Sejltur i New York med vinsmagning, ølsmagning eller jazz

Sejltur i New York med vinsmagning ølsmagning eller jazz

Vil du gerne på en sejltur i New York ombord på en historisk skonnert og nyde god vin/øl eller lytte til blues og jazz? Så skal du tage på en af disse sejlture. Ombord har du desuden en forrygende udsigt over Manhattans skyline. Der er tre forskellige ture at vælge mellem: en sejltur med vinsmagning, sejltur med øl og sejltur med jazz. De er alle interessante, og så byder de naturligvis også på en fantastisk udsigt over New York og nogle af byens største attraktioner, såsom Frihedsgudinden, Ellis Island og Brooklyn Bridge. Bemærk venligst, at alle disse sejlture er sæsonbestemte.

Contents

Sejltur med vinsmagning

Smag på et udvalg af gode vine fra USA’s ældste og mest berømte vinkældre. Vineksperten ombord på skibet fortæller dig om de forskellige vine på en humoristisk måde, så du kan få mere viden om vin og imponere dine venner, når du kommer hjem. Vinene komplementeres af et udvalg af oste og snacks.

Sejlturen foregår ombord på skibet Shearwater, der har en farverig historie. Shearwater blev bygget i 1929, og det er New Yorks eneste flydende landmærke, der stadig er i drift. Gennem årene er skibet blevet vedligeholdt og restaureret. Under 2. Verdenskrig blev det malet gråt og brugt til at patruljere kysten. I 1970’erne blev det omdannet til et laboratorium, hvor der blev forsket i stressfaktorer ved at leve og arbejde på vandet. Den dag i dag sejler Shearwater omkring 50 passagerer og medarbejdere rundt og danner rammen om uforglemmelige oplevelser.

Læs mere om sejltur med vinsmagning, og køb billetter her

Sejltur med ølsmagning

Der er tusindvis af bryggerier i USA, så at vælge de lækreste øl er blevet en kunst i sig selv. Craft beer er øl fra små, uafhængige og traditionelle bryggerier. På denne sejltur smager du nogle af USA’s fineste specialøl, som du ikke så nemt finder andre steder. Du får forskellige lagers og ales at smage, og der serveres ost og charcuteri til. Og så skal du selvfølgelig ikke glemme at nyde den imponerende udsigt over Manhattans skyline,

Læs mere om sejltur med ølsmagning, og køb billet her

Sejltur med jazz

Tag en pause fra Manhattans travle gader, og tilbring en aften med blues og jazz på vandet. En perfekt måde at tilbringe en varm sommeraften på! En talentfuld jazzguitarist og saxofonist sørger for underholdningen hele aftenen. Lad dig fortrylle af de glimtende lys på Manhattans skyline, mens du nyder tonerne af jazz. Det er i det sydlige USA, jazzen har sin oprindelse, men det var de fantastiske musikere fra Harlem, der for alvor gjorde genren kendt. Glæd dig til at se Frihedsgudinden og One World Trade Center lyse op, mens du læner dig tilbage og nyder atmosfæren.

Læs mere om sejltur med jazz, og køb billetter her

Hvis sejltur med jazz ikke er tilgængelige, så book Manhattan aftencruise med jazz i stedet.

Sejltur i New York med vinsmagning ølsmagning eller jazz - Frihedsgudinden

Dagstur til vingård

Hvis du hellere vil blive på land, men stadig gerne vil nyde en god vin, kan du tage på en dagstur til en vingård fra New York for at besøge de bedste vingårde på Long Island. På vej til North Fork vil I stoppe ved forskellige vingårde, hvor I vil få smagsprøver.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev