Deno’s Wonder Wheel Amusement Park i Coney Island

Denos Wonder Wheel Amusement Park i Coney Island

Deno’s Wonder Wheel Amusement Park i Coney Island er en forlystelsespark på stranden. Denne forlystelsespark i New Yorks Coney Island er berømt for pariserhjulet af samme navn, men byder også på forlystelser som Phoenix Roller Coaster og Spook-A-Rama. I Deno’s Wonder Wheel betaler du pr. forlystelse, og priserne kan variere.

En tur i Wonder Wheel er inkluderet i prisen på New York Pass.

Contents

Deno’s Wonder Wheel i New York

I 1920 åbnede et af de første pariserhjul på Coney Island. Forlystelsen, der blev kaldt Wonder Wheel, blev snart ikonisk. i 1938 købte Denos Vourderis forlystelsesparken og ændrede navnet til Deno’s Wonder Wheel. Han udvidede forlystelsesparken til at omfatte mere end tyve forlystelser for alle aldre. Deno’s Amusement Park har også været optagelsessted for bl.a. Men In Black 3, The Blacklist og Wonder Wheel.

Seværdigheder i Deno’s Wonder Wheel Amusement Park

I Deno’s Wonder Wheel Amusement Park finder du forlystelser for både store og små; det store pariserhjul, en karrusel, rutsjebaner og meget mere. Forlystelsesparken kan sammenlignes med et tivoli. Coney Island er stedet for underholdning i New York. Nogle attraktioner har været her i over hundrede år og er blevet berømte af samme årsag.

Denos Wonder Wheel Amusement Park i Coney Island - seværdigheder Denos Wonder Wheel Amusement Park i Coney Island

Wonder Wheel

Deno’s Wonder Wheel er en verdensberømt attraktion og er blevet erklæret et NYC Landmark, hvilket giver pariserhjulet en beskyttet status. Du kan beundre New Yorks skyline fra 45 meters højde. Det særlige ved dette pariserhjul er, at 16 af de 24 vogne bevæger sig. De svingende vogne glider hen til midten af hjulet, og når hjulet drejer, glider de hen mod pariserhjulets omkreds. De andre otte vogne står stille.

En tur i Wonder Wheel er inkluderet i prisen på New York Pass.

Phoenix Roller Coaster

Flyv med en hastighed på 53 kilometer i timen i rutsjebanen Phoenix. Denne rutsjebane blev bygget af et hollandsk firma og åbnede i 2021. Phoenix i Deno’s Wonder Wheel er tilgængelig for hele familien. I Phoenix hænger dine fødder frit i luften, og du kan næsten røre ved Deno’s Wonder Wheel på grund af de vilde sving, som rutsjebanen tager.

Spook-A-Rama

Hvis du tør, kan du tage en tur i Spook-A-Rama gennem det hjemsøgte hus fyldt med skeletter, store rotter og andre skræmmende scener. Kanoner affyres, og zombier stiger op fra en kiste. Hop ind i en gammel trætønde, der bruges som vogn, og lad det komme over dig.

Erics tip: “Udover de forskellige forlystelser kan du også få noget at spise i forlystelsesparken, f.eks. en pizza på Famiglia Pizzaria, noget sødt på Deno’s Sweet Shoppe eller en verdensberømt hotdog på Nathan’s. Hotdogs er helt sikkert værd at prøve!”

Denos Wonder Wheel Amusement Park i Coney Island - Nathans berømte Hot Dog Denos Wonder Wheel Amusement Park i Coney Island - Snack Bar

Praktiske oplysninger

Deno’s Wonder Wheel ligger mellem forskellige sektioner af den anden forlystelsespark i Coney Island: Luna Park. Billetter til forlystelserne kan købes ved en billetluge. Du kan betale med kontanter eller kreditkort.

Coney Island er let at komme til med metroen. Linjerne N, D, F eller Q fører dig til Coney Island metrostation, som også er det sidste stop. Herfra skal du gå til boulevarden, hvor indgangen til Deno’s Wonder Wheel Amusement Park ligger.

  • Lokation: Coney Island
  • Åbningstider: Deno’s Wonder Wheel er åben fra slutningen af marts/start april til slutningen af oktober

Hvor meget koster entréen til Deno's Wonder Wheel Amusement Park?

Det er gratis at komme ind i Deno's Wonder Wheel Amusement Park. Du betaler pr. forlystelse.

Er Deno's Wonder Wheel i Coney Island let at komme til?

Deno's Wonder Wheel i Coney Island er let at komme til med metroen.

Hvad er Deno's Wonder Wheel i New York?

Deno's Wonder Wheel i New York er en forlystelsespark, hvor man kan finde det berømte pariserhjul Wonder Wheel. Læs mere her.

Hvad er forskellen på Luna Park og Deno's Wonder Wheel i Coney Island?

Begge forlystelsesparker ligger på Coney Island, men byder på forskellige attraktioner. Læs mere her.
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev