Valentines cruise med middag i New York 2025

Valentines Dinner Cruises in New York

Det er en speciel oplevelse at tilbringe valentinsdag i New York med din udkårne, men dagen kan blive endnu mere speciel med et Valentines cruise med middag i New York. Nyd en lækker middag med Manhattans oplyste skyline som baggrund – den perfekte måde at imponere din udkårne på. Tilbring den romantiske aften med at sippe til fine vine, flette fingre på det udendørs dæk og lytte til klassiske ballader. Der er også en DJ, der vender plader, hvis I gerne vil slå jer løs på dansegulvet.

 

Billetter til 2025 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

Contents

Valentine’s Dinner Cruise med buffet

Nyd den betagende udsigt over skylinen, Frihedsgudinden og Brooklyn Bridge på dette krydstogt med middag og buffet på Valentinsdag. Mens du nyder skylinen, kan du spise et udvalg af retter fra buffeten, f.eks. stegt svinekam, bagt tilapia og penne rigate. Efter middagen kan du stige op i loungen på øverste dæk, hvor du får en endnu bedre udsigt over New Yorks havn, mens du danser til musikken af DJ’en ombord.

Praktisk information

 • Varighed: 2,5 timer
 • Afgangstid: kl. 19.00
 • Afgangssted: Pier 36
 • Aldersgrænse: Alle aldre, 21 år for at drikke alkohol. Medbring gyldigt ID (pas)

Book Valentine’s Dinner Cruise med buffet her
Billetterne er ikke tilgængelige endnu

Valentine’s Day cruise med middag

Det her cruise er det perfekte valg, hvis du gerne vil have en romantisk aften på valentinsdag i New York. Ombord på båden får du en flaske bobler: den bedste måde at starte din date på! Nyd en fireretters-menu og dans med til musikken fra DJ’en ombord. I løbet af aftenen sejler yachten langs Hudson River og East River, og undervejs kan du flette fingre med din udkårne, mens I nyder den fantastiske udsigt over Manhattans skyline. Mere romantisk bliver det ikke!

Praktisk information

 • Varighed: 3 timer
 • Afgangstid: kl. 19.00 (boarding 18.30)
 • Afgangssted: Pier 78
 • Aldersgrænse: Alle aldre, 21 år for at drikke alkohol. Medbring gyldigt ID (pas)

Book Valentines cruise med middag på en yacht her
Billetterne er ikke tilgængelige endnu

Valentine’s Day Champagne Cruise

På dette Valentine’s Day Cruise kan du hygge dig indenfor i de intime og romantiske omgivelser på en motoryacht i 1920’er-stil. Nyd et udvalg af mousserende vin og champagne med tilhørende mad, mens du beundrer Manhattans skyline. Du kan tage på dette cruise ved solnedgang eller om natten for at at alle byens funklende lys.

Praktisk information

 • Varighed: 1,5 time
 • Afgangstid: kl. 16.30, 19.00 eller 21.30
 • Afgangssted: Chelsea Piers
 • Aldersgrænse: Alle aldre, 21 år for at drikke alkohol. Medbring gyldigt ID (pas)

Book Valentine’s Day Champagne Cruise her
Billetterne er ikke tilgængelige endnu

Andre romantiske cruise

Weekenden før og efter Valentinsdag kan du tage turen med et luksuriøst cruise med middag på en af ​​mine yndlingsbåde, Bateaux. Premier Lunch Cruise er også tilgængelig.

Valentinsdag cruise med middag i New York - Romantisk middag Valentinsdag cruise med middag i New York - Frihedsgudinden

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev