Billige hoteller i New York

Billige hoteller i New York

Findes der billige hoteller i New York? Ja, det er muligt at finde billige hoteller i New York, men du får, hvad du betaler for. Prisen for et hotel i New York afhænger af beliggenhed, tidspunkt for bookingen og sæson. Det er svært at finde et pænt og nydeligt hotel til en god pris, men dermed sagt ikke umuligt.

Ordet ‘billigt’ er også relativt, især når det kommer til New York. Hvad der anses for billigt i New York, kan virke dyrt i andre byer. Derudover har the Big Apple ikke en høj- og lavsæson, da det er en af verdens mest besøgte byer. Priserne dykker som regel i februar og marts, men det er altid en god idé at holde øje med tilbud fra hjemmesider som Booking.com

Contents

Billige hoteller på Manhattan

Jeg anbefaler at bo på Manhattan, især hvis det er din første tur til New York. Her er du tæt på de fleste hovedattraktioner, du kan nemt tage metroen eller fange en taxa, og du befinder dig lige midt i byens hjerte.

Pod Hotellerne

Pod Hotellerne på Manhattan har en rigtig god beliggenhed i byen. Her er du tæt på nogle af de største attraktioner som Times Square, Empire State Building og Central Park. Værelserne er ikke særligt store, men indeholder det, du har brug for. I hotelbaren kan du afslutte din dag i New York med en drink.

Book et værelse i Pod 39 her
Book et værelse i Pod 51 her
Book et værelse i Pod Times Square her
Book et værelse i Pod Brooklyn her

Billige hoteller i New York - Pod 51

MOXY NYC

MOXY NYC har flere hoteller spredt rundt på Manhattan. Disse hoteller i New York tilbyder værelser til både to og fire personer. Det gør MOXY NYC velegnet til grupper, hvis man ikke har noget imod at bo på et mindre værelse. MOXY NYCs hoteller ligger tæt på berømte vartegn som World Trade Center og Flatiron Building. Hotellerne har restaurant, bar og fitnessrum. Derudover kan du på MOXY NYC finde en frisør og nogle af stederne endda en tatovør.

Book et værelse på MOXY NYC Times Square her
Book et værelse på MOXY NYC Lower East Side her

Book et værelse på MOXY NYC East Village her
Book et værelse på MOXY NYC Chelsea her
Book et værelse på MOXY NYC Downtown her

Billige hoteller i New York - Moxy Times Square

Hotel Five44

Hotel Five44 er et lille, men bekvemmeligt hotel i Midtown Manhattan. Hotellet tilbyder værelser til en god pris og er på fire etager. Der er ingen elevator. Derimod er værelserne store og er endda udstyret med tekøkken. Hotel Five44 ligger i Hell’s Kitchen, som er et trygt kvarter med mange barer og restauranter og kun få minutters gågang fra Times Square.

Book et værelse i Hotel Five44 her

Night Hotel Broadway

Night Hotel Broadway ligger på Upper West Side tæt på Central Park. Udover den korte afstand til Central Park ligger hotellet kun to metrostop fra American Museum of Natural History. Værelserne, inklusiv værelser til fire personer, er rummelige og bekvemmeligt indrettet.

Book et værelse på Night Hotel Broadway her

The Hotel at Fifth Avenue

The Hotel at Fifth Avenue ligger i en smuk bygning på en af verdens dyreste shopping-gader. Hotellet tilbyder værelser med en klassisk indretning. Der er et fitnessrum og et business center, som er åben 24 timer i døgnet. The Hotel at Fifth Avenue ligger blot fire minutters gåtur fra Empire State Building.

Book et værelse på The Hotel at Fifth Avenue her

Erics tip: “Hvis du leder efter en billig overnatningsmulighed, så kan du også booke et hostel i New York. Der er flere forskellige muligheder på Manhattan og uden for Manhattan. Du kan f.eks. sove i en pod eller komme ud og møde nye mennesker. Hostels er ofte mere overkommelige end hotelværelser.”

Billige hoteller i New York - YMCA

Billige hoteller i Long Island City, Queens

For alle, der gerne vil spare penge, men ikke ønsker at gå på kompromis med komforten, er et ophold i Long Island City i Queens et godt valg. Dette område er i konstant udvikling og bliver stadig mere og mere populært. Derfor er det også et kvarter med mange start-ups og kunstgallerier rundt omkring. Det er en god idé at finde et hotel nær en metro, så du kan være i Manhattan på små 15 minutter.

Sonder The Dutch

Et enkelt og billigt hotel med morgenmad og venligt personale i Long Island City er Sonder The Dutch. Blot 5 minutter til fods fra hotellet ligger der en metro, og derfra er der kun et stop til Manhattan. Hvis du er heldig, får du et af værelserne med udsigt over byen, ellers kan du besøge deres rooftop for at nyde udsigten over Manhattan.

Book et værelse på Sonder The Dutch her

TownePlace Suites by Marriott

TownePlace Suites by Marriott er et andet billigt hotel i nærheden af metroen. Hotellet ligger fem minutters gang fra metrostationen 21 St-Queensbridge, hvorfra du kan komme direkte til Manhattan. Alle værelser har et tekøkken. Du kan booke et værelse med udsigt over Manhattans skyline.

Book et værelse på TownePlace Suites by Marriott her

Wyndham Garden Long Island City

Wyndham Garden Long Island City tilbyder god værdi for pengene og ligger i nærheden af en metrostation. Derfra kan du komme til Manhattan på 15 minutter. Inderetningen af værelserne er varm og hyggelig.

Book et værelse på Wyndham Garden Long Island City her

LIC Hotel

LIC Hotel i Long Island City ligger blot 3 minutter til fods fra en metro, som bringer dig til Central Park på 20 minutter. Fra hotellets tagterasse kan du nyde udsigten over byen. Værelserne er rene og bekvemmelige, og du har også adgang til fitness.

Book et værelse på LIC Hotel her

Billige hoteller i New York - Hoteller i Long Island City

Nesva Hotel

Nesva Hotel ligger tæt på hele tre metrostationer. Værelserne er kompakte, moderne og rene, og du har også mulighed for at vælge familierum. Et værelse over fjerde etage giver dig udsigt til New Yorks skyline. På hotellet kan du også få morgenmad.

Book et værelse på Nesva Hotel her

Feather Factory Hotel

Feather Factory er et lille og pænt hotel, der har alt, hvad du skulle have behov for. Der er to metrostationer og i nærheden. Fra morgenmadsområdet kan du nyde udsigten ud over Manhattan.

Book et værelse på Feather Factory er

Billige hoteller i Brooklyn

Brooklyn er en trendy bydel i New York, og kan derfor heller ikke prale af at være et billigt sted at bo. Stedets popularitet vokser hver dag, og der findes et utal af butikker, restauranter og kunstgallerier. Brooklyn er en meget stor bydel, og det kan tage lang til at komme til Manhattan, alt afhængig af, hvor i Brooklyn du bor. Her er nogle forslag til hoteller i Brooklyn:

Quality Inn nær Sunset Park

Quality Inn nær Sunset Park er et meget enkelt og prisvenligt hotel på en travl Brooklyn Street. Hotellet ligger fem minutter til fods fra metroen, og to blocks fra Sunset Park, som er et dejligt sted at gå en tur om dagen. Værelserne er standard og har en ganske simpel indretning. Nogle værelser kan rumme fire personer.

Book et værelse på Quality Inn her

Aloft Brooklyn

Hotellet Aloft Brooklyn ligger ikke kun tæt på metroen, men også omkring 10 minutter til fods fra Brooklyn Bridge. I forhold til de andre hoteller på listen, er det et mere elegant hotel. Der er en restaurant, en rooftop bar, en indendørs pool og et fitnessrum.

Book et værelse på Aloft Brooklyn her

Billige hoteller i New York - Hoteller i Brooklyn

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev