Flyve til New York fra Danmark

Flyve til New York fra Danmark

Det behøver ikke at være dyrt at flyve til New York fra Danmark. Bestiller du flybilletter til New York i god tid, og styrer du udenom de mest populære rejseperioder, så kan du finde flybilletter til priser fra omkring 2.000 kr. tur-retur. Det er sjældent muligt at få billige billetter med kort varsel. Vil du have så billige billetter som muligt, er det derfor en god idé at booke mindst 4-6 måneder i forvejen. Hvis det ikke er muligt, så sats som minimum på at få bestilt billetterne 6 uger inden afrejse. Derudover er det godt at være fleksibel mht. rejsedatoerne, og det er som oftest billigere at flyve midt på ugen. Desuden er det normalt billigere at flyve på en mandag frem for en søndag og på en torsdag frem for fredag. Den gennemsnitlige flyvetid fra København til New York er ca. 8,5 time, mens turen den anden vej normalt tager omkring 7,5 time (ved direkte fly). Dog kan vind og vejr gøre flyvetiden længere.

Contents

Direkte fly til New York

Fra Københavns Lufthavn kan du flyve direkte til New York med SAS og om sommeren også Delta Air Lines. Det er nemmest og mest bekvemt at tage et direkte fly. Vil du gerne have så billige flybilletter som muligt, så er det dog formentlig nødvendigt med mindst en mellemlanding. Der er ingen direkte fly til New York fra Billund og Aalborg. Fra disse lufthavne kan du dog flyve via eksempelvis København, Amsterdam eller Frankfurt.

Erics tip: Det er populært at vælge en stopover i Island på vej til New York eller på hjemturen. På den måde kan du sætte kryds ved endnu et rejsemål fra bucketlisten. Tag et kig på mine tips til at få det meste ud af din stopover i Island.

Book billige flybilletter til New York

New York er et yndet feriemål året rundt, så der er ikke som sådan en højsæson. Dog er det især populært at tage til The Big Apple til påske, i sommermånederne, i efterårsferien samt omkring jul og nytår. Flypriserne er derfor generelt højere på disse tider af året. Den eneste tid på året, man kan kalde New Yorks “lavsæson”, er januar og februar. Det skyldes de ofte meget lave temperaturer i vintermånederne. Her er der derfor lidt færre turister, og både fly- og hotelpriser er derfor typisk noget lavere end i årets øvrige måneder. Marts og oktober er de bedste måneder at rejse til New York i, når både pris og temperatur tages i betragtning. Inden du booker dine flybilletter, er det en god idé at kigge på mine tips til, hvornår det er bedst at rejse til New York. Se også listen over højtider og helligdage samt kalenderen med events. Så ved du, hvad der sker i New York på de rejsedatoer, du har i tankerne.

Transfer fra lufthavn til hotel

Hvordan kommer du videre til dit hotel, når du er landet i New York? Klik her for info om transport fra lufthavnen til dit hotel på Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx eller New Jersey (og retur).

 

Flyve til New York fra Danmark - BudgetAirDKSøg, sammelign, og book dine flybilletter til New York på BudgetAir.dk! Brug søgefiltrene, og find de bedste flypriser til New York + 9.000 andre destinationer verden over. Der er en række forskellige betalingsmetoder at vælge mellem på siden.

 

På Travelmarket.dk kan du sammenligne priser på flybilletter fra mange forskellige flyselskaber og rejsebureauer. Travelmarket.dk er anbefalet af Forbrugerrådet TÆNK, og giver som eneste flysøgemaskine i Danmark prisgaranti.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev