Romantiske restauranter og barer i New York

Romantiske restauranter og barer i New York

Tag din partner med på en af de romantiske restauranter eller barer i New York for at fejre valentinsdag eller en anden særlig lejlighed. Der er mange restauranter, du kan nyde en romantisk middag på. Desuden er der adskillige cruises med middag, som du kan imponere din udkårne med. Efter en skøn middag er det oplagt at runde en hyggelig aften af på en af New Yorks trendy barer. Kort sagt er der masser af muligheder for romantiske stunder i New York.

Romantisk cruise med middag i New York

En af de mest romantiske ting, du kan foretage dig i New York, er, at tage din udkårne med på et cruise med middag. Det giver jer lejlighed til at nyde hinandens selskab tilsat den skønneste udsigt over New York City. Et valentines cruise med middag er det perfekte valg på valentinsdag. Til enhver anden særlig lejlighed ville jeg vælge et Bateaux cruise med middag. Det er sådan en smuk båd. Dette romantiske cruise med middag er dog et godt alternativ.

Romantiske restauranter i New York

Gigino

Restauranten Gigino i Wagner Park er et godt sted at tage hen, hvis du vil imponere din partner. Den ligger tæt på Battery Park og byder på udsigt over Hudson River. Det er en italiensk restaurant med en super udsigt til Frihedsgudinden og et meget venligt personale. Hvis du gerne vil have noget, der afviger lidt fra menukortet, så skal du bare spørge, om det kan lade sig gøre. Kokken er nemlig meget imødekommende.

Peak NYC

Lige ovenover observationsdækket Edge i skyskraberen 30 Hudson Yards finder du Peak, en 930 kvadratmeter stor a la carte-restaurant. Den byder på den bedste udsigt over det vestlige Manhattan og en menu med noget for enhver smag. Når mørket falder på, og de tusindvis af lys skinner, danner Peak den perfekte ramme om en romantisk aften i New York.

Balthazar

Balthazar på Spring Street er altid et besøg værd. Her er der ovenikøbet en god chance for at spotte en kendis. Selvom restauranten leder tankerne hen på en travl fransk bistro, så er der alligevel en hyggelig og romantisk stemning. Maden er dyr, men bestemt pengene værd. Restauranten egner sig godt til yngre mennesker, der gerne vil gøre vil gøre noget særligt ud af valentinsdag.

Romantiske restauranter og barer i New York - Balthazar

Daniel Boulud

Daniel Boulud er en kendt kok med flere rigtig gode restauranter i New York. Daniel på East 65th Street er den bedste af restauranterne. Hvis du gerne vil flotte dig og imponere din date, så er det helt rette sted at spise middag. Den elegante restaurant har et imponerende interiør, og de franske retter vil med garanti blæse dig bagover, men priserne er pebrede.

August

Hvis du gerne vil spise en romantisk middag i afslappede omgivelser, så tag på den lille og charmerende restaurant August på Upper East Side. Maden er absolut god, men de fleste gæster tager dertil for atmosfærens skyld. Restauranten byder på europæiske retter, og romantikken er sikret med den romantisk have og pejs.

Romantiske barer i New York

Ascent Lounge

Ascent Lounge i Time Warner Center er et romantisk og forførende sted. Udsigten bidrager til romantiske atmosfære, og det er et godt sted at fejre en årsdag eller en anden særlig anledning. På valentinsdag er der specielle cocktails og snacks fra en menu, der er lavet i dagens anledning.

Bar SixtyFive i Rockefeller Center

Med sin smukke udsigt over Central Park og omgivelserne er Bar SixtyFive et ganske særlig sted at tage din udkårne med til. Baren ligger i Rockefeller Center, på 65. etage (lidt under Top of the Rock), og byder på en stort udvalg af cocktails. Her er kulissen virkelig sat for en romantisk aften i  byen i New York!

Royalton Park Avenue

Royalton Park Avenue (tidligere Gansevoort Park Avenue) er et godt sted at tage hen efter en romantisk middag. Her er der en rooftop-bar som tilmed har swimmingpool. Det er ideelt at slappe af på en af barens sofaer som afslutning på en hyggelig aften i byen.

Romantiske restauranter og barer i New York - Royalton Park Avenue

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter