Elektronik og gadgets i New York

Elektronik i New York

Det er sjovt at shoppe gadgets og elektronik i New York, og ofte er priserne også lavere end i Danmark. Der er mange elektronikbutikker, der er værd at besøge, selv hvis du ikke har planer om at bruge særligt mange penge. Jeg kan på ingen måde anbefale at købe elektronik og gadgets i butikkerne omkring Times Square og Empire State Building. Hvis du kommer ind en butik, der også sælger souvenirs, så se at komme ud derfra med det samme! De lokker dig ind i butikken med lave priser. Når du så finder noget, du vil have, siger de, det er udsolgt og prøver at sælge dig noget, der er dyrere. Produkterne kan også være brugte, og ofte er der ingen garanti på dem. Hold dig derfor til autoriserede forhandlere, så du ikke risikerer at smide penge ud af vinduet.

B&H Photo Video Pro Audio

B&H Photo er et paradis for alle professionelle fotografer og amatørfotografer. De har et bredt udvalg af kameraer, objektiver og andet tilbehør til gode priser, og personalet er meget hjælpsomt. Deres speciale er fotoudstyr, men de sælger også computere, lyd- og videoudstyr, mobiltelefoner, tablets og anden elektronik. Bemærk, at de har lukket på fredage fra kl. 14.00 og på lørdage på grund af den jødiske sabbat.

Du kan få en gave, hvis du køber for over 50 $ i butikken. Vis koden E209744 og din kassebon til personalet i turistskranken ved udgangen for at få gaven.

Elektronik i New York - B&H Elektronik i New York - Apple Store Grand Central

Apple Store

Hvis du vil køve en iPhone, iPad, iPod eller et andet produkt fra Apple, så tag til en Apple Store. På den måde er du sikker på, du køber et ægte Apple-produkt med garant. Hvis du tager ind i Apple Store på Fifth Avenue eller i Grand Central Station, så kan du også nyde selve butikkens imponerende design.

Hammacher Schlemmer

Hammacher Schlemmer åbnede i 1848 og var dengang et byggemarked. I dag er det et af de mest usædvanlige og sjove steder at handle i New York. Her finder du computere, tablets, kameraer og mange andre slags elektronik, men også alle mulige specielle gadgets. Elektriske proptrækkere, ørevarmere med indbyggede hovedtelefoner, bærbare minivaskemaskiner og massevis af andre ting, du nok ikke før, har tænkt du manglede, men måske alligevel føler dig fristet til at købe. Det er et rigtigt godt sted at købe gaver, og de har tilmed en livslang garanti på mange af produkterne.

Best Buy

Best Buy er en af USA’s største forhandlere og er en konkurrent til Amazon. Best Buy fokuserer på fysiske butikker, mens Amazons hovedfokus er på nethandel. I New York har Best Buy 10 butikker, hvor du kan købe computere, tv’er, kameraer, mobiltelefoner og endda vaskemaskiner og kaffemaskiner. Det er også et af de få steder, du kan købe taletidskort og telefoner uden abonnement.

Erics tip: Vær opmærksom på, at elektroniske apparater fra USA bruger 110 volt, og at de har et amerikansk stik. Du skal derfor have en adapter for at kunne bruge produkterne i Danmark. Husk også på, at du må tage varer med hjem for maks. 3.250 kr. uden at skulle betale told. Når du shopper elektronik i New York, skal du huske på, at de viste priser ikke inkluderer New York-momsen (8,875%). Momsen bliver lagt til ved kassen.

Elektronik i New York - Best Buy Elektronik i New York - Apple Store

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev