Carlo’s Bakery “Cake Boss” i New York

Køb billetter nu
Carlo’s Bakery Cake Boss i New York

“Cake Boss” Buddy Valastro er kendt fra tv-serien på TLC, der handler om Carlo’s Bakery, og i New York er han især blevet berømt. Mange fans tager turen fra New York til New Jersey for at besøge det kendte bageri. Cake Boss har også Carlo’s Bake Shop i New York, lige i Manhattans centrum, så nu behøver fans ikke at forlade byen for at kunne smage på lækkerierne.

Contents

Carlo’s Bake Shop i New York

På grund af tv-serien Cake Boss og Carlo’s Bakery’s popularitet åbnede Buddy Valastro i 2013 Carlo’s Bake Shop på Manhattan. De sælger specialiteterne fra Carlo’s Bakery samt kaffe og te. Besøg Carlo’s New York Bake Shop på Times Square.

Hvordan kommer jeg til Carlo’s Bake Shop

Du kan finde Carlo’s Bake Shop på Times Square. Bageriet ligger centralt og er nemt at nå med metroen. Stå af på Times Square & 42 St subway station; flere subway-linjer stopper her

.Carlo’s Bakery Cake Boss i New York - Carlo's Bake Shop Carlo’s Bakery Cake Boss i New York - Bageriet

Carlo’s Bake Shop specialiteter

En af specialiteterne er helt sikkert cannoli. Dette typisk italienske stykke bagværk består af sammenrullet kage med lækkert cremefyld. Prøv også en Lobster Tail, der også er et stykke italiensk bagværk, og som er formet som en hummerhale. Lobster Tail er Buddy’s egen favorit, så det vidner om, hvor god den er! Der er også masser af andet bagværk, cookies og kager, der nok skal få mundvandet til at løbe, så det sværeste bliver at vælge.

Carlo’s Bakery Cake Boss i New York - Indenfor Carlo’s Bakery Cake Boss i New York - Kager

Carlo’s Bakery

Det originale Carlo’s Bakery ligger i Hoboken, New Jersey. Det åbnede i 1910 og blev i 1964 købt af den italiensk-amerikanske familie Valastro i 1964. Carlo’s Bakery er et familieforetagende, hvor hele familien Valastro arbejder under ledelse af 4. generations konditoren Buddy Valastro.

Cake Boss

Det originale Carlo’s Bakery har lagt kulisse til reality-serien “Cake Boss” på kanalen TLC siden 2009. I tv-serien kan du se, hvordan Buddy sammen med sine fire søstre og tre svogre driver bageriet. I hver episode bager Buddy og hans team fantastiske kager til bryllupper og andre særlige lejligheder. Og det er vel og mærke ikke cannoli, jeg snakker om, men fuldstændigt forrygende kagekreationer. Nogle er endda meterhøje og har elementer, der bevæger sig. Da jeg blev gift, bestilte vi naturligvis vores bryllupskage fra “the one and only” Cake Boss. Resultatet blev som forventet, og vigtigst af alt smagte kage utroligt lækkert.

Bageriet i Hoboken er blevet en turistattraktion takket være TLC-showet. Udover smukt dekorerede kager laver Carlo’s Bakery også andre lækkerier som italienske kager, cupcakes og småkager.

Hvordan kommer jeg til Carlo’s Bakery?

Carlo’s Bakery ligger i Hoboken i New Jersey, på den anden side af Hudson River. Du kan komme dertil med PATH-tog eller bus fra Manhattan. Fra 33rd Street kører der PATH-tog direkte til Hoboken, New Jersey. For at komme hen til den station, kan du tage til 34th St – Herald Sq (subway-linje N, Q og R), og gå derfra (cirka 1 minut). Stig af toget ved den sidste station, Hoboken, og gå det sidste stykke vej til bageriet (cirka 3 minutter).

Vil du tage bussen til Carlo’s Bakery, så kan du tage linje 126 til Hoboken-PATH. Den kører fra Port Authority Bus Terminal (42nd St & 8th Ave). Stig af ved stoppestedet Washington St – Newark St, og gå herfra til bageriet (cirka 1 minut). Turen med NJ Transit bus tager omkring 20-30 minutter.

New Jersey Tour med besøg i Carlo’s Bakery

Vil du gerne besøge Carlo’s Bakery og se, hvad New Jersey ellers har at byde på? Så book denne tur! Den starter i Manhattan, hvor du kører med bus til New Jersey. På turen bliver der gjort holdt ved blandt andet Carlo’s Bakery (hvor du får tid til at sætte tænderne i nogle af Buddys kreationer) og Empty Sky Memorial, hvorfra du har en smuk udsigt over New Yorks skyline.

Book New Jersey Tour med besøg i Carlo’s Bakery her


Tip:
En anden berømt italiensk-amerikaner i New Jersey, selvom han er fiktiv, er selvfølgelig Tony Soprano. Hvis du er fan af serien, er The Sopranos Tour en sjov måde at se flere berømte steder i New Jersey på.

Carlo’s Bakery Cake Boss i New York - Min bryllupskage Carlo’s Bakery Cake Boss i New York - Lagkager

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev