Russian Tea Room i New York

Køb billetter nu
Russian Tea Room i New York

Russian Tea Room i New York er absolut værd at lægge vejen forbi på din ferie. Undslip det moderne og travle storbyliv for en stund, og træd ind i en tidslomme fra 1920’erne. Det var dengang, det var ulovligt at sælge spiritus, og derfor blev der serveret te i stedet. På Russian Tea Room kan du opleve klasse og finere madlavning, der er New Yorks brølende 20’ere værdig.

Historisk restaurant

Russian Tea Room har det hele: en god beliggenhed, historie og kunst. Her er der kunstværker af Picasso og Matisse, og det var Madonnas første arbejdsplads i New York. Russian Tea Room ligger i Midtown, lige ved siden af Carnegie Hall og tæt på Lincoln Center. En del af interiøret stammer tilbage fra den oprindelige bygning i 1927. Takket være gennemgribende renoveringer er det lykkedes at holde stedet ved lige. Du får derfor en god fornemmelse for, hvordan det har besøge restauranten under Prohibition (spiritusforbuddet). Dog sælger de spiritus nu om dage. Russian Tea Denne 90+ år gamle institution er tiltrækker både poeter, forretningsmænd, skuespillere og politikere. Det er desuden det perfekte sted til en romantisk middag.

Finere madlavning på Russian Tea Room

Det er en oplevelse i sig selv at spise middag på Russian Tea Room i New York. Det er også den perfekte måde at fuldende aftenen på, hvis du har billetter til en ballet- eller operaforestilling i det nærliggende Lincoln Center. I så fald kan du bede om et et “pre-theatre arrangement”. Aftensmad er en 3-retters menu. Sørg endelig for at prøve det traditionelle te-ritual, der udføres som i 1920’erne! Ved at bestille din middag på Russian Tea Room på forhånd her, sparer du meget ifht. standardpriserne. Drikkevarer er ikke inkluderet. Du kan forvente dig de typiske New York-priser for drikkevarer (f.eks. 16 $ for et glas vin).

Book et bord på Russian Tea Room her

Erics tip: Du bør absolut tage dig tid til at besøge Russian Tea Room. Jeg kan varmt anbefale deres Boeuf à La Stroganoff med et glas vin til. Restaurantens fokus ligger ikke kun på maden, men den samlede og unikke oplevelse. Musikken, personalet, maden og selvfølgelig også teen er nøje udvalgt. Bemærk: Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen, og du bør give 15% i drikkepenge.

Russian Tea Room i New York - Indenfor

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev