Billetter til sport i New York 2024

New York Yankees billetter - Bane

Billetter til sport i New York kan du købe online. At se sport i New York er virkelig en oplevelse, du ikke må gå glip af! Det er klassisk amerikansk underholdning, så det er værd at opleve, selv hvis du egentlig ikke er den store fan af sport. Jeg anbefaler alle og enhver at tage til en sportskamp i New York! Der er flere forskellige sportsgrene at vælge mellem: baseball, basketball, amerikansk fodbold, fodbold (soccer) og ishockey. Du kan tage til en match i New York på stort set et hvilket som helst tidspunkt på året, for sæsonen varierer fra sportsgren til sportsgren. Atmosfæren på stadion under en kamp er forrygende, og det en sjov oplevelse for hele familien. Prisen på billetter afhænger meget af udbud og efterspørgsel.

Køb billetter til sport i New York nedenfor:

Contents

New York Yankees baseball

Hvem kender ikke New York Yankees? Tag med subway til Yankee Stadium, og se det populære New York-hold folde sig ud.

Yankee Stadium
161 Street / River Avenue, The Bronx

Køb billetter til New York Yankees her

New York Knicks basketball

Har du mulighed for at se en kamp i Madison Square Garden, så benyt dig endelig af chancen! Atmosfæren på stadion, når Knicks spiller, er fantastisk.

Madison Square Garden
Seventh Avenue / 32nd Street, Manhattan

Køb billetter til Knicks her

New York Giants amerikansk fodbold

New York Giants er det ene af New Yorks amerikanske fodboldhold. De spiller på det samme stadion, som byens andet team, New York Jets. Stadionet kan du nemt komme til fra Manhattan.

MetLife Stadium
1 MetLife Stadium Drive, East Rutherford, New Jersey

Køb billetter til New York Giants her

New York City FC fodbold

Fodbold i New York (soccer) er måske ikke lige den sportsgren, du i første omgang forbinder byen med. Det er dog meget sjovt at opleve. New York City FC er det primære fodboldhold i New York, og de spiller deres hjemmekampe på Yankee Stadium og Citi Field Stadium.

Yankee Stadium
161 Street / River Avenue, Bronx

Citi Field Stadium
41 Seaver Wy, Queens

Køb billetter til New York City FC her

New York Rangers ishockey

New York Rangers spiller deres hjemmekampe i Madison Square Garden, præcis ligesom Knicks. Det er altid en speciel oplevelse at se sport midt på Manhattan!

Madison Square Garden
Seventh Avenue / 32nd Street, Manhattan

Køb billetter til New York Rangers her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev