Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City er New York Citys eneste outlet-shoppingcenter. Empire Outlets har en god beliggenhed, ud til vandet på Staten Island. Shop til du segner med tilbud, og rund shoppingturen af med en snack og lidt at drikke på en af bænkene, hvorfra du kan nyde en smuk udsigt over Manhattans skyline.

Contents

Outlet Center New York

I Empire Outlets finder du et 33,000 kvadratmeter stort shoppingcenter, hvor der kommer til at være butikker med underholdning, mad og frem for alt mode. Mange newyorkere er vilde med modetøj og byen er vært for en af de mest berømte modeuger i verden. Empire Outlets finder du mærker som H&M, Nordstrom Rack, Nike Factory, Levi’s. GAP, Old Navy med flere. Outlet-centret er designet som et udendørs shoppingcenter med mange bænke, så du kan tage en pause mens du shopper. Centret har fire etager fyldt med outlet-butikker. Du kan finde en Starbucks, en Shake Shack og flere andre steder, hvor man kan få lidt at spise og drikke.

Erics tip: “Hvis du har planer om at tage en tur med den gratis Staten Island Ferry, så kan du aflægge Empire Stores et besøg: Det ligger nemlig lige ved siden af færgeterminalen. Men hvis du virkelig gerne vil shoppe, kan jeg anbefale dig at tage til Woodbury Common i stedet, hvor du har mange flere muligheder.”

Empire Outlets New York City - Guess Empire Outlets New York City - Hovedgade

Empire Outlets beliggenhed

New York Citys første outlet-shoppingcenter med mærkevarer ligger i området St. George Waterfront på Staten Island. Det er nemt at komme frem. Det tager kun en (gratis!) 20-minutters sejltur med Staten Island Ferry at komme fra Downtown Manhattan til Empire Outlets. Sejlturen er i sig selv en oplevelse, for passerer færgen Frihedsgudinden, Ellis Island samt Lower Manhattans skyline. Når færgen er ankommet til Staten Island Ferry Terminal, har du kun et par minutters gang til outlet-centret. Gå mod udgangen på højre side af terminalen. Når du kommer ud af denne udgang, ligger centret lige foran dig!

Empire Outlets New York City - Udsigt til skylinen Empire Outlets New York City - Ved vandet

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev