City Climb at Edge i New York

Køb billetter nu
City Climb at Edge i New York

City Climb på Edge i New York er for de virkelige vovehalse- Bestig Edge for at komme op til New Yorks højeste udendørs punkt og læn dig ud over kanten. Se byen for dine fødder, og beundr udsigten i det fjerne. Forbered dig på at føle dig helt uovervindelig under City Climb i New York.

Book dine billetter til City Climb på Edge her

City Climb at Edge i New York

Under City Climb går du i seletøj op ad en trappe på siden af bygningen i 365 meters højde. På toppen af skyskraberen i Hudson Yards vil du kunne læne dig ud over kanten og se New York City og de omkringliggende stater. Du kan tage på City Climb på Edge både om dagen eller om aftenen.

På toppen af Edge

Efter at din sele er blevet kontrolleret af flere personer, hvilket får dig til at føle dig meget tryg, går du ud. I træder en efter en op på en platform, hvor i for første gang kan se lige ned over kanten. Imens fortæller en af instruktørerne jer om det, I kan se. Herefter begynder klatringen op til toppen. Ved hjælp af en trappe på siden af skyskraberen i Hudson Yards går I op til “The Apex”, som ligger i 365 meters højde. Halvvejs oppe ad trappen, hold en pause for at nyde udsigten. Når du når til toppen, kan du læne dig frem og tilbage over kanten, mens der bliver taget billeder og videoer af dig. Da jeg besøgte City Climb, var jeg der i 45 minutter.

City Climb at Edge i New York - Sikkerhed City Climb at Edge i New York - Trapper

Sikkerhedstjek

I alt vil du bruge ca. To timer på denne uforglemmelige aktivitet. En stor del af denne tid går til forklaringer og de mange sikkerhedskontroller. Ved ankomsten får du først en alkoholtest, så du kan ikke drikke nerverne væk på forhånd. Derefter får du en dragt på og skal tage alt andet af: ure, halskæder, ringe, øreringe osv. Du kan opbevare alle dine ejendele i et skab. Dette gælder også din telefon og dit kamera; intet må tages med ovenpå. Bare rolig, en instruktør vil tage billeder og filme hele oplevelsen. Efter turen vil du modtage videoen og få mulighed for at købe billederne.

Erics tip: City Climb koster mange penge men er en utrolig unik oplevelse. Du står på det højeste udendørs punkt i New York og kigger udover kanten. Dette er en oplevelse du aldrig vil glemme. Derudover var alting meget velorganiseret: Personalet var meget præcise og jeg følte mig super tryg.

City Climb at Edge i New York - Apex City Climb at Edge i New York - Observationsdæk

Praktisk Information

En billet til observationsdækket Edge er inkluderet i billetten til City Climb. Hvis du tager afsted med en gruppe, men nogle af dem ikke har lyst til at prøve City Climb, er det ikke ngoet problem! Du kan købe individuelle billetter til Edge her, så din familie og/eller venner kan se dig læne dig ud over kanten og fange det unikke øjeblik.

  • Lokation: Du kan komme ind på Edge på Level 4 ved The Shops % Restaurants på Hudson Yards
  • Varighed: Højst 2 timer
  • Restriktioner: Højde mellem 1.49 og 2.04 meter. Max. vægt 140 kg.
  • Aldersgrænse: 13 år og ældre

Book dine billetter til City Climb på Edge her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev