Flyve til New York fra Danmark

Køb billetter nu
Flyve til New York fra Danmark

Det behøver ikke at være dyrt at flyve til New York fra Danmark. Bestiller du flybilletter til New York i god tid, og styrer du udenom de mest populære rejseperioder, så kan du finde flybilletter til priser fra omkring 3000 kr. tur-retur, afhængigt af hvor du rejser fra. Læs videre for alle mine tips.

New York har tre lufthavne: John F. Kennedy Airport (JFK), LaGuardia (LGA) og Newark (EWR), som ligger i staten New Jersey. Størstedelen af internationale fly lander i JFK eller Newark, mens indenrigsfly ofte ankommer til LaGuardia. Manhattan er let at komme til fra alle lufthavnene, og der er også transfermuligheder til andre bydele.

Contents

Fly fra Danmark til New York

Planlægningen af en rejse til New York begynder som regel med at lede efter passende flybilletter. Det er ikke mange flyselskaber der tilbyder direkte flyvninger fra danske lufthavne til New York. Alt afhængigt af hvilken tid på året det er. Fra Københavns Lufthavn kan du flyve direkte med SAS og om sommeren også Delta Air Lines. Den gennemsnitlige flyvetid fra København til New York er ca. 8,5 time (ved direkte fly). Der er ingen direkte fly til New York fra Billund og Aalborg. Fra disse lufthavne kan du dog flyve via eksempelvis København, Amsterdam eller Frankfurt.

Direkte fly eller mellemlanding?

Hvis du vil flyve billigt, kan du overveje at booke en flyrejse med mellemlanding. Vær opmærksom på, at du kan miste værdifuld tid, hvis mellemlandingen er længere. Det er også godt at vide, at med en transfer er der en større chance for, at din bagage ikke når frem til dit andet fly, især ved kortere mellemlandinger (mindre end en time).

Skal du flyve til New York med små børn? Så kan et direkte fly spare dig en hel del nerver og derfor ende med at være prisen værd.

Erics tip: “Det er populært at vælge en stopover på Island på vej til New York eller på hjemturen. På den måde kan du sætte kryds ved endnu et rejsemål fra bucketlisten. Tag et kig på mine tips til at få det meste ud af din stopover i Island.”

Større flyselskaber fra Danmark til New York:

 • SAS
 • Delta Air Lines
 • Lufthansa
 • KLM
 • Icelandair
 • Air France
 • Swiss Airlines
 • Finnair

Hvornår er det bedste tidspunkt at flyve til New York?

New York har ikke en decideret “højsæson”. Men “feriemånederne” (slutningen af november og hele december) og andre helligdage i New York, såsom påske, Thanksgiving og jul, er helt sikkert meget mere travle end resten af året. Derfor er flyrejser i denne periode dyrere. På den anden side kan januar og februar betragtes som ‘lavsæson’, da New York er lidt mindre overfyldt på grund af de kolde temperaturer. Marts og oktober er de bedste måneder at besøge, når man tager både pris og temperatur i betragtning. Du kan finde flere tips om, hvornår du skal rejse efter vejret i New York her.

Lufthavne med flyafgange til New York

Der afgår dagligt fly fra de danske lufthavne til John F. Kennedy Airport og/eller Newark International Airport. Disse lufthavne i New York ligger i nogenlunde samme afstand fra byen. Nedenfor kan du klikke på den lufthavn, du foretrækker, for at finde flere praktiske oplysninger og booke de billigste flybilletter.

Tips til billige flybilletter til New York

Sidste øjebliks-fly er sjældent billige, så hvis det er muligt, så prøv at booke mindst 4-6 måneder i forvejen. Hvis ikke, så mindst seks uger før du rejser. Hold øje med kampagner direkte på flyselskabets hjemmeside.

Fleksibilitet er vejen frem, når du vil spare penge på flyrejser. Ud over at vælge et fly med mellemlanding og beslutte at flyve i en billigere måned, er det også afgørende, hvilken ugedag du flyver på.

Et generelt tip er, at det som regel er billigere at flyve på en mandag i stedet for søndag og torsdag i stedet for fredag. Du kan også spare penge ved at rejse tidligt om morgenen eller sent om aftenen i stedet for i løbet af dagen.

Priser for tur/retur til New York:

 • Billigt: 2000 – 3200 kr (Hvis du ser en billet til denne pris, book med det samme. Priserne vil ofte stige i januar og marts.)
 • Gennemsnitligt: 3500 – 4000 kr (Du kan forvente disse priser fra oktober til maj måned)
 • Dyrt: 5000 kr og opefter (især i sommermånederne og ferieperioderne stiger billetpriserne)

Du kan sammenligne priser på forskellige hjemmesider for at booke dine flybilletter. En anden mulighed er at booke kombinerede fly- og hotelpakker på for eksempel Expedia. Hoteltilbuddene er tydeligt markeret i søgeresultaterne, og du kan indsnævre resultaterne, f.eks. efter kundetilfredshed.

Flyve til New York fra Danmark - BudgetAirDKBudgetAir.dk

Søg, sammelign, og book dine flybilletter til New York på BudgetAir.dk! Brug søgefiltrene, og find de bedste flypriser til New York + 9.000 andre destinationer verden over. Brug for hjælp? Så kontakt kundeservice der er tilgængelig alle 7 dage i ugen!

Flyve til New York -ExpediaExpedia.dk

Hold øje med de forskellige tilbud på Expedia.dk. Ud over flyrejser kan du booke kombinerede fly- og hotelpakker på Expedia.

Vigtigt før afrejse

Udover at booke dit fly er det også nødvendigt at arrangere en række andre ting inden afrejse. For eksempel skal du mindst tre dage før afrejse ansøge om en ESTA, en elektronisk rejsetilladelse til USA. Du kan nemt ansøge om din ESTA online.

Det næste skridt er at finde et hotel, der opfylder dine krav og passer til dit budget. Jeg har testet en masse hoteller i New York, så jeg ved, hvilke hoteltilbud der er værd at booke.

Det er også en god idé at bestille transport fra lufthavnen til dit hotel. Uanset hvilken lufthavn du flyver til, er der altid mulighed for at booke transfer til dit overnatningssted. Find de bedste alternativer for dig ved at bruge min New York Transfer Planner. På den måde kan du starte din rejse uden bekymringer!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev