Romantiske hoteller i New York

Romantiske hoteller i New York

Et ophold på et romantisk hotel i New York gør ferien til noget særligt. Tilbringer du valentinsdag i byen, så er det en god idé at sørge for at booke dit hotelophold i god tid. Der er mange romantiske hoteller i New York, og et ophold på et af dem sætter prikken over i’et på en ferie i kærlighedens tegn. Her på siden finder du mine anbefalinger til romantiske hoteller.

The Jane

The Jane er et hotel i Greenwich Village, som byder på newyorker nostalgi. Værelserne er meget små og hyggelige med finurlige detaljer. Det er et forholdsvist billigt hotel, og det passer derfor godt til par, der gerne vil have et budgetvenligt ophold i romantiske omgivelser.

Book et værelse på The Jane her

Romantiske hoteller i New York - The Jane Romantiske hoteller i New York - The Jane Hotel

Conrad New York Midtown

Conrad New York Midtown ligger meget centralt, nær Broadway og Times Square og blot fem blokke syd for Central Park. Opholdet kan med fordel kombineres med en middag på en romantisk restaurant i New York. Hotellets værelser er rummelige, og nogle af dem har endda udsigt til Central Park. Det er et rigtig godt udgangspunkt for en romantisk ferie. Dog kan jeg ikke anbefale at spise morgenmad på hotellet, da det er en overvurderet og dyr fornøjelse.

Book et værelse på Conrad New York Midtown her

Romantiske hoteller i New York - Conrad New York Midtown Romantiske hoteller i New York - Conrad New York

ModernHaus SoHo

ModernHaus SoHo er placeret i et trendy kvarter på Manhattan fyldt med hyggelige butikker, restauranter og barer. Hotellet er moderne og lyst indrettet. Det har en rooftop-bar, der er velbesøgt af unge newyorkere, med en skøn udsigt over Hudson River. Hotellet er velegnet til yngre par.

Book et værelse på ModernHaus SoHo her

Romantiske hoteller i New York - The James Romantiske hoteller i New York - The James Hotel

The Michelangelo Hotel

The Michelangelo Hotel ligger i Midtown, nær Rockefeller Center og Bryant Park. Hotellet byder på en flot indretning og rummelige værelser. Det er et godt sted at bo med din udkårne, især hvis I skal giftes i New York eller er på bryllupsrejse.

Book et værelse på The Michelangelo Hotel her

Romantiske hoteller i New York - Michelangelo Romantiske hoteller i New York - Michelangelo Hotel

W Hotel Union Square

På W hotellerne er serviceniveauet i top; Du kan bestille massage på værelset, eller du kan drikke en cocktail i baren. Alle W hotellerne har en god beliggenhed, men jeg foretrækker personligt hotellet ved Union Square og i Midtown, fordi de ligger så tæt på seværdigheder.

Book et værelse på W Hotel her

Romantiske hoteller i New York - W Hotel Romantiske hoteller i New York - W Hotel Union Square

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev