Transfer fra JFK til Newark eller Newark til JFK

Transfer fra JFK til Newark eller Newark til JFK

Hvis du skal bruge transfer fra JFK til Newark eller Newark til JFK, så er der flere forskellige muligheder for at komme frem. Du kan tage toget mellem lufthavnene, men det kræver dog, at du skifter tog to gange. Du skal desuden købe tre forskellige togbilletter. Hvis du har meget bagage og/eller begrænset tid, så kan det ikke anbefales, at bruge denne transportmetode.

Contents

Taxa fra JFK til Newark eller Newark til JFK

Det er bedre at tage en taxa end at tage toget, men alligevel vil jeg fraråde det. Det skyldes, at JFK Airport ligger i staten New York og Newark i staten New Jersey, og taxachauffører må opkræve en særlig afgift for at køre mellem stater. Desuden kører de ofte gennem Manhattan, hvor der kan være rigtig meget trafik, og dermed bliver det endnu dyrere.

Tager du en taxa fra JFK til Newark Airport, kan du godt regne med at betale mindst 160 $ + to forskellige toldafgifter 20 $ Newark Airport ekstragebyr og drikkepenge. En taxa fra Newark til JFK koster mindre end dette. Jeg foreslår altid, at du booker transport i privat bil eller SUV på forhånd. Det er især en god løsning, hvis du rejser i en større gruppe, da du kan booke en SUV med plads til op til seks passagerer. Der er kun plads til 3 personer i en taxa.

Hvordan booker jeg transfer i privat bil eller minibus (car service)?

Det er ikke blot billigere at bestille transport i en privat bil eller SUV på forhånd, men det sparer dig også tid og bekymring. Du skal udfylde oplysninger om dit fly, når du booker den private transfer fra John F. Kennedy International Airport (JFK) til Newark Airport (EWR) eller vice versa.

Du kan vælge enten en Sedan med plads til maks. 3 passagerer, en mini van til maks. 5 passagerer eller en SUV til maks. 6 passagerer. Det eneste, du skal gøre, er at vise chaufføren dit værdibevis (som du får tilsendt via e-mail og kan printe ud).

Bemærk venligst, at dette er privat transport mellem de to lufthavne, og det vil sige, at du betaler det samme, uanset hvor mange personer du rejser med. Derfor bliver prisen per person lavere, jo flere du rejser sammen med.

Transportmuligheder

JFK til EWR / EWR til JFK i en Sedan (op til 3 passagerer):

Book privat transfer mellem lufthavnene i en Sedan her

JFK til EWR / EWR til JFK i en mini van (op til 5 passagerer):

Book privat transfer mellem lufthavnene i en mini van her

JFK til EWR / EWR til JFK i en SUV (op til 6 passagerer):

Book privat transfer mellem lufthavnene i en SUV her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev