Luna Park på Coney Island billetter

Køb billetter nu
Luna Park på Coney Island billetter

Du kan købe dine billetter til Luna Park på Coney Island online. I denne berømte forlystelsespark i New York kan du prøve attraktioner med fart på, for eksempel rutsjebanen “Cyclone” og du kan ræse med gokarts. Du kan også prøve en tur på karrusellen eller spille ringspil. For at besøge forlystelsesparken på Coney Island Beach skal du købe en adgangsbillet til Luna Park.

Køb dine billetter til Luna Park her

Contents

Luna Park i New York

I starten af det tyvende århundrede åbnede flere forlystelsesparker på Coney Island. I 1944 ødelagde en omfattende brand store dele af parkerne, men heldigvis overlevede mange af de ikoniske forlystelser, såsom The Cyclone rutsjebanen fra 1927 og Nathan’s berømte hotdog bod. I 2010 åbnede et nyt Luna Park med over 25 attraktioner. Forlystelsesparken ligger på en boulevard fyldt med kitsch butikker og spisesteder.

Attraktioner i Luna Park

I Luna Park er der noget for enhver smag. Fra hurtige rutsjebaner til gokarts og fra karusseller til en spillehal. Man kan sammenligne parken med et tivoli. I over 100 år har Coney Island været stedet for forlystelser i New York, hvilket har gjort nogle af attraktionerne berømte.

Luna Park på Coney Island billetter - Forlystelsespark Luna Park på Coney Island billetter - Forlystelsespark attraktion

Rutsjebanen af træ, The Cyclone

The Cyclone er ikke kun verdens tredje hurtigste rutsjebane, den er også et officielt New York vartegn med beskyttet status. Men en fart på 96 km i timen, stejle bakker, skarpe sving og 27 højdevariationer vil denne tur med garanti være en oplevelse, der kilder i maven. Coney Islands ‘Big Momma’ er helt sikkert et besøg værd, når du besøger Luna Park.

Sling Shot

Navnet på denne attraktion siger det hele; Med en katapult bliver du skudt hele 45 meter op i luften med mere end 144 km i timen. Denne runde konstruktion med elastikbånd på begge sider vil få dig til at føle, at du flyver!

Thunderbolt

Hvis du er fan af rutsjebaner, så kan jeg varmt anbefale at prøve Thunderbolt. Denne rutsjebane har et fald på 90 grader, skarpe sving og nok G-kraft til at få adrenalinen til at pumpe.

Erics Tip: Det er bedst at besøge Luna Park på en hverdag. Her er der færre mennesker, og du skal ikke stå i kø så længe. På den måde kan du opleve alle attraktionerne på én dag.

Praktisk information

Luna Park er inddelt i flere forskellige områder med Deno’s Wonder Wheel Amusement Park i midten. Du kan veksle din billet til et adgangsarmbånd ved et af Guest Service vinduerne. Armbåndet giver dig fri adgang til alle attraktioner i Luna Park, dog koster enkelte steder ekstra. Coney Island Amusement Park er perfekt at besøge med børn, da der er attraktioner for alle.

Du kan komme til Coney Island med metro. Stationen er det sidste stop for linje D, F, N og Q. Herfra kan du nemt gå til Luna Park, som har flere indgange.

  • Beliggenhed: Coney Island
  • Åbningstider: Luna Park har åben fra slutningen af marts/starten af april til slutningen af oktober.

Køb dine billetter til Luna Park her

Luna Park på Coney Island billetter - Sjovt Luna Park på Coney Island billetter - indgangsbilletter

Hvad koster billetter til Luna Park på Coney Island?

Billetter til Luna Park koster fra 469 kr. Læs mere her.

Er det nemt at komme til Luna Park på Coney Island?

Du kan komme til Luna Park via metro.

Hvad er Luna Park i New York?

Luna Park er New Yorks mest berømte forlystelsespark ved Coney Island Beach. Læs mere her.
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev