Bushwick i New York

Bushwick i Brooklyn

Bushwick i Brooklyn er et farverigt kvarter i New York spækket med kunst. Dette kvarter er bedst kendt for sine mange restauranter og butikker, der ligger i hvad der tidligere var varehuse, og for sin fantastiske street art. Bushwick i New York grænser op til Williamsburg, Bedford-Stuyvesant og bydelen Queens.

Contents

Stemningen i Bushwick, Brooklyn

Bushwick var engang centrum for ølbryggeri i Amerika, men i årenes løb har Bushwicks industrielle omgivelser ændret sig til et eklektisk og kunstnerisk kvarter i New York. De tidligere varehus bygninger er blevet forvandlet til butikker og restauranter, hvis ydervægge er lærred for street art. Fordi dette kvarter er så let tilgængeligt med metroen fra Manhattan, er det et attraktivt område at bo i. Mange unge arbejdere og kunstnere har slået sig ned i Bushwick.

Spise ude i Bushwick

De bedste steder at få noget at spise og drikke i Bushwick ligger omkring Wyckoff Avenue på Troutman Street og Starr Street. Kvarteret er især kendt for sit mexicanske køkken. For eksempel er Tortilleria Mexicana Los Hermanos en tortillafabrik, der åbnede som restaurant efter deres foodtruck ved kantstenen viste sig at være så populær. Nu kan du se hvordan tortilla-fremstillingsprocessen foregår fra kantinen. Det bliver ikke friskere end det! Jeg vælger altid en med chorizo eller oksekød, men der er også en vegetarisk variant.

Bushwick i Brooklyn - Street Art Bushwick i Brooklyn - Restaurant

Aktiviteter i Bushwick

Bushwick i Brooklyn er et sjovt og finurligt kvarter at slentre rundt i, og der er en række ting, som gør Bushwick unik.

Bushwick Collective

Fans af street art bør ikke gå glip af en tur til Bushwick. Mange bygninger i kvarteret er farvestrålende malet og danner et gigantisk udendørs kunstgalleri. Bushwick Collective er et velkendt fænomen i dette Brooklyn-kvarter. Dette projekt lader kunstnere fra hele verden deltage og giver dem et stykke væg, hvor de kan lade deres kreative ideer flyde.

The Bushwick Collective’s værker findes for det meste i området omkring Wyckoff Avenue og St Nicholas Avenue. De midlertidige vægmalerier bliver skiftet ud hvert år. Meget af gadekunsten er faktisk skjult, så det er en god idé at tage på en street art-tur gennem Bushwick, så du ved lige præcis, hvor du skal lede, og kan lære mere om de imponerende kunstværker.

Bushwick i Brooklyn - Gade Bushwick i Brooklyn - Mural

Vintage shopping i Bushwick

Bushwick i New York er et fantastisk sted at tage på vintageshopping. Der er utallige butikker, hvor du kan finde unikke ting. Uanset om du er på udkig efter et særligt designerstykke eller bare vil kigge dig omkring, er Bushwick stedet at være.

Sådan kommer du til Bushwick

Den bedste måde at komme til Bushwick på er med metroen. Hvis du er interesseret i gadekunsten i Bushwick Collective, skal du tage L-linjen til Jefferson Street. Hvis du vil udforske den anden side af Bushwick, kan du tage M-linjen til Knickerbocker Avenue eller Myrtle-Wyckoff Avenue. Selvom gadekunsten er bedst at se i løbet af dagen, kan området virke søvnigt, før de fleste butikker og restauranter åbner omkring middagstid eller om eftermiddagen.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev