SIX Broadway billetter

SIX Broadway billetter

Køb dine billetter her

Køb dine SIX Broadway tickets, inden du rejser til New York. Du kan nemt købe dine teaterbilletter online og på den måde spare både tid og penge. SIX fortæller historien om Kong Henry VIII’s koner, der optræder som popstjerner i et pigeband. De kæmper om at blive forsanger, ud fra hvem Henry pinte mest. Den globale hit-musical er lidt som musicalen “Hamilton” blandet med en venneaften med vin og sladder.

Køb dine billetter til SIX her

Eksklusivt: Vælg ‘Flex billet’ ved checkout, så kan du aflyse eller ændre bookingen op til 72 timer før forestillingen!

Kong Henry VIII

Du har sikkert hørt om Kong Henry VIII og hans koner. Henry var en gnaven, gammel konge, der havde et afslappet forhold til skilsmisse, og han var ikke bleg for at lade sine koner halshugge (han brugte den klassiske formel: skilt, halshugget, død, skilt, halshugget, overlevet …). Konerne fik dog ikke muligheden for at fortælle deres historie – ikke før nu.

Ingen af Henry VIII’s koner havde det nemt. Han lod sig skille fra en kone ved navn Catherine og lod en anden halshugge, Jane Seymour døde af naturlige årsager, Anne Boleyn blev offentligt ydmyget og henrettet, og selv den Catherine, som overlevede, havde ikke ligefrem et lykkeligt liv med en vred fulderik, der konstant havde elskerindender. I dette girlpower-fyldte show er det blevet tid til, Kong Henry VIII’s koner tager bladet for munden.

SIX Broadway billetter - Showet SIX Broadway billetter - Scenen

Historien fortalt gennem moderne popsange

Gennem showet synger seks stærke kvinder om, hvordan de er blevet dårligt behandlet af kongen for flere hundrede år siden gennem moderne og catchy popsange, der leder tankerne hen på sangerinder som Adele, Ariana Grande og Rihanna. De laver endda sjov med Tinder og taler om at skrive deres egen version af “de levede lykkeligt til deres dages ende” frem for at acceptere deres triste skæbner.

SIX er en magisk moderne fortolkning af historie. Der er intet ved denne musical, der er traditionelt. Den fjerde væg brydes når dronningerne interagerer direkte med publikum. Der opfordres til skrig og skrål! Showet er fyldt med referencer til moderne popkultur der er med til at gøre historie lidt sjovere.

SIX Broadway billetter - Ensemble SIX Broadway billetter - Sang

Hvordan køber jeg SIX Broadway billetter?

SIX Broadway tickets tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

Køb dine billetter til SIX her

Erics tip: “SIX er mere end en musical, man kan næsten kalde det for en koncert. Se, hvordan hustruerne til kong Henrik VIII fortæller deres historier, mens de er iført fantastiske kostumer. Du vil forlade teatret med et smil på læben.”

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales fra 10 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret.
 • Varighed: ca. 1 time og 20 minutter
 • Lokation: Lena Horne Theatre, 256 West 47th Street
 • Hjælpemidler: 
 • for siddepladser i Lena Horne Theatre

Køb dine billetter til SIX her

Har du ikke lyst til at se SIX?

Se en række andre Broadway-shows her

Køb dine billetter til SIX her Køb dine billetter her

* Den laveste pris for denne musical findes (blandt andet) den ons 15. maj 2024 19:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on ons 15. maj 2024 19:00

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev