2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Cruise i skumringen i New York (1,5 time)

Cruise i skumringen i New York (1,5 time)

Køb billetter nu
Cruise i skumringen i New York

Dette cruise i skumringen i New York varer 1,5 time, og det er en meget passende længde, hvis du har flere planer for aftenen. Glæd dig til at se Manhattans skyline fra et nyt perspektiv, og lær noget nyt om New York fra guiden ombord. Hvis du er heldig, har din bådtur den perfekte kombination af romantik (solnedgangen) og storslåethed (synet af Manhattans lys der langsomt tændes). Du får byen at se på en helt ny måde, og det er et syn, du sent vil glemme. Båden stævner ud fra Pier 78, der godt kan være lidt svær at finde. Sørg derfor for at have et kort med, eller tag en taxa derhen.

Denne bådtur er ikke tilgængelig i øjeblikket
Et godt alternativ er Happy Hour Cruise

Se Frihedsgudinden tæt på

Fra Pier 78 sejler du rundt om tippen på Manhattan forbi ikoniske bygninger som Empire State Building, Chrysler Building og FN’s hovedkvarter. Herefter går turen tilbage mod Frihedsgudinden. På denne sejltur kommer du meget tættere på den imponerende Frihedsgudinde, end du gør på den gratis færge Staten Island Ferry. Fremme ved Frihedsgudinden er der desuden tid til at tage billeder. Har du lyst til en kold øl, kan du købe sådan en inde på båden på 5 $.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet til bådturen.

  • Denne bådtur er sæsonbestemt
  • Varighed: 1,5 time
  • Afgangssted: Pier 78
  • Afgangstid: dagligt klokken 18.00

Cruise i skumringen i New York - Frihedsgudinden ved solnedgang Cruise i skumringen i New York - Solnedgang over New York

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter