2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Tidsforskel mellem Danmark og New York

Tidsforskel mellem Danmark og New York

Tidsforskel mellem Danmark og New York

Der er 6 timers tidsforskel mellem Danmark og New York. Danmark er foran New York. Når det er midnat i New York, er klokken derfor allerede 6 om morgenen i Danmark.

Sommer- og vintertid i New York

Hvis du rejser til New York om foråret eller efteråret, så husk på sommer- og vintertid. Hvis du ikke kan huske, hvilken vej du skal stille uret, så har amerikanerne et ordsprog, der hjælper: “Spring forward, fall back”.

Sommertid

I New York skifter man til sommertid, tidligere end vi gør det i Danmark. I 2019 er det natten mellem den 9. og 10. marts, uret bliver stillet 1 time frem i New York. I Danmark går vi over til sommertid  natten mellem den 30. og 31. marts. Det vil altså sige, at der fra den 10. til 31. marts er en tidsforskel på 5 timer i stedet for de normale 6 timer. Når vi går over til sommertid den 31. marts 2019 er tidsforskellen igen på 6 timer.

Vintertid

I Danmark går vi derimod over til vintertid, tidligere end de gør det i New York. I 2019 stiller vi i Danmark uret 1 time tilbage natten mellem den 26. og 27. oktober. I New York er det natten mellem den 2. og 3. november, man går over til vintertid. Derfor er der mellem den 27. oktober og den 3. november en tidsforskel på 5 timer i stedet for de normale 6 timer.

Skal du snart til New York, og vil du gerne have besked om rabatter og tilbud? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, der sendes hver anden uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter