Hudson Yards i New York

Hudson Yards i New York

Hudson Yards i New York er Manhattans nyeste kvarter. Hudson Yards ligger ved High Line Park, på den vestlige side af Midtown Manhattan. Kvarteret afgrænses af 30th Street mod syd, 43rd Street i nord, West Side Highway mod vest samt Eighth Avenue i øst. De fleste af seværdighederne i Hudson Yards ligger dog i et mindre område, der kun dækker et par blokke. Hudson Yards består primært af skyskrabere, som bruges delvist til beboelse og delvist til kontorer. Flere byparker er blevet anlagt mellem bygningerne. Derudover er der kommet flere seværdigheder, der er et besøg værd. Hvis du vil køre til Hudson Yards med subway, så kan du tage linje 7. Den stopper ved den eneste subway-station i området: 34th Street – Hudson Yards Subway Station.

Edge Observation Deck

Edge Hudson Yards Observation Deck er er et imponerende observationsdæk på den 100. etage i skyskraberen 30 Hudson Yards. Edge Observation Deck er en udendørs udsigtsplatform, der rager ud fra bygningen i 335 meters højde. Herfra kan besøgende se Manhattan fra et helt nyt perspektiv. Du bliver blæst bagover af den fantastiske udsigt, som de lidt skrå vinduer og det delvist transparante gulv sikrer.

Hudson Yards i New York - Vessel Hudson Yards i New York - Edge Observation Deck

City Climb at Edge

Daredevils kan deltage i City Climb at Edge i New York. Du vil klatre til toppen af ​​30 Hudson Yards, der ligger over Edge-observationsdækket. Under Byklatringen går du, i sele, via en trappe på siden af ​​bygningen til 365 meters højde. Øverst kan du læne dig ud over kanten for at nyde udsigten over New York City og de omkringliggende stater. Vær forberedt på at føle, at du er på et af de højeste steder i byen.

Book dine billetter til City Climb at Edge her

Hudson Yards Vessel

Vessel er et blikfang i kvarteret. Det er et bygningsværk, der består af 154 forbundne trapper og 80 udsigtsplatforme, og hvis facon ligner en bikube. Det ligger i hjertet af Hudson Yards, og du kan bestille Hudson Yards Vessel billetter via min hjemmeside. Efter den officielle åbning er Vessel blevet en populær attraktion, som fascinerer tusinder af besøgende hver eneste dag. Bygningsværket er omgivet af den såkaldte Public Square and Gardens. Trænger du til en pause efter at have besteget de mange trappetrin? Så slå dig ned på en bænk i denne bypark, og nyd det summende Hudson Yards.

The Shops & Restaurants at Hudson Yards

I The Shops & Restaurants at Hudson Yards kan shopaholics pleje shoppegenet! Shoppingcentret ligger mellem 10 Hudson Yards, 30 Hudson Yards og Vessel, og det byder på 7 etager med butikker og spisesteder. The Shops & Restaurants at Hudson Yards har en luksuriøs atmosfære, men der er også billigere mærker som H&M, UNIQLO og Banana Republic.

Hudson Yards i New York - The Shops & Restaurants Hudson Yards i New York - Mercado Little Spain

Mercado Little Spain

Når du har besøgt de forskellige seværdigheder og butikker i Hudson Yards, så trænger du formentlig til et lille hvil. Det er Mercado Little Spain det perfekte sted at få. På dette overdækkede spanske  marked er der en masse forskellige steder at spise med eksempelvis tortillas og empanadas samt et udvalg af spansk skinke og ost.

The Shed

The Shed er endnu en imponerende bygning i Hudson Yards. The Shed kan bedst beskrives som et kulturcenter. Her lægges der scene til originalkunst inden for alle mulige kunstformer, henvendt til alle mulige slags mennesker. Eksempelvis arrangeres der udstillinger, og der er forskellige typer shows og film, du her kan se. Taget på The Shed kan rokeres for at justere bygningens facon, så det passer til det, der er på programmet indendørs.

Camp

Camp er ikke den typiske legetøjsbutik. Børn kan lege med legetøjet, opdage forskellige temaområder og deltage i forskellige aktiviteter. Derudover kan børn også lege i butikken. Der er rutsjebaner, klatrevægge og en Jeep de kan sidde i. Der er altid fest i musikrummet, på grund af diskoteket. CAMP har fire forskellige temaer, som skifter hver 8. til 12. uge.

Erics tip: Hudson Yards tilbyder alle slags seværdigheder og aktiviteter, og alle er tæt på hinanden. Derudover er det nemt at rejse hertil, med metrolinje 7. Takket være det varierede udvalg af ting, der findes, er her noget for enhver smag. Hudson Yards er værd at tjekke ud, selvom du kun skal bruge toilettet. Du kan udforske dette område ved at deltage i “High Line Park – Hudson Yards” vandreruten, du finder i min app Eric’s New York. Åbn appen og tryk på “Vandrerute” for at finde ruten. Udover Hudson Yards besøger du også Chelsea og Hell’s Kitchen.

Hudson Yards i New York - Butik Hudson Yards i New York - The Shed

Hoteller i Hudson Yards

Hudson Yards er et ret lille kvarter med mange kontorbygninger. Der er derfor ikke det store udbud af hoteller. Dog er der et hotel i Hudson Yards, hvor du kan nyde et luksuriøst ophold: Equinox Hotel New York. Her betaler du mindst 600 $ per nat, men til gengæld får du den ultimative komfort med bl.a. luftfiltrering og økologiske madrasser.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev