2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Williamsburg i Brooklyn

Williamsburg i Brooklyn

Williamsburg i Brooklyn

Williamsburg i Brooklyn er et hipt og kreativt kvarter i Brooklyn. Mange forskellige nationaliteter har gennem tiden bosat sig i Williamsburg, hvilket gør det til et mangfoldigt kvarter præget af mange forskellige kulturer. Den dag i dag er Williamsburg fortsat et populært og indflydelsesrigt område, hvor mange berømtheder bor. Kvarteret har et industrielt præg og er kendt for sine uafhængige caféer og butikker og det berømte Brooklyn Brewery. Det er nok at afsætte en dag til at udforske denne del af New York. De fleste butikker åbner omkring middagstid, så tag herhen om eftermiddagen, og bliv der til middag og en skøn drink på en af de mange cool barer i området.

Shopping i Williamsburg

Indtil for nylig var der ingen af de store kæder som Starbucks og J. Crew i Williamsburg. På det seneste er flere og flere kædebutikker kommet til. Imidlertid må der kun åbnes butikker, der stilmæssigt passer ind, og derfor har butikkerne, de særpræg Williamsburg er kendt for. Alligevel er det stadigvæk de små, unikke butikker, der præger området.

I Popfuzz finder du et bredt udvalg af popkulturvarer såsom lp’er, dvd’er, tegneserier, film, Marilyn Monroe-dukker og andre samlerobjekter. Er du vil med musik? Så læg vejen forbi Earwax, hvor du finder masser af vinylplader og et utroligt dygtigt personale. Hvis du er på udkig efter ting til babyer og børn, så tag til Mini Jake, der er en trendy butik med bæredygtige mærker. Her kan du blandt andet købe tøj, bøger, økologisk modellervoks, klapvogne og meget andet. Vil du gerne overraske din kæreste med en unik ring eller armbånd? Så skal du helt sikkert tage et kig hos guldsmeden Catbird. Afslut din shoppingtur med et besøg i Mast Brothers Chocolate, og køb noget af deres  lækre chokolade med hjem.

Williamsburg i Brooklyn - Popfuzz Williamsburg i Brooklyn - Mast Brothers

En kulinarisk rejse

New Yorks mangfoldighed giver sig til udtryk i det brede kulinariske udvalg, og det gør sig bestemt også gældende i Williamsburg. Tag på Toby’s Estate Coffee, og få en god morgenmad og kaffe. Eller hvis du gerne vil have en solid morgenmad med æg, så er det restauranten Egg, du skal sætte kursen mod. Har du lyst til at sætte tænderne i lækker vegansk mad, så tag til Wild Ginger Pan-Asian Vegan Cafe. Hvis du foretrækker kød, så prøv southern style barbecue hos Mable’s Smokehouse & Banquet Hall. Er du til mexikansk mad, så er Mesa Cayoacán et godt valg. Her kan du få autentisk mexikansk mad til en god pris. Også ølentusiasterne kan være med. New Yorks mest berømte bryggeri, Brooklyn Brewery, ligger nemlig i Williamsburg i Brooklyn. Du kan selvfølgelig også altid tage på madmarkedet Smorgasburg, hvor der er over 100 boder med mad og drikke fra alle verdenshjørner.

Williamsburg i Brooklyn - Toby's Estate Coffee Williamsburg i Brooklyn - Egg

Natteliv i Williamsburg

Du kan finde en hyggelig bar på næsten hvert eneste gadehjørne i Williamsburg. Er du på udkig efter en bar med en afslappet og autentisk lokal atmosfære? Så tag på George & Jack’s eller Greenpoint Beer & Ale, og nyd en lokalbrygget øl. En anden mulighed er den lille bar ved navn Soft Spot, som ligger på Bedford Avenue. Her er stemningen hyggelig, og der er en stor terrasse, du kan nyde en kold øl på. Desuden har de rigtig gode happy hour-tilbud, og hvis du foretrækker en cocktail fremfor en IPA, så prøv deres lækre pomegranate margarita.

Leder du efter et sted at tage på en romantisk date? Så spis middag, og se en film i Nitehawk Cinema. Her kan du bestille mad før – og under endda – filmen. Hvis du mere er til livemusik, så tag en tur i Music Hall of Williamsburg. Vil du gerne nyde en drink tilsat en flot udsigt, så tag på Westlight, rooftop-baren på hotellet William Vale.

Erics tip: Hvis du godt kunne tænke dig at lære mere om Brooklyns bryggerier og smage på nogle lokale øl, så tag på guidet tur med ølsmagning. Her tager guiden dig med på et lokalt bryggeri, hvor du får lokal øl at smage. På turen viser guiden dig også rundt i nabolaget, og du får blandt andet en historisk kirke at se. Derefter står den på pizza og mere øl på en lokal bar.

Hvordan kommer man til Williamsburg?

Subway er den bedste måde at komme til Williamsburg fra Manhattan på. Tag subway-linje L til Bedford Avenue, som ligger i Williamsburg. Du kan også tage NYC Ferry fra Manhattan til North eller South Williamsburg.

Williamsburg i Brooklyn - Brooklyn Brewery Williamsburg i Brooklyn - Westlight på William Vale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter