M&M’s Store på Times Square

M&M’s Store på Times Square

M&M’s Store på Times Square må du ikke gå glip af på din tur til New York. Den kæmpestore butik har M&M’s i alle mulige farver og smagsvarianter, fyldt med mælkechokolade, mørk chokolade, puffede ris, mint, peanuts, mandler, appelsin, kokos, saltstænger, kirsebær. Kanel, hindbær og peanutbutter. Det er ikke uden grund disse små lækkerier er så populære. M&M’s har eksisteret siden omkring 1941, og en af de største M&M’s-butikker ligger på Times Square, i hjertet af New York.

Contents

M&M’s Store i New York

M&M’s Store i New York ligger midt på Times Square. Det er det helt rette sted at tage til, hvis du er vild med chokolade. Butikken er på mere end 2.300 kvadratmeter, fordelt over tre etager. Her er der et stort udvalg af M&M-produkter; foruden M&M’s-chokolade er der tøj, smykker, ting til hjemmet og meget andet.

M&M’s-fans kan designe deres egne M&M’s med en personlig tekst, og der er en lang række billeder at vælge mellem. Butikken har en printer, som sørger for, du har dine selvdesignede M&M’s inden for få minutter. På ens personliggjorte M&M’s kan man bl.a. få printet “Big Apple”, “I Love NY”, Frihedsgudinden og logoer fra byens sportshold (f.eks. New York Giants, New York Jets, New York Yankees, New York Mets).

M&M’s Store på Times Square - shopping M&M’s Store på Times Square - M&M

Historien bag M&M’s

M&M’s blev opfundet af Forrest Mars Sr. i 1930’erne. Han blev inspireret, da han så soldater i Den Spanske Borgerkrig spise chokoladeknapper, som havde en hård skal for at forhindre chokoladen i at smelte. Forrest Mars Sr. fik patent på idéen i marts 1941, og straks startede han en produktion af M&M’s i New Jersey. Oprindeligt hed firmaet M&M’s Limited. M&M’s er lavet af chokolade fra Hershey’s Chocolate. Navnet M&M’s kommer sig af forbogstavet i efternavnet på Mars selv og Bruce Murrie (søn af Hershey’s Companys daværende ejer, William F.R. Murrie).

M&M’s med peanutbutter blev introduceret i 1954, men dengang var de blot dækket af chokolade og fandtes ikke i forskelige farver. Alle de andre farver og smagsvariationer kom først til meget senere. Da M&M’s med peanutbutter – ledsaget af sloganet “Melts in your mouth, not in your hand” – blev en succes, begyndte M&M’s at lave dem i farverne rød, gul og grøn.

Praktisk information

  • Sted: 1600 Broadway, på hjørnet af Broadway og 48th Street
Erics tip: “Pas på med ikke at få fyldt alt for mange M&M’s i din slikpose! Du synes måske ikke, du har taget så mange, men ved kassen kan det blive en dyr fornøjelse. Butikken har et fantastisk udvalg af M&M’s, men de er lidt dyre.”

Udover M&M’S Store er der mange andre legetøjsbutikker i New York, som du kan besøge.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev