Valentines cruise med middag i New York 2023

Valentinsdag cruise med middag i New York

Det er en speciel oplevelse at tilbringe valentinsdag i New York med din udkårne, men dagen kan blive endnu mere speciel med et Valentines cruise med middag i New York. Nyd en lækker middag med Manhattans oplyste skyline som baggrund – den perfekte måde at imponere din udkårne på. Tilbring den romantiske aften med at sippe til fine vine, flette fingre på det udendørs dæk og lytte til klassiske ballader. Der er også en DJ, der vender plader, hvis I gerne vil slå jer løs på dansegulvet.

 

Billetter til 2023 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på [email protected], så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

Valentine’s Day cruise med middag

Det her cruise er det perfekte valg, hvis du gerne vil have en romantisk aften på valentinsdag i New York. Ombord på båden får du et gratis glas bobler: den bedste måde at starte din date på! Nyd en varieret middagsbuffet og dans med til musikken fra DJ’en ombord. I løbet af aftenen sejler yachten langs Hudson River og East River, og undervejs kan du flette fingre med din udkårne, mens I nyder den fantastiske udsigt over Manhattans skyline. Mere romantisk bliver det ikke!

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du skal printe ud eller vise på din smartphone ved boarding.

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangstid: kl. 19.00
  • Afgangssted: Pier 40
  • Aldersgrænse: 21 år. Medbring gyldigt ID (pas)

Book Valentines cruise med middag på en yacht her

Andre romantiske cruise

Andre cruise til Valentines vil ikke være tilgængelige. Weekenden før Valentinsdag kan du tage turen med et luksuriøst cruise med middag på en af ​​mine yndlingsbåde, Bateaux. Premier Lunch Cruise er også tilgængelig.

Valentinsdag cruise med middag i New York - Romantisk middag Valentinsdag cruise med middag i New York - Frihedsgudinden

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev