Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City er New York Citys eneste outlet-shoppingcenter. I området omkring New York ligger Woodbury Common Premium Outlets, men et mere centralt outlet med mærkevarer har der ikke været før nu. Empire Outlets har en god beliggenhed, ud til vandet på Staten Island. Shop til du segner, og rund shoppingturen af med en snack og lidt at drikke på en af bænkene, hvorfra du kan nyde en smuk udsigt over Manhattans skyline.

Modeparadis

I Empire Outlets finder du et 107.000 kvadratmeter stort shoppingcenter, hvor der kommer til at være 100 butikker med underholdning, mad og frem for alt mode. Mange newyorkere er vilde med modetøj, og nu kan de få stillet shoppetrangen i dette paradis fuld af mærkevarer til gode priser. Og den mulighed har du selvfølgelig også! I Empire Outlets finder du mærker som H&M, Nordstrom Rack, Nike Factory, GAP, Old Navy med flere. Outlet-centret er flot designet, og det er som et udendørs shoppingcenter med mange bænke, man kan snuppe et hvil fra shoppingen på. Centret har fire etager fyldt med outlet-butikker. Ud til vandet er der en apoteket Walgreens og flere steder, man kan få lidt at spise og drikke, eksempelvis på Starbucks.

Erics tip: Hvis du har planer om at tage en tur med den gratis Staten Island Ferry, så kan jeg bestemt anbefale dig at aflægge Empire Stores et besøg. Det ligger nemlig lige ved siden af færgeterminalen. Centret er næsten lige åbnet, så der er stadig mange tomme butikker. I de kommende måneder slår flere butikker dog dørene op. Af den grund anbefaler jeg ikke på nuværende tidspunkt at tage derud kun for outlet-centrets skyld.

Empire Outlets New York City - Guess Empire Outlets New York City - Hovedgade

Empire Outlets beliggenhed

New York Citys første outlet-shoppingcenter med mærkevarer ligger i området St. George Waterfront på Staten Island. Det er nemt at komme frem. Det tager kun en (gratis!) 20-minutters sejltur med Staten Island Ferry at komme fra Downtown Manhattan til Empire Outlets. Sejlturen er i sig selv en oplevelse, for passerer færgen Frihedsgudinden, Ellis Island samt Lower Manhattans skyline. Når færgen er ankommet til Staten Island Ferry Terminal, har du kun et par minutters gang til outlet-centret. Gå mod udgangen på højre side af terminalen. Når du kommer ud af denne udgang, ligger centret lige foran dig!

Empire Outlets shoppingtur

Hvis du gerne vil tage til Empire Outlets på en bekvemt måde, så kan du tage denne komfortable shuttlebus med lædersæder. Den kører dig fra Times Square til færgeterminalen Whitehall Terminal på Staten Island. Et kuponhæfte til Empire Outlets og en flaske vand er med i prisen.

Book billetter til Empire Outlets-shuttlebussen her

Empire Outlets New York City - Udsigt til skylinen Empire Outlets New York City - Ved vandet

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter