Valentinsdag i New York 2023

Valentinsdag i New York

Skal du og din udkårne fejre valentinsdag i New York? Så er I sikret en romantisk dag sammen i storbyen. Valentinsdag er kærlighedens dag og fejres den 14. februar hvert år. I USA er Valentine’s Day en vigtig dag. Lige så snart det nye år er startet, begynder Valentine’s Day-varerne at komme frem i butikkerne. I New York tager indbyggerne også dagen alvorligt, og den fejres med stor entusiasme. Mange af byens butikker er også pyntet op med valentinsdag som tema.

Hvad kan man lave på valentinsdag i New York?

I løbet af dagen kan du og din partner tage på sightseeing eller flette fingre på en gåtur i Central Park. I Central Park kan du selvfølgelig også fri til din udkårne på Bethesda Terrace eller den berømte bro (The Bow Bridge). Mere romantisk kan det da ikke blive, vel?

Selv på det travleste sted i New York, Times Square, fejrer man Valentine’s Day med stor begejstring. Måske du ender med at give dit “ja” til din kæreste her? Hvert år skaber en designer et kunstværk dedikeret til kærlighed, som udstilles på Times Square.

Valentine’s Day Dinner Cruise

Om aftenen kan du og din partner nyde en lækker middag ombord på et Valentine’s cruise med middag, hvor I sejler langs Manhattans skyline. En aften fuld af romantik er garanteret på denne særlige bådtur med en solid middag. I kan selvfølgelig også tage ud at spise på en af New Yorks romantiske restauranter. Bagefter kan I fortsætte aftenen på en bar eller en natklub. Som prikken over i’et på din ferie i kærlighedens tegn, så kan du booke et ophold på et romantisk hotel i New York.

Erics tip: Vil du gerne gøre noget ekstra ud af det og glæde din udkårne på Valentine’s Day i New York? Så køb blomster online, og få dem leveret til dit hotelværelse! Sørg for at bestille i god tid. Vær også opmærksom på, at blomster kan være dyre i New York. Du kan købe blomster her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev