Valentines cruise med middag i New York 2022

Køb billetter nu
Valentinsdag cruise med middag i New York

Det er en speciel oplevelse at tilbringe valentinsdag i New York med din udkårne, men dagen kan blive endnu mere speciel med et Valentines cruise med middag i New York. Nyd en lækker middag med Manhattans oplyste skyline som baggrund – den perfekte måde at imponere din udkårne på. Tilbring den romantiske aften med at sippe til fine vine, flette fingre på det udendørs dæk og lytte til klassiske ballader. Der er også en DJ, der vender plader, hvis I gerne vil slå jer løs på dansegulvet.

 

Billetter til 2022 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på [email protected], så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

Valentines cruise med middag på en yacht

Det her cruise er det perfekte valg, hvis du gerne vil have en romantisk aften på valentinsdag i New York. Ombord på båden får du et gratis glas bobler til at skåle en romantisk date med din udkårne i gang med. I løbet af aftenen sejler yachten langs Hudson River og East River, og undervejs kan du flette fingre med din udkårne, mens I nyder den fantastiske udsigt over Manhattans skyline. Mere romantisk bliver det ikke!

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du skal printe ud eller vise på din smartphone ved boarding.

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangstid: kl. 19.00 (boarding begynder kl. 18.30)
  • Afgangssted: Pier 40
  • Dresscode: “Cocktail attire”

Book Valentines cruise med middag på en yacht her

Bateaux valentines cruise med middag

Tilbring din valentinsdag på min favoritbåd, Bateaux! Valentinsdag er den perfekte lejlighed til en romantisk bådtur ombord på Bateaux. Her får du, takket være panoramavinduerne, en fantastisk udsigt over Manhattans illuminerede skyline. Nyd en 3-retters middag, skål i champagne, og få en romantisk rose. Du kan også tilkøbe en af de forskellige opgraderinger, der eksempelvis garanterer dig en plads ved vinduet.

Praktisk information

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangstid: kl. 19.00
  • Afgangssted: Chelsea Piers
  • Dresscode: skjorte til mænd (helst med en jakke), kjole eller andet pænt tøj til kvinder. Mørke, smarte jeans accepteres, men ikke casual jeans, t-shirt, shorts, sneakers og klipklapper
  • Minimumsalder: Børn på under 6 år må ikke komme med på dette cruise. Der er ingen børnerabat

Book Bateaux valentines cruise med middag her

Valentinsdag cruise med middag i New York - Romantisk middag Valentinsdag cruise med middag i New York - Frihedsgudinden

Circle Line Valentine’s Habor Lights Cruise

Dette cruise er ikke med middag, men det er en mere budgetvenlig måde at fejre Valentine’s Day på. På cruiset kan du sippe til mousserende vin fra den fri bar, mens du beundrer Manhattans oplyste skyline. Inkluderet er også en æske jordbær dyppet i chokolade, cookies og en brownie, til at sætte prikken over i’et på en romantisk aften.

Book Circle Line Valentine’s Harbor Lights Cruise her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter