Transfer fra JFK til LaGuardia eller fra LaGuardia til JFK

Transfer fra JFK til LaGuardia eller fra LaGuardia til JFK

Der er omkring 16 km mellem lufthavnene JFK og LaGuardia, og det er derfor en god løsning at tage en taxa (yellow cab) fra lufthavnen eller at booke en bil med chauffør på forhånd. Det koster cirka det samme. Rejser du i en gruppe på fire personer eller derover, så er det dog bedre at booke en mini van eller SUV med chauffør, da en taxa har plads til maks. 3 passagerer.

Det kan spare dig både tid og bekymring at booke din transport online på forhånd. Læs videre her på siden om mulighederne for transfer fra JFK til LaGuardia eller fra LaGuardia til JFK.

Hvordan booker jeg transfer (car service)?

Booker du denne private transport fra John F. Kennedy International Airport (JFK) til LaGuardia Airport (LGA) eller vice versa, så skal du udfylde oplysninger om dit fly for at gennemføre din reservation.

Du kan vælge enten en Sedan med plads til maks. 3 passagerer, en mini van for op til 5, eller en SUV til maks. 6 passagerer. Det eneste, du skal gøre, er at vise chaufføren dit værdibevis (som du får tilsendt via e-mail og kan printe ud).

Bemærk venligst, at dette er privat transport mellem de to lufthavne, og det vil sige, at du betaler det samme, uanset hvor mange personer du rejser med. Derfor bliver prisen per person lavere, jo flere du rejser sammen med.

Transportmuligheder

JFK til LGA / LGA til JFK i en Sedan (op til 3 passagerer):

Book privat transfer mellem lufthavnene i en Sedan her

JFK til LGA / LGA til JFK i en mini van (op til 5 passagerer):

Book privat transfer mellem lufthavnene i en mini van her

JFK til LGA / LGA til JFK i en SUV (op til 6 passagerer):

Book privat transfer mellem lufthavnene i en SUV her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev