Legetøjsbutikker i New York

Legetøjsbutikker i New York

Legetøjsbutikker i New York er sjove at besøge for både unge og gamle. Nogle af de største legetøjsbutikker findes i byen og er helt sikkert et besøg værd, især hvis du rejser til New York med børn. Legetøjsbutikkerne i New York sælger ikke blot legetøj, der er ofte meget mere at se og lave!

Contents

FAO Schwarz New York

Den største legetøjsbutik i New York er FAO Schwarz. Den ikoniske butik har eksisteret i byen siden 1870 og er en af de ældste legetøjsbutikker i USA. Legetøjsbutikken tilbyder ekstraordinært, unikt legetøj, til alle aldre fra hele verden. Udover legetøj har legetøjsbutikken i Rockefeller Center også ekstra funktioner, såsom et gulvklaver, der begynder at spille, når du træder på tangenterne.

Legetøjsbutikker i New York - FAO Rockefeller Center Legetøjsbutikker i New York - FAO Schwarz

LEGO Store

LEGO Store i New York er stedet at besøge, hvs du eller dine børn er LEGO fans. Butikken har flere steder rundt i byen, men Rockefeller Center er den største. Her finder du en minifigurfabrik, hvor du kan lave din egen skræddersyede LEGO figur. I LEGO Brick Lab kan børn, mod et ekstra gebyr, bygge deres egen kreation og derefter se det komme til live i laboratoriets virtuelle verden.  Desuden kan næsten alt LEGO købes i butikken. Du kan også besøge LEGOLAND New York.

Legetøjsbutikker i New York - LEGO

Nintendo Store

Nintendo Store i New York ligger nær Rockefeller Center og tilbyder alt, hvad der har med videospil at gøre. Her kan du prøve spil og merchandise fra spillene. Der er også et udstillingsmontre, hvor du kan se alle de spillekonsoller, der er blevet udgivet gennem årenes forløb.

Legetøjsbutikker i New York - Nintendo Store Legetøjsbutikker i New York - Nintendo

CAMP, A Family Experience Store

Legetøjsbutikken CAMP har flere steder i New York. CAMP er en oplevelse for hele familien. Børnene kan ikke blot lege med legetøjet, men de kan også lege i butikken, da der er rutsjebaner, klatrestativer og en bil, som børnene kan sidde i. Legetøjsbutikken arbejder med flere forskellige temaer, som skifter hver 8. til 12. uge. Når man skal til New York med børn, kan jeg varmt anbefale et besøg i denne butik.

Harry Potter Store

Harry Potter Store ligger placeret på bagsiden af Flatiron Building. Enhver Harry Potter fan kan forkæle sig selv i flagskibsbutikken, der tilbyder alle mulige produkter, såsom Hogwarts-kapper, chokoladefrøer og Bertie Bott´s Every Flavour Beans. Du kan endda prøve endda rigtig Butterbeer her.

Legetøjsbutikker i New York - Harry Potter Store Legetøjsbutikker i New York - Harry Potter butik

M&M’s Store

M&M’s Store i New York er enhver chokoladeelskers paradis. I den store slikbutik på Times Square finder du en væg fuld af alle mulige farver og smagsvarianter af M&M’s, hvor du kan sammensætte en pose med dine yndlingsfarver af M&M’s. Udover slik sælger de også alle former for merchandise, f.eks. køkkenudstyr og tilbehør.

Disney Store

Disney Store i New York er et sted for både unge og gamle. Legetøjsbutikken på Times Square er et unikt sted for børn at lege i og består af to etager fyldt med bamser, tøj og meget andet Disney-legetøj.

Legetøjsbutikker i New York - MMs Store Legetøjsbutikker i New York - Disney

Er der legetøjsbutikker i New York?

Der er flere forskellige legetøjsbutikker i New York. Læs mere her.

Hvor er den ældste legetøjsbutik i USA placeret?

Den ældste legetøjsbutik i USA er FAO Schwarz i New York. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev