Bedste kaffe i New York

Bedste kaffe i New York

I New York er kaffe en del af livstilen. Newyorkere får en kop kaffe to go i starten af dagen, og kan være meget krævende når det kommer til deres kop koffein. De har en lang liste over hvor mange espresso shots de vil have, hvilke slags sirupper, hvilken (plantebaseret) mælk, eller hvordan skummet skal være. Så få din New York-kaffe og føl dig som en newyorker fra starten af. Under dit ophold er det rart at sidde med en kop af en af de bedste kaffer i New York og nyde stemningen i byen. Nedenunder kan du finde min liste over de bedste kaffebarer i New York.

 1. % Arabica

  % Arabica er en hyggelig kaffebar i Brooklyn; de serverer rigtig god kaffe, der er dyrket på deres egen gård på Hawaii. Oprindeligt er kæden fra Kyoto i Japan, men har nu kaffebarer over hele verden. Fra % Arabica kan du nyde udsigten over Brooklyn Bridge og Manhattans skyline, især hvis du sidder i hjørnevinduet. Det er et dejligt sted at varme sig op eller køle sig ned. Desuden har de et gratis toilet.

 2. Gregorys Coffee

  Gregorys Coffee er grundlagt i New York og kan betragtes som Starbucks i Big Apple. Mange lokale kommer her for at få deres kop kaffe. Der er flere steder på Manhattan, hvilket gør det net at finde dem. Det personlige touch gør det til et sted, som jeg ofte besøger. Gregorys serverer alle slags drikkevarer, men iskafferne er ekstra gode på en sommerdag i New York. Denne kaffebar i New York tilbyder også en masse plantebaserede muligheder for morgenmad eller frokost to go.

 3. Starbucks Reserve Roastery New York

  Overalt i New York vil du kunne finde en Starbucks, men Starbucks Reserve Roastery skal med på listen. Risteriet, der ligger i Meatpacking District, viser processen med at riste virksomhedens sjældneste og mest specielle kaffer. I det fire etager høje risteri kan du få en bid mad, dykke ned i kaffe håndværk, tage en rundtur og selvfølgelig smage på kaffen. Da de kun rister små portioner af kaffen, kan kaffen kun smages her og ikke på andre Starbucks-steder. Hvis du ikke er til kaffe, tilbyder baren også cocktails og forskellige teer. Starbucks Reserve Roastery i New York er et besøg værd. Du kan også besøge et af Starbucks Reserves i New York, hvor du kan få den samme oplevelse som på Roastery, men hvor bønnerne ikke ristes på stedet. Besøg f.eks. den i Empire State Building eller Downtown Manhattan.

 4. The Grey Dog

  The Grey Dog har flere forskellige steder i New York, men den i SoHo er ideel, når du er ude at shoppe i kvarteret. Det er også et fantastisk sted at nyde en kop kaffe i forbindelse med morgenmad, frokost og aftensmad. Menukortet over baren er sømmet fast på farvede træplanker på væggen. På den måde, kan du, når du venter (især hvis der er meget travlt), finde ud af, hvad du vil spise eller drikke på forhånd. De har et stort udvalg af kaffe, som fås i varme eller kolde varianter. Det er ikke billigt, men du får en stor kop kaffe eller te for pengene. Hvis du vil nyde frokost eller aftensmad på The Grey Dog, skal du sørge for at bestille en ret med hjemmelavede pommes frites.

  Erics tip: Atmosfæren på The Grey Dog er meget afslappet. Alle lokaler er hyggeligt indrette, der spilles god musik, og du vil normalt finde et blandet, men hipt publikum.

  Best Coffee Shops and Bagel Bars in New York -Grey Dog

 5. Blue Bottle Coffee

  Hvis du vil have din perfekte kaffe med på farten, kan du tage til Blue Bottle Coffee. De har steder i hele byen og tilbyder alle slags kaffer, uanset om du kan lide en stærk kaffe eller en mere sød kaffe, så har de det til dig! De serverer kaffen på en særlig måde, for at få en bedre smag brygger de kaffen i hånden. Det er ikke kun newyorkerne der kan lide det; den minimalistisk lignende kaffebar har også afdelinger i Japan og Korea.

 6. Butler

  Blandt de lokale er Butler et populært sted at få morgenkaffe. Specielt caféen på Water Street i Brooklyn Heights, som ligger næsten lige under Brooklyn Bridge, er en hyggelig bar at tage på. Her kan du stille dig i køen mellem Brooklyn-folket, få en kaffe to go og tage den med til Brooklyn Bridge Park, som kun ligger få skridt væk derfra. De har også nogle gode morgen- og frokostmuligheder, som du kan kombinere din kaffe med.
  Best Coffee Shops and Bagel Bars in New York - Butler

 7. Irving Farm

  Dette må være en af de sødeste kaffebarer i New York. Takket være både det yderst venlige personale og kunderne, er stemningen altid dejlig. Servicen er perfekt: din cappuccino bliver drysset med et kakaohjerte, og din bestilling bliver leveret til dit bord; selv hvis du bestiller i baren. Der er masser af plads til at sidde – både nedenunder og ovenpå, og der er gratis WiFi. Nyd et bredt udvalg af kaffe på Irving Farm, både is og varm kaffe. Der er et lille vitrin med friskbagte muffins, brownies og chokolade croissanter (anbefales!). I løbet af dagen kan du også nyde et lille udvalg af sandwiches og bagels, og om aftenen kan du forkæle dig selv med et ostebord og vin.

  Best Coffee Shops and Bagel Bars in New York -Irving Farm

 8. Mudspot

  Mud er kendt i New York for deres hjemmebryggede kaffe, som indeholder rigtig meget koffein. Ganske passende til byen der aldrig sover. Bestil en original Cup of Mud, eller prøv en Mud Mocha, som bestemt også smager rigtig godt. Hvis du gerne vil prøve noget lidt mere specielt, så snup en Almond Latte eller en Mint Mochaccino. Ved hvert bord er der en gratis flaske vand, simpelthen fordi kaffen er så stærk. Der er også en ret omfattende menu med morgenmad og brunch. Alle retterne er inspireret af det sydamerikanske køkken. Hvis du gerne vil have lidt til den søde tand, så tjek udvalget af lækre muffins oppe ved baren. Om sommeren er haven åben, og du kan derfor side udenfor og spise.

Hvor kan jeg finde den bedste kaffe i New York?

Du kan finde steder at købe kaffe over alt i New York. Det her er min liste, over de bedste kaffebarer i New York.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev