Apple Store i New York

Apple Store i New York

Hvor kan du købe en iPad, iPhone eller MacBook i New York? Der er mange små butikker, der sælger disse produkter, men det er bedst at købe dem i en Apple Store i New York. Priserne er ikke meget anderledes her end i de små butikker. Når du køber fra en Apple Store, så er du dog sikker på, du får kvalitetsvarer. Det er ikke altid muligt for folk, der ikke bor i USA, at købe en iPhone. Det skyldes, at man nogle gange kun kan købe iPhones i forbindelse med et telefonabonnement. iPods, iPads og MacBooks er dog nemme at købe her. Du kan også købe en AppleCare Protection Plan (udvidet service- og supportdækning) til dit produkt, da det også er tilgængeligt for kunder, der bor uden for USA.

Apple Store lokaliteter i New York

Der er flere Apple Stores på Manhattan. Flagship-butikken ligger på 767 Fifth Avenue. Denne berømte Apple Store har en imponerende glasindgang og er for nylig gennemgået en totalrenovering. Den største Apple Store i New York ligger på 401 West 14th Street i Meatpacking District. Vil du gerne kombinere dit besøg i en Apple Store med shopping i andre butikker? Så er det Macy’s, du skal tage til. Her finder du produkter fra Apple i stueetagen, mellem afdelingerne med parfume og kosmetik. På en shoppingtur er det også oplagt at tage ind i Apple Store i Westfield World Trade Center. Apple-produkternes stilfulde design passer perfekt ind med shoppingcentrets moderne arkitektur.

Grand Central Apple Store

Apple-butikken med den mest specielle placering er uden tvivl den i Grand Central Terminal. Her kan du ser nærmere på de forskellige iPhones, iPads og MacBooks med den verdensberømte station som kulisse. Udover nævnte butikker, er de tre øvrige Apple Stores på Manhattan på Upper East Side, Upper West Side og i SoHo. For inkarnerede Apple-fans er New York dermed et rent paradis!

Erics tip: Bemærk, at der til den viste pris lægges 8,875% i sales tax (moms) ved kassen. Det vil eksempelvis sige, at en iPad, der står til at koste 499 $, faktisk koster 543,29 $. Desuden har amerikanske varer naturligvis amerikanske stik, opladere osv. Når du køber et produkt fra Apple Stores i New York, så husk derfor på, at du skal bruge en adapter eller en anden oplader, for at kunne bruge produktet hjemme i Danmark.

Apple Store i New York - West 14th Street Apple Store i New York - Grand Central

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev