2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Valentines cruise med middag i New York

Valentines cruise med middag i New York

Køb billetter nu
Valentinsdag cruise med middag i New York

Det er en speciel oplevelse at tilbringe valentinsdag i New York med din udkårne, men dagen kan blive endnu mere speciel med et Valentines cruise med middag i New York. Nyd en lækker middag med Manhattans oplyste skyline som baggrund – den perfekte måde at imponere din udkårne på. Brug jeres romantiske aften på at sippe til fine vine, flet fingre på det udendørs dæk, og lyt til klassiske  ballader. Der er også en DJ, der vender plader, hvis du vil slå dig løs på dansegulvet.

Billetterne til 2020 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kommer til salg? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, når billetterne kan købes. 

Valentines cruise med middag på en yacht

Det her cruise er det perfekte valg, hvis du gerne vil have en romantisk aften på valentinsdag i New York. Ombord på båden får du et gratis glas bobler til at skåle en romantisk date med din udkårne i gang med. I løbet af aftenen sejler yachten langs Hudson River og East River, og undervejs kan du flette fingre med din udkårne, mens I nyder den fantastiske udsigt over Manhattans skyline. Mere romantisk bliver det ikke!

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du skal printe ud eller vise på din smartphone ved boarding.

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangstid: klokken 19.00 (boarding begynder klokken 18.30)
  • Afgangssted: Pier 40
  • Dresscode: “Cocktail attire”

Bateaux valentines cruise med middag

Tilbring din valentinsdag på min favoritbåd, Bateaux! Valentinsdag er den perfekte lejlighed til en romantisk bådtur ombord på Bateaux. Her får du, takket være panoramavinduerne, en fantastisk udsigt over Manhattans illuminerede skyline. Nyd en 3-retters middag, skål i champagne, og få en romantisk rose. Du kan også købe en af de forskellige opgraderinger, der eksempelvis garanterer dig plads ved vinduet.

Praktisk information

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangstid: klokken 19.00
  • Afgangssted: Chelsea Piers
  • Dresscode: skjorte til mænd (helst med en jakke), kjole eller andet pænt tøj til kvinder. Mørke, smarte jeans accepteres, men ikke afslappede jeans, t-shirt, shorts, sneakers og klipklapper
  • Minimumsalder: Børn under 6 år må ikke komme med på dette cruise. Der er ingen børnerabat

Valentinsdag cruise med middag i New York - Romantisk middag Valentinsdag cruise med middag i New York - Frihedsgudinden

Circle Line Valentine’s Habor Lights Cruise

Dette cruise er ikke med middag, men det er en mere budgetvenlig måde at fejre Valentine’s Day på. På cruiset kan du sippe til mousserende vin fra den fri bar, mens du beundrer Manhattans oplyste skyline. Inkluderet er også en æske jordbær dyppet i chokolade, cookies og en brownie, til at sætte prikken over i’et på en romantisk aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter