Brunch i New York

Køb billetter nu
Brunch i New York

Brunch i New York er en af de ting, som newyorkere elsker at lave i weekenden. NYC-brunch omfatter mimosa og selvfølgelig snacks. Fra pandekager til avocado toast, brunch har det hele. Under din tur til New York er det meget sjovt at tage til brunch i weekenden.

Contents

Hvad indebærer brunch?

Brunch i New York er en almindelig ting at gøre. Newyorkere mødes med venner og/eller spiser og drikker deres tømmermænd væk. Brunch er en kombination af morgenmad og frokost, deraf navnet brunch. Brunch starter normalt efter kl 12.00. Det er også det tidspunkt, hvor der må serveres alkohol i New York. Brunch varer ca. Indtil kl 16.00. Et velkendt udtryk er “bottomless brunch”. Det betyder, at der vil være uendeligt udbud af mimosaer eller en anden drink. Tjernene vil sørge for, at dit glas aldrig er tomt. Alt fra afslappende brunch til boozy drag-brunches, New York har alt.

Brunch i New York

Der er flere forskellige brunchsteder i New York. Nogle har et tema, det kunne være en drag brunch, andre er klassiske eller med levende musik. Det er meget sjovt at gøre med venner eller din elskede. Da brunch i New York er meget populært, er det smart at booke din brunch på forhånd.

Se alle mulighederne for brunch i New York her

Erics tip: Min erfaring er, at det er meget svært at finde et sted at få brunch, hvis du ikke har reserveret bord. Derfor skal du altid reservere et brd på forhånd. Hvis du ikke gør det, skal du forvente lang ventetid, før du kan få et bord.

Brunch på vandet

Nyd en mimosa eller et glas prosecco, mens du beundrer udsigten over Manhattans skyline. Et klassisk skib fra 1929 tager dig med over New Yorks farvande. Se Frihedsgudinden, Ellis Island og Brooklyn Bridge på tæt hold, mens der serveres en brunchbuffet med muffins, bagels og andre lækkerier.

Book dine billetter til Weekend Brunch Sail her

Gospel Tour med brunch

Når du deltager i en gospel-tur i New York, vil du ikke kun opleve gospelmusikken og stemningen, men også en brunch med soul food. Under turen besøger du en kirke i Harlem, hvor du vil deltage i en traditionel søndagsgudstjeneste. Til sidst kan du nyde en brunch på en lokal restaurant.

Book Harlem Gospel Tour med brunch her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev