Vind en rejse til New York!

Vind en rejse til New York 2020

Vind en rejse til New York! Vil du have chancen for at komme til New York i 2023 eller 2024? Så deltag i denne konkurrence. NewYorkCity.dk udlodder en rejse for 2 til The Big Apple! Inkluderet er fly tur-retur, hotelophold i hjertet af Manhattan og billetter til en række hovedattraktioner. Deltag i konkurrencen, og hvem ved, måske du snart står på Times Square?

Vinderen er blevet annonceret!

Contents

Konkurrencen 2023

Vinderen af konkurrencen i 2023 er Fiona S. Fiona har med glæde taget imod præmien og glæder sig til sin rejse til New York.

Hvad er inkluderet i præmien præcist?

  • Fly til New York for 2 personer
  • Du kan selv vælge afrejsedato!
  • Tre nætters ophold på Manhattan!
  • CO2-udledning kompenseret

Fantastisk New York-oplevelse med indgang til:

  • Edge eller Summit
  • Hop på Hop af bussen
  • Cykeludlejning
  • One World Observatory
  • 9/11 Museum
  • Circle Line Boat Cruise

Ikke inkluderet

Andre udgifter såsom til mad og drikke, rejseforsikring og ESTA/visum er ikke inkluderet og står for egen regning.

Deltag i konkurrencen

For at få chancen for at vinde denne rejse, skulle du tilmelde dig nyhedsbrevet via tilmeldingsformularen forbeholdt konkurrencen og være tilmeldt, på det tidspunkt vi udlodder rejsen. Enhver e-mailadresse, der registreres hos New York Media Group B.V. mellem den 1. januar 2023 og 26. marts 2023, er med i lodtrækningen.

Vigtigt

Bemærk venligst: Minimumsalderen for at deltage i konkurrencen er 21 år.
Læs venligst vilkår og betingelser for at deltage i konkurrencen om en rejse til New York her.

Konkurrencen i 2022

Vinderen af konkurrencen i 2022, der fandt sted i sommeren 2022, blev offentliggjort den 9. september 2022. Esa H. tog imod sin præmie, og sammen med sin partner rejste de begge til New York i februar 2023: “Vi er kommet hjem fra vores rejse, og det var fantastisk! Vejret var super godt, tæt på 20 grader til tider, hvilket var usædvanligt varmt. Alt i alt var turen fantastisk, og alle arrangementer fungerede godt. Tak igen for at vinde!”

Konkurrence 2022 Konkurrence 2022 - Vinder

Konkurrencen i 2018

Vinderen af konkurrencen i efteråret 2018 blev trukket den 2. december. Inge S. var den heldige vinder, og hun rejste med sin partner til New York i marts 2019: “Vi nød virkelig turen. Det var en ubeskrivelig oplevelse, vi havde i denne fantastiske by. Appen og anbefalingerne fra newyorkcity.dk er super at bruge på turen. Vi vil gerne tilbage og se mere af New York!”

Vind en rejse til New York - Brooklyn Bridge Vind en rejse til New York - Skyline

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev