Romantiske restauranter og barer i New York

Romantiske restauranter og barer i New York

Tag din partner med på en af de romantiske restauranter eller barer i New York for at fejre valentinsdag eller en anden særlig lejlighed. Der er mange restauranter, du kan nyde en romantisk middag på. Desuden er der adskillige cruises med middag, som du kan imponere din udkårne med. Efter en skøn middag er det oplagt at runde en hyggelig aften af på en af New Yorks trendy barer. Kort sagt er der masser af muligheder for romantiske stunder i New York.

Contents

Romantisk cruise med middag i New York

En af de mest romantiske ting, du kan foretage dig i New York, er, at tage din udkårne med på et cruise med middag. Det giver jer lejlighed til at nyde hinandens selskab tilsat den skønneste udsigt over New York City. Et valentines cruise med middag er det perfekte valg på valentinsdag. Til enhver anden særlig lejlighed ville jeg vælge et Bateaux cruise med middag. Det er sådan en smuk båd.

Romantiske restauranter i New York

Peak NYC

Lige ovenover observationsdækket Edge i skyskraberen 30 Hudson Yards finder du Peak, en 930 kvadratmeter stor a la carte-restaurant. Den byder på den bedste udsigt over det vestlige Manhattan og en menu med noget for enhver smag. Når mørket falder på, og de tusindvis af lys skinner, danner Peak den perfekte ramme om en romantisk aften i New York.

Balthazar

Balthazar på Spring Street er altid et besøg værd. Her er der ovenikøbet en god chance for at spotte en kendis. Selvom restauranten leder tankerne hen på en travl fransk bistro, så er der alligevel en hyggelig og romantisk stemning. Maden er dyr, men bestemt pengene værd. Restauranten egner sig godt til yngre mennesker, der gerne vil gøre vil gøre noget særligt ud af valentinsdag.

Romantiske restauranter og barer i New York - Balthazar

Daniel Boulud

Daniel Boulud er en kendt kok med flere rigtig gode restauranter i New York. Daniel på East 65th Street er den bedste af restauranterne. Hvis du gerne vil flotte dig og imponere din date, så er det helt rette sted at spise middag. Den elegante restaurant har et imponerende interiør, og de franske retter vil med garanti blæse dig bagover, men priserne er pebrede.

La Grande Broucherie

Nyd det franske køkken på La Grande Boucherie. Denne restaurant er meget elegant og smuk og skaber en romantisk stemning. Den er indrettet til hver årstid, hvilket gør stedet endnu mere fantastisk. Brasseriet ligger i Midtown Manhattan og strækker sig over en hel blok. Takket være det opvarmede gulv kan du sidde udenfor hele året rundt. Du kan selvfølgelig også gå indenfor og spise en romantisk middag.

Romantiske restauranter og barer i New York -  La Grande Boucherie Romantiske restauranter og barer i New York -  La Grande Boucherie mad

Romantiske barer i New York

Ascent Lounge

Ascent Lounge i Time Warner Center er et romantisk og forførende sted. Udsigten bidrager til romantiske atmosfære, og det er et godt sted at fejre en årsdag eller en anden særlig anledning. På valentinsdag er der specielle cocktails og snacks fra en menu, der er lavet i dagens anledning.

Royalton Park Avenue

Royalton Park Avenue (tidligere Gansevoort Park Avenue) er et godt sted at tage hen efter en romantisk middag. Her er der en rooftop-bar som tilmed har swimmingpool. Det er ideelt at slappe af på en af barens sofaer som afslutning på en hyggelig aften i byen.

Oyster Bar på Grand Central

På Grand Central, ved siden af ​​Whispering Gallery, ligger den berømte Oyster Bar. Det er et dejligt sted at nyde en drink og østers, eller at spise en omfattende frokost med din elskede. De serverer op til 30 forskellige typer østers! Denne bar er også en restaurant, hvor du kan spise din middag.

Romantiske restauranter og barer i New York - Oyster Bar

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev