Yankee Stadium

Yankee Stadium

Yankee Stadium i New York er hjemmebane for baseballholdet New York Yankees. Stadionet ligger i Bronx og har kapacitet på mere end 46.000 mennesker. Udover de baseballkampe, der spilles der i sommermånederne, byder Yankee Stadium på meget andet, herunder Monument Park, guidede ture, New York Yankees Museum og kampe af fodboldholdet New York City FC, som også spiller på stadion.

Contents

Yankee Stadium

På Yankee Stadium kan du overvære en kamp med Yankees. Billetter til New York Yankees kan købes online på forhånd. Det nuværende Yankee Stadium blev åbnet i 2009 og erstattede det gamle Yankee Stadium, som havde huset New York Yankees siden 1923. Det gamle stadion blev revet ned i 2010. Det nuværende Yankee Stadium kostede 2,3 mia. dollars at bygge, hvilket gjorde det til det dyreste stadion nogensinde bygget på det tidspunkt.

Yankee Stadium - Bane

Yankee Stadium Tour

Yankee Stadium er et stort kompleks med masser at se. Derfor vil det være en sjov for oplevelse for sportsfans at tage en tur på Yankee Stadium Tour. Turen tager dig med til stadionets særlige områder, såsom banen og Monument Park. Under turen vil du lære om Yankees’s historie, besøge New York Yankees Museum og se særlige mindeværdige genstande.

Billetter til Yankee Stadium Tour er også inkluderet i New York Pass og Explorer Pass

Monument Park Yankee Stadium

Monument Park, der ligger i midterfeltet under storskærmen, besidder et mindesmærke for tidligere Yankees-medlemmer. Herfra kan du også få en god udsigt over banen. Monument Park er gratis at komme ind i op til 45 minutter før starten på en Yankees-kamp eller Yankee Stadium Tour.

Yankee Stadium -Monument Park

New York Yankees Museum

Du kan få endnu mere at vide om Yankees på New York Yankees Museum. Dette lille museum viser skiftende udstillinger om spillere, temaer og Yankees’ historie. Der er også permanente elementer som f.eks. bold-væggen. Det er en væg med over 870 signerede baseballs og forskellige trofæer, som Yankees har vundet gennem årene.

Med din billet til kampen kan du besøge museet museet 90 minutter før kampen og indtil den 8. inning. Museet ligger lige ved siden af sektion 210. Yankee Stadium Tour inkluderer også et stop på museet. Vil du have dit eget sports memorabilia? Så kan du købe Yankees-merchandise i stadionets New York Yankees Team Store, eller du kan tage til en kamp hvor der uddeles gratis en New York Yankees freebie.

Yankee Stadium - New York Yankees Museum

New York City FC

Ud over New York Yankees spiller fodboldklubben New York City FC også på Yankee Stadium. MLS-fodboldsæsonen løber fra begyndelsen af marts til slutninge af oktober, hvilket falder sammen med Yankees’ sæson. Afhængigt af hvilket hold der spiller den pågældende dag, bliver Yankee Stadium omdannet til NYC FC Stadium eller omvendt.

Koncerter på Yankee Stadium

Yankee Stadium er ikke kun et spillested for sports events, men er også lejlighedsvis vært for koncerter. Blandt andre Madonna, Jay-Z og Diplo har optrådt her. At se en top-kunstner optræde på et så stort stadion er den ultimative oplevelse.

Se hvad der er at lave i New York her

Praktisk information

Den nemmeste måde at komme til Yankee Stadium er med metroen. Metrostationen, hvor du skal stige af, hedder 161 St-Yankee Stadium, og det er umuligt at overse stadion herfra. Linjerne D og 4 tager dig direkte fra Manhattan til Yankee Stadium.

  • Adresse: 1 East 161 Street

Yankee Stadium - Yankees kamp

Hvad kan man lave på Yankee Stadium?

Yankee Stadium er hjemmebane for Yankees, men du kan også tage på en guidet tur, besøge Monument Park og mere. Læs her.

Hvor er Yankee Stadium?

Yankee Stadium ligger i Bronx i New York. Læs mere om stadionet her.

Hvordan kommer man til Yankee Stadium?

Den letteste måde at komme til Yankee Stadium på er med metro. Find mere information her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev