Romantiske restauranter og barer i New York

Romantiske restauranter og barer i New York

Tag din partner med på en af de romantiske restauranter eller barer i New York for at fejre valentinsdag eller en anden særlig lejlighed. Der er mange restauranter, du kan nyde en romantisk middag på. Desuden er der adskillige cruises med middag, som du kan imponere din udkårne med. Efter en skøn middag er det oplagt at runde en hyggelig aften af på en af New Yorks trendy barer. Kort sagt er der masser af muligheder for romantiske stunder i New York.

Romantisk cruise med middag i New York

En af de mest romantiske ting, du kan foretage dig i New York, er, at tage din udkårne med på et cruise med middag. Det giver jer lejlighed til at nyde hinandens selskab tilsat den skønneste udsigt over New York City. Et valentines cruise med middag er det perfekte valg på valentinsdag. Til enhver anden særlig lejlighed ville jeg vælge et Bateaux cruise med middag. Det er sådan en smuk båd. Dette romantiske cruise med middag er dog et godt alternativ.

Romantiske restauranter i New York

Gigino

Restauranten Gigino i Wagner Park er et godt sted at tage hen, hvis du vil imponere din partner. Den ligger tæt på Battery Park og byder på udsigt over Hudson River. Det er en italiensk restaurant med en super udsigt til Frihedsgudinden og et meget venligt personale. Hvis du gerne vil have noget, der afviger lidt fra menukortet, så skal du bare spørge, om det kan lade sig gøre. Kokken er nemlig meget imødekommende.

Philip Marie

Philip Marie på 11th og Hudson Street er en af mine favoritter. Maden er rigtig god til prisen. Det gode ved restauranten er desuden, at du kan booke et bord i et privat lokale. I den rustikke vinkælder kan du og din udkårne dermed sidde alene sammen. Det er lidt dyrt, men det kan næsten ikke blive mere romantisk!

Balthazar

Balthazar på Spring Street er altid et besøg værd. Her er der ovenikøbet en god chance for at spotte en kendis. Selvom restauranten leder tankerne hen på en travl fransk bistro, så er der alligevel en hyggelig og romantisk stemning. Maden er dyr, men bestemt pengene værd. Restauranten egner sig godt til yngre mennesker, der gerne vil gøre vil gøre noget særligt ud af valentinsdag.

Candle 79

Candle 79 på 154 East 79th Street er også et glimrende sted til en romantisk middag. Det er økologisk og vegansk restaurant på Upper East Side. Atmosfæren er hyggelig, og du kan vælge mellem masser af forskellige retter lavet med lokale ingredienser, der er i sæson.

Romantiske restauranter og barer i New York - Balthazar Romantiske restauranter og barer i New York - Candle 79

Daniel Boulud

Daniel Boulud er en kendt kok med flere rigtig gode restauranter i New York. Daniel på East 65th Street er den bedste af restauranterne. Hvis du gerne vil flotte dig og imponere din date, så er det helt rette sted at spise middag. Den elegante restaurant har et imponerende interiør, og de franske retter vil med garanti blæse dig bagover, men priserne er pebrede.

August

Hvis du gerne vil spise en romantisk middag i afslappede omgivelser, så tag på den lille og charmerende restaurant August på Upper East Side. Maden er absolut god, men de fleste gæster tager dertil for atmosfærens skyld. Restauranten byder på europæiske retter, og romantikken er sikret med den romantisk have og pejs.

Cocotte

Den hyggelige restaurant ligger i SoHo og er helt perfekt, hvis du er vild med franske retter og middelhavsretter med et tvist. Det venlige personale fortæller dig gerne om deres franske og spanske specialiteter som gazpacho, charcuteri, postejer og skønne europæiske vine. Eftersom Cocotte holder åbent fra klokken 12.00 til midnat, kan du både spise frokost eller middag her. Det er det perfekte sted at tilbringe en romantisk aften eller at nyde en afslappet brunch i weekenden. Deres frokostmenu med to retter er meget populær.

Romantiske restauranter og barer i New York - Cocotte Romantiske restauranter og barer i New York - Middag på Cocotte

Romantiske barer i New York

Ascent Lounge

Ascent Lounge i Time Warner Center er et romantisk og forførende sted. Udsigten bidrager til romantiske atmosfære, og det er et godt sted at fejre en årsdag eller en anden særlig anledning. På valentinsdag er der specielle cocktails og snacks fra en menu, der er lavet i dagens anledning.

Hudson Library Bar

Hudson Library Bar i Midtown kan anbefales til et lidt yngre publikum. Den ligger på det vildt hippe hotel Hudson New York, som har nogle af de bedste gå-i-byen-steder for folk på under 40. Tag din udkårne med på baren og slap af med en drink på en af de store lædersofaer.

Royalton Park Avenue

Royalton Park Avenue (tidligere Gansevoort Park Avenue) er et godt sted at tage hen efter en romantisk middag. Her er der en rooftop-bar som tilmed har swimmingpool. Det er ideelt at slappe af på en af barens sofaer som afslutning på en hyggelig aften i byen.

Romantiske restauranter og barer i New York - Royalton Park Avenue

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter