligt sted om sommeren, men hvis vejret er dårligt, kan man også sidde indenfor, hvor der er en skøn stemning.

Lokation: 4 Berry Street in Greenpoint, Brooklyn

Beer Gardens (ølhaver) i New York

Ølhaver (aka Biergarten) er meget populære blandt amerikanerne, og der findes mange af dem i New York. Der er en hel del med tysk tema, hvor man f.eks. kan finde pretzels og bratwurst. Ølhaverne brygger ikke deres eget øl, men serverer ofte øl fra lokale bryggerier.

Radegast Hall & Biergarten

Radegast Hall er en ølhave i Williamsburg, som tilbyder et stort udvalg af forskellige typer øl, frisk fra tønden eller skænket fra flasken. Jeg kan varmt anbefale maden fra grillen. Der spilles ofte live musik, og mange lokale er at finde her i weekenden eller efter arbejde. Radegast Hall tilbyder alt, hvad man forventer af en biergarten: en god stemning, lækker mad og mange forskellige typer øl. Der er noget for enhver øl-elsker!

Lokation: 113 North 3rd Street in Williamsburg, Brooklyn

Bedste bryggerier i New York - Radegast Hall Biergarten

The Standard Biergarten

Standard Biergarten er en del af Standard Hotel og ligger lige under High Line Park. Man føler virkelig, at man er i Tyskland for en stund her på grund af de typiske træbænke og den mad, der tilbydes. Øludvalget er god, og det samme er stemningen.

Lokation: 848 Washington Street in Meatpacking District, Manhattan

Bedste bryggerier i New York - The Standard Biergarten

Øl Tour i New York

Vil du dykke endnu dybere ned i øllene og bryggerierne i New York? Så kan du tage på Brooklyn brewery and beer tour. På denne tur besøger du øl-hotspots sammen med en guide, og lærer alt om bryggeprocessen.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev