2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City, også kendt som Harbor Commons, er New York Citys første outlet-shoppingcenter. I området omkring New York ligger Woodbury Common Premium Outlets, men et mere centralt outlet med mærkevarer har der ikke været før nu.

Modeparadis

Empire Outlets er et 107.000 kvadratmeter stort shoppingcenter med 100 butikker med underholdning, mad og frem for alt mode. Mange newyorkere er vilde med modetøj, og nu kan de få stillet shoppetrangen i dette paradis fuld af mærkevarer til gode priser. Og den mulighed har du selvfølgelig også! I Empire Outlets finder du mærker som H&M, Nordstrom Rack, Nike Factory, Banana Republic, Old Navy med flere.

Empire Outlets New York City - Skitse

Empire Outlets beliggenhed

New York Citys første outlet-shoppingcenter med mærkevarer ligger i området St. George Waterfront på Staten Island. Det er nemt at komme frem til Harbor Commons. Det tager kun en (gratis!) 20-minutters sejltur med Staten Island Ferry at komme fra Downtown Manhattan til Empire Outlets. Sejlturen er i sig selv en oplevelse, for passerer færgen Frihedsgudinden, Ellis Island samt Lower Manhattans skyline.

Empire Outlets New York City - Empire Outlets

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter