Vind en rejse til New York!

Vind en rejse til New York!

Vind en rejse til New York! Vil du have chancen for at komme til New York i 2024? Så deltag i denne efterårskonkurrence. NewYorkCity.dk udlodder en rejse for 2 til The Big Apple! Inkluderet er fly tur-retur, hotelophold i hjertet af Manhattan og billetter til en række hovedattraktioner. Deltag i konkurrencen, og hvem ved, måske du snart står på Times Square?

Vinderen er blevet offentliggjort

Contents

Hvad er inkluderet i præmien?

  • Fly til New York for 2 personer
  • Du kan selv vælge afrejsedato!
  • Tre nætters ophold på Manhattan!
  • CO2-udledning kompenseret

Fantastisk New York-oplevelse med indgang til:

  • Empire State Building
  • Circle Line Cruise
  • Hop on Hop Off bus
  • Edge
  • 9/11 Museum

Ikke inkluderet

Andre udgifter såsom til mad og drikke, rejseforsikring og ESTA/visum er ikke inkluderet og står for egen regning.

Deltag i konkurrencen

For at få chancen for at vinde denne rejse, skulle du tilmelde dig nyhedsbrevet via tilmeldingsformularen forbeholdt konkurrencen og være tilmeldt, på det tidspunkt vi udlodder rejsen. Enhver e-mailadresse, der registreres hos New York Media Group B.V. mellem den 1. januar 2024 og 17. marts 2024, er med i lodtrækningen.

Vigtigt

Bemærk venligst: Minimumsalderen for at deltage i konkurrencen er 21 år.
Læs venligst vilkår og betingelser for at deltage i konkurrencen om en rejse til New York her.

Konkurrencen 2024

Vinderen af konkurrencen i 2024 er Dagmar B. Dagmar har med glæde taget imod præmien og glæder sig til sin allerførste tur til New York med familien.

Vind en rejse til New York - 2024 konkurrence

Konkurrencen 2023

Vinderen af efterårskonkurrencen 2023 er Diana K. Diana blev glædeligt overrasket, da hun fik at vide, at hun var vinderen, og hun har med glæde taget imod prisen. Sammen vil vi planlægge en uforglemmelig rejse til hende.

Vind en rejse til New York - 2023 efterårskonkurrence

Vinderen af forårskonkurrencen 2023 blev Fiona S. Sammen med sin mor rejste Fiona til New York i marts 2024: “Det var en stor drøm, der gik i opfyldelse, da jeg vandt denne konkurrence. Vi tog af sted med høje forventninger og kom hjem med en kuffert fuld af minder for livet og en kærlighed til byen, der havde blæst os omkuld. Det er bestemt ikke sidste gang, vi ser New York. En stor grund til, at vi kunne nyde den magiske New York-stemning, er Eric. Han har hjulpet os uvurderligt og gjort hele rejsen så nem at energien kun skulle bruges på at vælge den næste fantastiske seværdighed.”

Vind en rejse til New York 2023 forårskonkurrence

Konkurrencen i 2022

Vinderen af konkurrencen i 2022, der fandt sted i sommeren 2022, blev offentliggjort den 9. september 2022. Esa H. tog imod sin præmie, og sammen med sin partner rejste de begge til New York i februar 2023: “Vi er kommet hjem fra vores rejse, og det var fantastisk! Vejret var super godt, tæt på 20 grader til tider, hvilket var usædvanligt varmt. Alt i alt var turen fantastisk, og alle arrangementer fungerede godt. Tak igen for at vinde!

Vind en rejse til New York - Konkurrence 2022 Vind en rejse til New York - Konkurrence 2022 Vinder

Konkurrencen i 2018

Vinderen af konkurrencen i efteråret 2018 blev trukket den 2. december. Inge S. var den heldige vinder, og hun rejste med sin partner til New York i marts 2019: “Vi nød virkelig turen. Det var en ubeskrivelig oplevelse, vi havde i denne fantastiske by. Appen og anbefalingerne fra newyorkcity.dk er super at bruge på turen. Vi vil gerne tilbage og se mere af New York!”

Vind en rejse til New York - Brooklyn Bridge Vind en rejse til New York - Skyline

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev