Disney Store på Times Square

Disney Store på Times Square

Disney Store i New York er Disneys legetøjsbutik på Times Square. Her kan du bl.a. købe flotte Elsa-kjoler, Toy Story-figurer og Find Nemo-spil. Du kan naturligvis også købe merchandise fra de nyeste Disney-film. Butikken på Times Square er Disneys flagship store i New York. Det er ikke blot et godt sted at shoppe med børn, men den imponerende indretning gør bestemt også butikken en oplevelse værd. Her kan både børn og voksne lade sig fortrylle af Disney magiske univers.

Disney legetøj i New York

Disney Store på Times Square strækker sig over to etager og byder på dukker, tøj og en masse andre Disney-produkter. Her kan du finde alle mulige ting med din yndlings Disney-film som tema – fra Frozen til Peter Pan og fra Wall-E til The Lion King. Hvor end du kigger hen, er hylderne bugnende fulde af Disney-legetøj og merchandise. På 2. etage finder du endda et prinsesseslot, der med garanti vil imponere enhver lille prinsesse. Der er også en masse for drenge i den farverige butik – bl.a. biler fra filmen af samme navn (Cars) og en Marvel Comics-afdeling. Medarbejderne i butikken er meget entusiastiske og opfordrer jævnligt til Disney-fællessang, hvor du endelig bare skal synge med! Har du lyst til at fortsætte shoppingturen efter besøget i Disney Store? Så kan du passende tage ind i den nærliggende M&M’s Store.

Disney Store på Times Square - Prinsesseslot Disney Store på Times Square - Krus

Erics tip: “Disney Store på Times Square er ikke en kæmpestor butik. Alligvel er den er bestemt værd  at lægge vejen forbi, hvis du er i området – især hvis du rejser med børn. Butikken byder på noget for ethvert budget. Selvom du ikke har lyst til at bruge en formue, kan du alligevel få en fin Disney-souvenir med hjem.”

Udover Disney Store er der mange andre legetøjsbutikker i New York, som du kan besøge.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev